Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Port royale 2
STRANA 1 OD 1
markisha Port royale 2 14.09.2009. 14:43 T20096

status: user
broj poruka: 173
Dali neko zna za neku novu igru koja je izasla posle port royale 2 a da ima slicnu tematiku?

Port Royale franshiza je dosta slicna igri Pirates!,samo je malo kompleksnija i teza i u upravljacko-strateskom delu i u borbi...

Ako ima neko nesto slicno da mi preporuci bio bih zahvalan:)
pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milojca Imas 14.09.2009. 14:50 #139899

broj poruka: 207
Age of Pirates 1 i 2,sea dogs...ja sam veliki fan port royale-a 2 i kao ti sam trazio neke slicne igrice ali mi se nijedna nije svidela...

ICEsd Ja sam igrao: 14.09.2009. 18:17 #139951

broj poruka: 2157

port royale 3 ali nije nesto kao sto su predhodni delovi bili, probaj neku space simulaciju slicne su samo sto su u buducnosti.
milojca Cekaj malo! 14.09.2009. 19:02 #139977

broj poruka: 207
Kakav port royale 3,mozda si igrao neki dodatak za prvi deo,dvojka je zadnja stvar iz cele fransize...bar koliko ja znam...ako stvarno postoji ja bi prvi voleo da saznam gde ima da se nabavi?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs