Instalirao sam igru i kad je pokrenem pocne da koci,sve je usporeno,točak na početku se okrece pola sata,i nikako da docekam početak.Procesor mi je amd turion x2 74 2,2,grafika ati radeon 4570 hd,4 giga rama.Sve igre sam do sada terao na high pa mi sad nije nista jasno a instalirao sam vec dve verzije shifta i obe prave isti problem.
Sto se tice tockica i ucitavanja, ne znam koji sistem imas, ali se meni to desavalo i sa daleko jacom grafickom, ali samo na Win 7... Na XP-u nisam imao tih problema... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Instalirao sam igru i kad je pokrenem pocne da koci,sve je usporeno,točak na početku se okrece pola sata,i nikako da docekam početak.Procesor mi je amd turion x2 74 2,2,grafika ati radeon 4570 hd,4 giga rama.Sve igre sam do sada terao na high pa mi sad nije nista jasno a instalirao sam vec dve verzije shifta i obe prave isti problem ::
Kod mene se ucita dosta brzo na Win 7, ali mi je framerate izmedju 27-30.konstantno, dok Grid ide preko 40FPS na max detanjima. Proc Q6600 Grafika 3850
RESISTANCE IS FUTILE
:: Sto se tice tockica i ucitavanja, ne znam koji sistem imas, ali se meni to desavalo i sa daleko jacom grafickom, ali samo na Win 7... Na XP-u nisam imao tih problema.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Instalirao sam igru i kad je pokrenem pocne da koci,sve je usporeno,točak na početku se okrece pola sata,i nikako da docekam početak.Procesor mi je amd turion x2 74 2,2,grafika ati radeon 4570 hd,4 giga rama.Sve igre sam do sada terao na high pa mi sad nije nista jasno a instalirao sam vec dve verzije shifta i obe prave isti problem :: ::
Kako onda kod mene klizi? Ok, nije sve na high, ali skorosve...
Jedino sto relativno dugo traje ucitavanje iz `menija` u `stazu` i nazad, za razliku od Wolfenstein-a koji je fenomenalno uradjen. Prava igra koju igram a da mogu da preskocim sve one animacije na pocetku i da siba kretanje kroz meni. Rekao bih da je neki bas dobar `engine`. e,da 4870 sapphire, E8400, 2GB ddr3 @1600, ASUS P5Q3
:: BTW, igra ide dosta lose na ATI karticama, guglajte malo... Sa 4890 sam jedva izvlacio 30fps na max detaljima.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Upravo tako ucitacanje izmedju trka je stvarno dugo kod mene na Win7 64bit.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kako onda kod mene klizi? Ok, nije sve na high, ali skorosve... :: :: Jedino sto relativno dugo traje ucitavanje iz `menija` u `stazu` i nazad, za razliku od Wolfenstein-a koji je fenomenalno uradjen. Prava igra koju igram a da mogu da preskocim sve one animacije na pocetku i da siba kretanje kroz meni. Rekao bih da je neki bas dobar `engine` :: e,da :: 4870 sapphire :: E8400 :: 2GB ddr3 @1600 :: ASUS P5Q :: :: :: :: BTW, igra ide dosta lose na ATI karticama, guglajte malo... Sa 4890 sam jedva izvlacio 30fps na max detaljima.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: :: Kad sam instalirao, taj dan sam igrao oko dva sata, bez problema, a sutradan posle pokretanja-ucitavanja me izbaci na desktop :: :: Od onda ne mogu da pokrenem igru, isto se desava ! Probao sam i sa kompatibili modom za W98, pa opet nista. Reinstal, opet nista :: :: Batalio sam, dok ne izadje neki novi patch.. :: :: ::
E, ja takodje imam isti problem, takodje sam batalio. Meni je na Visti 32 izbacivao da je problem sa drajverom iako sam instalirao poslednji 9.9, inace grafika je ati 3870, vratio stariji 9.6, ali isto. Patch nisam instalirao.
Taj patch se odnosi na koriscenje misa i za LAN , ne vrsi nikakvu popravku ostalih problema...
:: Izasao je 1.1 Patch odavno.. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Kad sam instalirao, taj dan sam igrao oko dva sata, bez problema, a sutradan posle pokretanja-ucitavanja me izbaci na desktop :: :: :: :: Od onda ne mogu da pokrenem igru, isto se desava ! Probao sam i sa kompatibili modom za W98, pa opet nista. Reinstal, opet nista :: :: :: :: Batalio sam, dok ne izadje neki novi patch.. :: :: :: :: :: ::
Kako si podesio detalje?? Kod mene sta god smanjivao ili povecavao ista situacija 27-30fps
RESISTANCE IS FUTILE
:: Kako onda kod mene klizi? Ok, nije sve na high, ali skorosve... :: :: Jedino sto relativno dugo traje ucitavanje iz `menija` u `stazu` i nazad, za razliku od Wolfenstein-a koji je fenomenalno uradjen. Prava igra koju igram a da mogu da preskocim sve one animacije na pocetku i da siba kretanje kroz meni. Rekao bih da je neki bas dobar `engine` :: e,da :: 4870 sapphire :: E8400 :: 2GB ddr3 @1600 :: ASUS P5Q :: :: :: :: BTW, igra ide dosta lose na ATI karticama, guglajte malo... Sa 4890 sam jedva izvlacio 30fps na max detaljima.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
i sada u Win7 x64 i dok sam imao XP SP3, s tim što je frejmrejt malo niži u Win7, pa ponekad zna da secne, kada je mnogo automobila na malom prostoru (početak trke). Samo sam detalje automobila stavio na high, ostalo sve je na medium, bez antialajnsinga.
60-70FPS sa 4xAA i 4xAF u 1680x1050 sve ostalo na max... Kolko god auta da je retko pada ispod 50-60FPS... A sa 8xAA i 16xAF je oko 40-50FPS ne pada ispod 30.
Igra je ekstra, sad vozim do kraja nabudzenog Porsea 911 i na medium ne gubim s njim ni jednu trku u Tier 2 i Tier 3...
...alergični na ATI. Citao sam i na ovom sajtu i ima još na netu spominje se da igra neće da radi na ATI-ju, pa cak i raznorazne prozivke... Ja juče instalirao i čak i nisam ni peč tražio po netu, i pokrenuo na 4850 skoro sve je na maks i radi bez problema, stvarno ne znam što se ljudi tripuju...
Niko ovde nista ne tripuje(nismo mi budale). Jednostavno ne radi kako treba na 3850, cak vidim i na 4890 nece kako treba . Da li je do igre ili nesto drugo, pitanje je sad??? Koji su ti drajveri? koji OS?, gde si kupio igru?....... RESISTANCE IS FUTILE
:: ...alergični na ATI. Citao sam i na ovom sajtu i ima još na netu spominje se da igra neće da radi na ATI-ju, pa cak i raznorazne prozivke... Ja juče instalirao i čak i nisam ni peč tražio po netu, i pokrenuo na 4850 skoro sve je na maks i radi bez problema, stvarno ne znam što se ljudi tripuju...
Ovde se jedino ti tripujes. Ok, mozda tebi radi fino, ali 90% korisnika ATI-a ima problema sa ovom igrom, citaj malo gore, kao sto vidis na 9800 karti radi bolje nego na 4890... __________________ Scourge of PCBerza
:: ...alergični na ATI. Citao sam i na ovom sajtu i ima još na netu spominje se da igra neće da radi na ATI-ju, pa cak i raznorazne prozivke... Ja juče instalirao i čak i nisam ni peč tražio po netu, i pokrenuo na 4850 skoro sve je na maks i radi bez problema, stvarno ne znam što se ljudi tripuju...
na ati-ju radi ok. 7750+ ATI4770 i sljaka k`o blesavo. E sad da imam veci monitor pa bih i probao ali rez. mi je 1280x1024 i 2xAA i 2xAF i sve na high. Jedino sto kao i u svakom NFS-u nemam osecaj brzine. Jedino sto me uzasno zivcira je drift. Kao da si na ledu jbt. Koristio sam samo serial i patch sto je dosao uz igru.
Ja sa mojom zelenkarom imam 70FPS pa na dalje u 1920x1200 ,16AA i slicne stuff-ove. Samo mi se cini da mi je mali FPS.Nista ispod 100FPS ne priznajem
Igra je stvarno bruka.Vozim SkyLine GTR R35 VSPEC i derem sve drugare a moram priznati da su jako dobri vozaci kako u igri tako i u privatnom zivotu ..
Nemojte odma svi da se ljutite ja nisam nikome rekao da je budala, nego samo kazem da je kod mene proradilo iz prve bez problema. Imam Phenom II 955, 6GB Geil EVO One, Asus 4850, Win 7 x64 7600, a igru sam ``kupio`` sa torentom. Poslednji Catalyst 9.9 i sve ostale drajvere updejtujem redovno, i eto... Kod mene Shift radi. Crknite... :)
:: Niko ovde nista ne tripuje(nismo mi budale). Jednostavno ne radi kako treba na 3850, cak vidim i na 4890 nece kako treba . Da li je do igre ili nesto drugo, pitanje je sad??? Koji su ti drajveri? koji OS?, gde si kupio igru?...... :: RESISTANCE IS FUTILE
Izvini molim te, nemoj da si uvredjen. To što 90% ljud sa ATI-jemi ima problem je igra velikih u kojoj se mi miševi ništa ne pitamo. A ja svakako nemam jednu dobru reč za EA već godinama unazad i jedino što su igrice (za mene barem) besplatne pa ih skinem, probam, i u najvecem slucaju obrisem posle pola sata. A da bi dao pare za neku igru od EA, pa pre bi ih bacio niz vetar...
:: Ovde se jedino ti tripujes. Ok, mozda tebi radi fino, ali 90% korisnika ATI-a ima problema sa ovom igrom, citaj malo gore, kao sto vidis na 9800 karti radi bolje nego na 4890.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.