Evo sad resio da ponovo ovo igram,znaci kopija i sajtovi u favourites,e sad znam za onu foru da sajtovi diskonetuju ,nego pricali ste ovde o tome ranije,pa posto nemogud a nadjem temu,ako moze pomoc sta da uradim da ne budem disconetovan sa 90% sajtova?
...sa sajtovima mislis na servere, ...pazi, nisam igrao CoD MW od patcha 1.5 pa nadalje, ali predpostavljam da su uradili istu foru kao i sa CoD WaW, tako da ti ustvari treba onaj pserver no pb kick patch, ili nesto slicno...
Upravo sam nasao da postoji `Call of Duty 4 v1.7 PRIVATE WINDOWS SERVER & NO-WAIT PATCH #1`
Pa probaj sa time...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Al si definiso pitanje svaka cast trebalo mi 5 min da provalim sta si hteo da pitas.
Pazio ovako da bi igrao na serverima treba ti poslednji patch 1.6+1.7, to sto te diskonektuju serveri je zato sto nemas originalni kljuc znaci moras da potrazis cracked servere, evo ti jedan nas: 212.200.150.15:28960 form ovog servera je loznica-cod4.forumotion.com/ . Da bi ih lakse nasao skini Xfire pa preko njega trazi servere i ubaci ih favorites.
Ako te kikuje iz drugog razloga uvek pise kad te kikuje zasto si kikovan posle kika(disconnect).
`Call of Duty 4 v1.7 PRIVATE WINDOWS SERVER & NO-WAIT PATCH 1.7 sluz samo da napravis svoj server ako to instaliras dobices kick na svim serverima koji imaju aktiviran PunckBuster jer on detektuje da iw3mp.exe nije isti kao original i kikuje znaci za igranje cod4 na netu netreba ti nikakav crack nije isto kao kod cod5 mnogo je jesnostavnije tj. isto je kao i na pocetku.
Jos jednom: Install cod4, Download patch 1.6 install Download patch 1.7 install Start Cod4 multiplayer Enable console in optios ~ open console and enter /connect (ip:port) (exp. /connect 212.200.150.15:28960) Play game.
Search for cracked server on Xfire: Download Xfire (xf):
Register user name and password, log in click on servers tab ( 2x monitor/computer icon) click on all click on call of duty 4 on right side u can search for servers and country ect. double click on server to play on that server or right click on server and select add custom ip to favorites to add server to XF favorites
Lakse mi je da kucan na engleskom.
Molim i drugi put.
Nema glupih pitanja nego gliph odgovora.
:: Evo sad resio da ponovo ovo igram,znaci kopija i sajtovi u favourites,e sad znam za onu foru da sajtovi diskonetuju ,nego pricali ste ovde o tome ranije,pa posto nemogud a nadjem temu,ako moze pomoc sta da uradim da ne budem disconetovan sa 90% sajtova :: :: HVAL ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.