igram Wolfenstein,sve radi do ja*a,ali dosao sam o jednog dela u bolnici gde jednostavno nece da uradi SAVE GAME!!! Znaci igram igru,ona sve redovno ispisuje tokom igranja CHECKPOINT SAVED i ostalo ali kad izadjem iz igre i pokusam kasnije da nastavim gde sam stao,idem na continuue game,ona me vrati na isti save game u bolnici(pre nego sto treba da pobijem likove sa mg42). Sta da radim? Probao sam da obrisem neki save game od ranije (sa farme) mislio sam da nema vise mesta za save game ali nije resilo problem...Help,please....
hmmm ona ekperimentalna bolnica sa unezverenim test-subjektima..kad ih oslobadajash...tu se javlja prvi put i nevidljivi krieg-sturm freak [onaj shto se kliberi]...
Pazi ovako, nije razlog to shto nema mesta u save folderu itd...vrlo nezgodan bug..ali bug definitivno...probaj sa FAQ forumom na oficijelnom sajtu. Sigurno ces naci odgovor..deluje mi kao neki glup glitch..
Deckoooong BJ...=]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Da li bi drugi crack mozda resio problem? Da li crack moze da utice na ovakav bug? Da znam da li vredi traziti i instalirati drugi crack,ili bug zavisi od neceg drugog a ne od cracka...
MIND CONTROL
:: hmmm ona ekperimentalna bolnica sa unezverenim test-subjektima..kad ih oslobadajash...tu se javlja prvi put i nevidljivi krieg-sturm freak [onaj shto se kliberi].. :: :: Pazi ovako, nije razlog to shto nema mesta u save folderu itd...vrlo nezgodan bug..ali bug definitivno...probaj sa FAQ forumom na oficijelnom sajtu. Sigurno ces naci odgovor..deluje mi kao neki glup glitch. :: :: Deckoooong BJ...= :: :: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :: get on_log on / log off_get of :: ::
:: Da li bi drugi crack mozda resio problem? Da li crack moze da utice na ovakav bug? Da znam da li vredi traziti i instalirati drugi crack,ili bug zavisi od neceg drugog a ne od cracka.. :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: hmmm ona ekperimentalna bolnica sa unezverenim test-subjektima..kad ih oslobadajash...tu se javlja prvi put i nevidljivi krieg-sturm freak [onaj shto se kliberi].. :: :: :: :: Pazi ovako, nije razlog to shto nema mesta u save folderu itd...vrlo nezgodan bug..ali bug definitivno...probaj sa FAQ forumom na oficijelnom sajtu. Sigurno ces naci odgovor..deluje mi kao neki glup glitch. :: :: :: :: Deckoooong BJ...= :: :: :: :: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :: :: get on_log on / log off_get of :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.