Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
SHIT of SHIFT
STRANA 1 OD 1
Kovle SHIT of SHIFT 19.09.2009. 01:06 T20219

status: user
broj poruka: 976
Pa da li je moguce, taman sam se sredio i lepo instalirao logitechov softver i drajvere za folan Formula vibratio feedback wheel i pokrenem igru zabode pri ucitavanju, pokrenem jos dvaputa isto, onda iskljucim volan iz kompa sve normalno ide, pojavi se meni i tada ukljucim volan, zabode slika, zvuk pocinje da secka i onda Task manager pocinje da radi, os je Win 7 RC x32.
Kod druga isti problem samo je drugi volan formula force EX i win je isto 7 samo retail, ali kod njega zabode pri ucitavanju trke. Ima li jos neko ovakve probleme, da li mogu nekako da ih resim
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - - - - - 19.09.2009. 02:42 #141043

broj poruka: 1504
Pa jesi li probao na nekom drugom OS-u xp ili vista,jesu li ti to najnoviji drajveri ili oni ubuđali sa cd-a koji je došao sa volanom?
Ovde imaš najnoviji driver ako ga nisi već skinuo.
http://www.logitech.com/index.cfm/441/298&cl=roeu,en?WT.ac=sc|downloads||dd
Black Wolf

Kovle Re: - - - - - - - 19.09.2009. 02:55 #141044

Pa nemam gde, kod dva ortaka isto win sedmice, samo sto jedan nema volan, a ne mogu da nosim moj, pa reko da nema jos neko ovaj problem isto je tako i sa formula force EX, a cd ni nemam ne znam gde je pa sam skinuo sa njihovog sajta, sad dal je do logitecha ili EA-a

:: Pa jesi li probao na nekom drugom OS-u xp ili vista,jesu li ti to najnoviji drajveri ili oni ubuđali sa cd-a koji je došao sa volanom
:: Ovde imaš najnoviji driver ako ga nisi već skinuo
:: http://www.logitech.com/index.cfm/441/298&cl=roeu,en?WT.ac=sc|downloads||d
:: Black Wolf
::
MaliAbner Ako ti je za utehu ni meni ne radi Joypad... 19.09.2009. 11:41 #141080

broj poruka: 7769
A radio je na XP-u i prethodnom NFS.
Doduse ne blokira igru samo ne radi i to mu je to...

E sad ne bi me to nerviralo da ga Win7 64bit ne inicijalizuje valjano ali sve radi i vibracija i svi dugmici ali u igrama ko da ga nema.

Enigma !!!

Tomato Republic Of Serbia !!!

P.S. Onako uzgred koliko kod ostalih traje ucitavanje izmedju trka, kod mene je prava vecnost, igra je tako troma da me to uzasava, a memorije kolko hoces (ne bas ali 4gb bi trebalo da je dosta).

P.S.S. Nabudzio sam bmw do koske i ne mogu da pobedim na srednjem nivou tezine (doduse igram na tastaturi) ali mi konstantno ne uspeva da prebacim `2nd place` stvarno mala greskica i cao dobar rezultat a PC ko da je nepogresiv.

P.S.S.S. Kako promeniti raspored tastera sve probah ali ne ide.

Ishmerish Off Topic 19.09.2009. 12:34 #141094

broj poruka: 7285
Posto igru jos nemam,moze malo objasnjenje,sve ovo sto sam procitao mi vise zvuci kao nestandardan NFS.Dali je Shift pravi NFS(panduri,bounty...)ili je varijanta onog propalog(po meni)dela Pro street.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

acayo Re: Off Topic 19.09.2009. 12:39 #141096

broj poruka: 851
ono drugo

:: Posto igru jos nemam,moze malo objasnjenje,sve ovo sto sam procitao mi vise zvuci kao nestandardan NFS.Dali je Shift pravi NFS(panduri,bounty...)ili je varijanta onog propalog(po meni)dela Pro street
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Kovle .... 19.09.2009. 12:41 #141097

Pa i kod mene isto traje dugo ucitavanje izmedju trka, nije nesto extremno, ali iritira

@Ishmerish
Pa varijanta je (po tebi) propalog Pro street-a

Ishmerish Re: Re: Off Topic 19.09.2009. 12:44 #141098

broj poruka: 7285
Toliko o tome,samo mi nije jasno sto se onda toliko halabuka digla oko nje?

Cekam Undercover 2

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: ono drug
:: :: Posto igru jos nemam,moze malo objasnjenje,sve ovo sto sam procitao mi vise zvuci kao nestandardan NFS.Dali je Shift pravi NFS(panduri,bounty...)ili je varijanta onog propalog(po meni)dela Pro street
:: ::
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
zandarm Re: Ako ti je za utehu ni meni ne radi Joypad... 19.09.2009. 13:45 #141119

broj poruka: 1454
Meni volan radi super, čak ima i njegov preset u Controls, tj. Preset Logitech Driving Force Pro (ima i sa spojenim i sa odvojenim pedalama!?). Imam Win 7...

P.S. Meni učitavanje i ne traje baš predugo, sasvim ok, s obzirom na grafiku same igre. 3GB RAM...

P.S.S. Tu ti već ne mogu pomoći, svako ima svoj stil vožnje...

P.S.S.S. Pa imaš u opcijama Controls, i možeš da odabereš zilion preset-a, a možeš i da ih menjaš kako tebi odgovara.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: A radio je na XP-u i prethodnom NFS
:: Doduse ne blokira igru samo ne radi i to mu je to..
:: E sad ne bi me to nerviralo da ga Win7 64bit ne inicijalizuje valjano ali sve radi i vibracija i svi dugmici ali u igrama ko da ga nema
:: Enigma !!
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: P.S. Onako uzgred koliko kod ostalih traje ucitavanje izmedju trka, kod mene je prava vecnost, igra je tako troma da me to uzasava, a memorije kolko hoces (ne bas ali 4gb bi trebalo da je dosta)
:: P.S.S. Nabudzio sam bmw do koske i ne mogu da pobedim na srednjem nivou tezine (doduse igram na tastaturi) ali mi konstantno ne uspeva da prebacim `2nd place` stvarno mala greskica i cao dobar rezultat a PC ko da je nepogresiv
:: P.S.S.S. Kako promeniti raspored tastera sve probah ali ne ide
Kovle Re: Re: Ako ti je za utehu ni meni ne radi Joypad... 19.09.2009. 14:06 #141127

A kako ti radi nije fer, a koji win 7 je u pitanju

:: Meni volan radi super, čak ima i njegov preset u Controls, tj. Preset Logitech Driving Force Pro (ima i sa spojenim i sa odvojenim pedalama!?). Imam Win 7..
:: P.S. Meni učitavanje i ne traje baš predugo, sasvim ok, s obzirom na grafiku same igre. 3GB RAM..
:: P.S.S. Tu ti već ne mogu pomoći, svako ima svoj stil vožnje...
:: P.S.S.S. Pa imaš u opcijama Controls, i možeš da odabereš zilion preset-a, a možeš i da ih menjaš kako tebi odgovara
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: I Don`t Know What That Means
:: :: A radio je na XP-u i prethodnom NFS
:: :: Doduse ne blokira igru samo ne radi i to mu je to..
:: :: E sad ne bi me to nerviralo da ga Win7 64bit ne inicijalizuje valjano ali sve radi i vibracija i svi dugmici ali u igrama ko da ga nema
:: :: Enigma !!
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: P.S. Onako uzgred koliko kod ostalih traje ucitavanje izmedju trka, kod mene je prava vecnost, igra je tako troma da me to uzasava, a memorije kolko hoces (ne bas ali 4gb bi trebalo da je dosta)
:: :: P.S.S. Nabudzio sam bmw do koske i ne mogu da pobedim na srednjem nivou tezine (doduse igram na tastaturi) ali mi konstantno ne uspeva da prebacim `2nd place` stvarno mala greskica i cao dobar rezultat a PC ko da je nepogresiv
:: :: P.S.S.S. Kako promeniti raspored tastera sve probah ali ne ide
zandarm Re: Re: Re: Ako ti je za utehu ni meni ne radi Joypad... 19.09.2009. 14:10 #141129

32-bitna 7-ica, koju sam skinuo sa MS sajta...
Ona što važi do Juna negde, a oko Marta kreće da baguje...

:: A kako ti radi nije fer, a koji win 7 je u pitanj
:: :
Kovle Re: Re: Re: Re: Ako ti je za utehu ni meni ne radi Joypad... 19.09.2009. 14:18 #141133

Pa i meni je ta, jbm im mamu

:: 32-bitna 7-ica, koju sam skinuo sa MS sajta..
:: Ona što važi do Juna negde, a oko Marta kreće da baguje..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: I Don`t Know What That Means
:: :: A kako ti radi nije fer, a koji win 7 je u pitanj
:: :: :
zandarm Re: Re: Re: Re: Re: Ako ti je za utehu ni meni ne radi Joypad... 19.09.2009. 14:20 #141135

Pa kažem ti, proveri da li ti je volan podržan uopšte od strane igrice...

:: Pa i meni je ta, jbm im mam
:: :: 32-bitna 7-ica, koju sam skinuo sa MS sajta..
:: :: Ona što važi do Juna negde, a oko Marta kreće da baguje..
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: I Don`t Know What That Means
:: :: :: A kako ti radi nije fer, a koji win 7 je u pitanj
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: :
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs