nisam pratio bas igre koje su nam na leto stigle,ostao sam zaglavljen na total waru i company of heroes,sad bi nesto novo pa me zanima jel izasla neka nova strategija vredna pomena war craft me nezanima niti blo sta sa baucima i nekim carobnjacima,samo realno
ako ne nadjes nista novo ,mozes da cepas total war ,al u novom okruzenju,kao da je nova igra
http://www.twcenter.net/ OVde imas sve moguce dodatke za total war igre ,pocev od shoguna pa sve do empire,ima dodataka kolko oces,i to nisu cisto neke glupe modifikacije,ima dodatako od po nekoliko giga,pa prakticno dobijes novu igru!
Preporucujem THird age -za medieval II total war-2.4 gb ,vreme posle dogadjanja iz filma lord of the rings.znaci sve o srednjoj zemlji samo iz malo kasnijeg perioda ,mozda i najbolji dodatak
hvala ali medieval II igram vec drugu godinu i znam kad ce komp da se nakaslje a kamoli nesto drugo...treba mi neki refresh i to pod hitno
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: ako ne nadjes nista novo ,mozes da cepas total war ,al u novom okruzenju,kao da je nova igr :: :: http://www.twcenter.net :: OVde imas sve moguce dodatke za total war igre ,pocev od shoguna pa sve do empire,ima dodataka kolko oces,i to nisu cisto neke glupe modifikacije,ima dodatako od po nekoliko giga,pa prakticno dobijes novu igru :: :: Preporucujem THird age -za medieval II total war-2.4 gb ,vreme posle dogadjanja iz filma lord of the rings.znaci sve o srednjoj zemlji samo iz malo kasnijeg perioda ,mozda i najbolji dodata :: :: Europa barbarorum-za rome total war,isto supe :: :: ::
ima da se medieval preporodi ,od dodataka naravno,uvek na netu pogledaj sta kazu ljudi o dodacima,neki screenshot itd...jer vecina su super mada ima i nekih bolesnih
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.