Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
AssassinsCreed
STRANA 1 OD 1
Plamen AssassinsCreed 18.09.2009. 11:14 T20200

status: user
broj poruka: 2836
Jel moze neko da mi posalje na mail save, tj ne mogu da predjem onaj uvod gde trebam da pomocu shift sklonim ljude koji nose vaze na glavama... znaci samo taj tutorial, nista vise.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ttate Re: AssassinsCreed 18.09.2009. 14:24 #140869

broj poruka: 366

E moj IGRAC kad to ne mozes da predjes bolje onda odustani i igraj tetris. Evo save:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=Assassins.Creed.Multi.5.Saved.Games.zip

:: Jel moze neko da mi posalje na mail save, tj ne mogu da predjem onaj uvod gde trebam da pomocu shift sklonim ljude koji nose vaze na glavama... znaci samo taj tutorial, nista vise.
::
TheGame Re: Re: AssassinsCreed 18.09.2009. 18:04 #140917

broj poruka: 719

Pa jebiga coveku zapelo pa ne moze...I ja sam se jebao na pocetku,kad prvi put radis pickpocket...Umjesto da drzim shift i da on polako mu uzme,ja sam shvatio da samo treba da stisnem shift onako jednom...Ali na kraju sam je lagano zavrsio...

Independence is a state of mind

:: E moj IGRAC kad to ne mozes da predjes bolje onda odustani i igraj tetris. Evo save
:: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=Assassins.Creed.Multi.5.Saved.Games.zi
:: :: Jel moze neko da mi posalje na mail save, tj ne mogu da predjem onaj uvod gde trebam da pomocu shift sklonim ljude koji nose vaze na glavama... znaci samo taj tutorial, nista vise.
:: ::
philaemos .... 19.09.2009. 13:53 #141121

broj poruka: 2743
hahahahaha
Kralj!
Onda batali igru odmah, neces je nikada preci... koja svrha koristiti tudje save-ove.... bar je meni retardirano

Plamen re 19.09.2009. 14:22 #141136

broj poruka: 2836
heheh... nema te igrice koju nisam premotao... Crysis, Warhead, X-men, Wolfestein, Rainbow six..... itd... Nego igrao sam Assasin jedno 10min i zapelo mi tu, a ja bio iznerviran pa me mrzelo da se mucim....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs