Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
need new strategy
STRANA 1 OD 1
skar need new strategy 14.09.2009. 09:18 T20090

status: user
broj poruka: 3992
nisam pratio bas igre koje su nam na leto stigle,ostao sam zaglavljen na total waru i company of heroes,sad bi nesto novo pa me zanima jel izasla neka nova strategija vredna pomena
war craft me nezanima niti blo sta sa baucima i nekim carobnjacima,samo realno

`rad je od coveka napravio majmuna`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb JOk 14.09.2009. 09:48 #139841

broj poruka: 6875
Skjno sam sad worldshift izasla na zimu,super je,nego je moj komp posandrco,isto ima tu nekih magija i cudovista,to sto ti traziz tesko

MA lepo warcraft ,odnosno DOta-u ,i nemas problem:)

djokosrb pazi 14.09.2009. 09:55 #139843

ako ne nadjes nista novo ,mozes da cepas total war ,al u novom okruzenju,kao da je nova igra

http://www.twcenter.net/
OVde imas sve moguce dodatke za total war igre ,pocev od shoguna pa sve do empire,ima dodataka kolko oces,i to nisu cisto neke glupe modifikacije,ima dodatako od po nekoliko giga,pa prakticno dobijes novu igru!

Preporucujem THird age -za medieval II total war-2.4 gb ,vreme posle dogadjanja iz filma lord of the rings.znaci sve o srednjoj zemlji samo iz malo kasnijeg perioda ,mozda i najbolji dodatak

Europa barbarorum-za rome total war,isto super

skar Re: pazi 14.09.2009. 10:01 #139846

broj poruka: 3992
hvala ali medieval II igram vec drugu godinu i znam kad ce komp da se nakaslje a kamoli nesto drugo...treba mi neki refresh i to pod hitno

`rad je od coveka napravio majmuna`

:: ako ne nadjes nista novo ,mozes da cepas total war ,al u novom okruzenju,kao da je nova igr
::
:: http://www.twcenter.net
:: OVde imas sve moguce dodatke za total war igre ,pocev od shoguna pa sve do empire,ima dodataka kolko oces,i to nisu cisto neke glupe modifikacije,ima dodatako od po nekoliko giga,pa prakticno dobijes novu igru
:: Preporucujem THird age -za medieval II total war-2.4 gb ,vreme posle dogadjanja iz filma lord of the rings.znaci sve o srednjoj zemlji samo iz malo kasnijeg perioda ,mozda i najbolji dodata
:: Europa barbarorum-za rome total war,isto supe
djokosrb samo ti idi tamo 14.09.2009. 10:06 #139847

ima da se medieval preporodi ,od dodataka naravno,uvek na netu pogledaj sta kazu ljudi o dodacima,neki screenshot itd...jer vecina su super mada ima i nekih bolesnih

JovankaO Anno 1404 je odlicna igra 14.09.2009. 13:37 #139894

broj poruka: 446
i ima super grafiku

ttate Re: Anno 1404 je odlicna igra 14.09.2009. 14:57 #139900

broj poruka: 366
Preporuka takodje za Anno 1404, sjajna igra,grafika fenomenalna, evo ne mogu da odvojim glavu od nje vec par dana.

:: i ima super grafik
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs