Ovu igru su trebali da nazovu Pro Street ADVanced posto su sve trke manje vise iste ko u Pro Street. Fizika je nesto drugacija ali je sve manje vise isto.
Jedino je dobro to sto kad se resavas nekih kola dobijes svu kintu pa mozes da kupis Lambo i da zavrsis igru kako valja, posto mi se cini da je to najupravljiviji auto od svih koji se mogu naci u igri.
Otkud auto koji ima 4WD, da bude najupravljiviji, stvarno se pitam? Inače, jedan od mojih omiljenih izbora. Nažalost, tek sam počeo da igram sigru, pa nisam još stigao do njega.
nije lambo ni prvi ni jedini automobil koji ima AWD, imas da kupis AWD kolica mnogo pre toga. ( all wheel drive ) ali je najbolji to stoji....lambo rulez....
:: Otkud auto koji ima 4WD, da bude najupravljiviji, stvarno se pitam? :: Inače, jedan od mojih omiljenih izbora. Nažalost, tek sam počeo da igram sigru, pa nisam još stigao do njega :: :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
Upravo tako...sa RWD kolima nema sanse da se igra,osim ako nisi popalio sve assistencije...bas smorno...a drift je uradjen odlicno, tezak je izuzetno al posle par puta naviknes se....odlican je ....moze da se kontrolise itekkao..kroz celu krivinu, pa i da povezes na drugu
Ajd uzdravlje
:: AWD i extra ubrzava i skrece... Realno igra ne moze da se predje sa RWD... eventualno na Casual, ali to je onda gubljenje vremena, a ne igra. : :: :: Ne znam dal mi se cini ili je Drift uradjen katastrofalno?!!! WTF Ne moze da se kontrolise ebeno vozilo... :: :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: ::
Ovo vazi za sve,ako vec imate dobre grafe(kao tvoja)i 4:3 monitore onda igrajte vecinu igara na 1600x1200.Sa full detaljima naravno.Jer je osetna razlika u prikazu a realno ce sve grafe tipa ove i jace da je izguraju i vise nego dobro.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: 19ica tft :: 1280*102 :: Full Detalj :: Blur OF :: Filter 2 :: :: CPU E8200 @ de :: 2g :: 8800GT Plait Sonic 51 :: :: melje igru bez problema.... :: :: Realno pokrece igru i 8500G :: :: :: :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: ::
danas sam dobio neku grafu na koriscenjeAti x1600pro,256mb,128bit jer ce moja mozda ici na reklamaciju jer zeza...sa 5000+ i tom grafikom sam opusteno igrao Wolfenstein i NFS,1024x768,sve na low...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Koja je min. konf.da bi se ovajNFS igrao bez problema? :: Bane Bgd :: ::
kod mene moja ljubimica R8 kida se 600konja, Golf V gti istio ljusti ali cu ga prodam i m3 e46 za drift bruca....imam jedno pitanje na KOJEM DUGMETU JE PO DEFALUTU NITRO :P u optionsu mi nesto pise JOY 14...jedno pitanje ne vezan za ovu temu Kako da pogasim ove banere sa strane u mozili ako je moguce ako ne moze u mozili kazite neki drugi browser koji moze imamo u skoli net a ide koda imamo ptt pa da pogasim to mozda krene malo brze
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.