Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Pomoc u izboru i potraznji!!!!!!!!!!Game-ri javite se!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Pomoc u izboru i potraznji!!!!!!!!!!Game-ri javite se! 03.08.2006. 03:18 T2057

status: user
broj poruka: 18472
Da li bi mi neko mogao pomoci???Imam problem,tj to i nije neki problem,nego da predjem na stvar.Od skoro sam bas zagrizao da igram igrice ali imam specifican ukus.Svidjaju mi se igrice Avanture i Pucacine ali pazi pucacine tipa Serious Sam1-2,Quake4,Rogue Trooper.Prey...Nadam se da neko kapira sta mi se tacno svidja.Avanture tipa Tomb Raider-Legend,King Kong,Constantine...Igrice u prvom ili trecem licu(pozeljno prvo).Stvarno bih bio zahvalan kada bi mi pomogli sa jos mnogo naslova slicnog sadrzaja.A da,da ne zaboravim,ako neko zna gde mogu da nabavim igricu Geene Troopers neka mi ostavi adresu ili broj,nije vazno dal je piratska verzija ili original!Unapred zahvalan.P.S.Garsone gde si ti,nema te,mozda ti mozes da mi pomognes?Kako te sluzi MSI?:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic :) 03.08.2006. 09:50 #7254

broj poruka: 609

Neznam dali cu ti bas pomoci...ja naprimer igram samo pucacine iz prvog lica i ovo su moji favoriti...Far Cry, Doom 3,Call of Dutty 1 i 2,Medal of honor,Pariah,Half Life 2,Spliter Cell 1 i 2 (igra je do jaja,malo je teska ali ja sam odusevljen...inace ako neko ima 3 deo,a zeli da ga proda,nek mi se javi mailom) eto toliko za sad kad sve ovo nabavis i zavrsis javi se ;) (ako si iz bg ja ti mogu narezati neke od ovih igara)
SkyFire Re: :) 03.08.2006. 14:43 #7258

broj poruka: 18472

SkyFire

::
::
:: Neznam dali cu ti bas pomoci...ja naprimer igram samo pucacine iz prvog lica i ovo su moji favoriti...Far Cry, Doom 3,Call of Dutty 1 i 2,Medal of honor,Pariah,Half Life 2,Spliter Cell 1 i 2 (igra je do jaja,malo je teska ali ja sam odusevljen...inace ako neko ima 3 deo,a zeli da ga proda,nek mi se javi mailom) eto toliko za sad kad sve ovo nabavis i zavrsis javi se ;) (ako si iz bg ja ti mogu narezati neke od ovih igara)
:

Hvala svakako na pomoci,valjda ce se jos neko javiti.Igrao sam te igrice koje si naveo.Imam Splinter Cell ovu zadnju koja je izasla,ne znam sad koji je to deo.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs