Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dirt 1 upravljanje problem!!!
STRANA 1 OD 1
aco Dirt 1 upravljanje problem!!! 12.09.2009. 20:56 T20060

status: user
broj poruka: 2788
instalirao sam malopre navedenu igricu i upravljanje je mnogo osetljivo igram preko tastature i malo pipnem strelicu levo ili desno ono skrene mnogo u odnosu na druge igrice da li to moze nekako da se podesi ako moze kako?pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 12.09.2009. 21:13 #139507

broj poruka: 2591
Koliko se secam (davno sam je stvarno igrao) mozda je moguce da podesis u kontrolama dead zone, ali opet nece biti igrivo preko tastature... Kupi bilo kakav volan ako zelis da izbegnes gubljenje zivaca igranjem na tastaturi...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

aco re 12.09.2009. 21:14 #139508

broj poruka: 2788
ne daje mi se 3k za volan ako budem kupovao dacu dosta vise para da ot vredi

milojca imao isti problem... 13.09.2009. 03:25 #139541

broj poruka: 207
odigrao jednu trku i izgubio mnogo zivaca,jedina satisfakcija mi je bila dok sam je brisao!
verovatno bi to sve lepo radilo sa nekim volanom ili dzojpedom(ko rece konzola),ali nisam hteo da dajem pare zbog jedne igrice,pa ti vidi sto ti je ciniti...

dovla5 Re 13.09.2009. 03:28 #139542

broj poruka: 295
Ja sam presao na tastaturi i bilo mi je skroz ok.Samo me rely malo zajebavao,tu sam se nervirao dosta inace ovo ostalo mi je sve ok islo sa tastaturom.
DmasteRNo1 Džojped 13.09.2009. 08:36 #139549

broj poruka: 6101
Pa, druže, kupi neki džojped od 500-1000 dinara, pa ćeš moći da igraš. Nema potrebe za volanom. A, ideja da igraš DiRT ili GRID preko tastature je krajnje smešna. Što bi rekao Šojić: `Drugovi, neće da može. Neće slonče u lonče.`

May The Force Be With You!

obradmi Imas kalibraciju u setup -u igrice 13.09.2009. 08:57 #139550

broj poruka: 7720
Mada iskren da budem probao sam ga sa 3 ili 4 volana tesko se namesta.Probaj isto sa prebacivanjem digitalni ,analogni mod na dzojstiku vidi koji vise odgovara.Kod Test Drive volan ide savrseno ,Formula isto.
MaliAbner Re: Džojped 13.09.2009. 09:01 #139552

broj poruka: 7769
Zavisi od osecaja u prstima, preko 4M poena na driftu preko tastature, ali je tesko do bola.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pa, druže, kupi neki džojped od 500-1000 dinara, pa ćeš moći da igraš. Nema potrebe za volanom. A, ideja da igraš DiRT ili GRID preko tastature je krajnje smešna. Što bi rekao Šojić: `Drugovi, neće da može. Neće slonče u lonče.
::
:: May The Force Be With You!
obradmi Tastatura i mis su najjaci za pucacine 13.09.2009. 09:10 #139553

broj poruka: 7720
Nisam procitao ceo njegov post ,smesno je igrati Dirt preko tastature ,mucenje.....
Licno moje misljenje da je kod Dirta1 kalibracija lose resena.
DmasteRNo1 @MaliAbner 13.09.2009. 10:48 #139560

broj poruka: 6101
Koliko sam svatio tvoj odgovor se odnosi na Grid i ovo 4M=4.000.000 poena u driftu. Koliko sam poena osvojao u driftu u Gridu, variralo je od trke do trke, ali sam ih redovno ušivao i to žestoko. Ne znam kako to funkcioniše preko tastature, nisam probao. Isto važi i za volan. Džojpede koristim praktično od kada sam počeo da igram vožnje, a to je bilo početkom 2002. sa CMR 2, a osećaj je barem po meni drugačiji u svakoj igri. Dirt je nekako najrealniji od svih prethodnih nastavaka Kolin MekRe Relija, posebno što sam imao prilike da igram i onu patologiju od Ričard Brns Relija, u kojoj kao što reče Baks, imaš osećaj da voziš kartonsku kutiju, a ne auto od 1230kg. Jednostavno, tastatura nije stvorena za takve stvari.

May The Force Be With You!

uroshnet Re: 13.09.2009. 11:00 #139562

broj poruka: 1033
Dirt 2 izlazi tek u decembru, ako nekoga zanima...
MaliAbner Re: @MaliAbner 13.09.2009. 12:04 #139571

broj poruka: 7769
Da u pitanju je GRID, a sto se tice CMR-a meni se nista posle DVOJKE prosto ne dopada, dobra kontrola na tastaturi je bila moguca samo na 2WD ostalo je bilo blagi uzas i frustracija.

A Jucied 2 sam instalirao probao dve trke i odmah ga skinuo sa racunara.

Jebes ga navikao sao na tastaturu jos od STUNT-a, GP i Duel-a (davna 1988 stunt kasnije).

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Koliko sam svatio tvoj odgovor se odnosi na Grid i ovo 4M=4.000.000 poena u driftu. Koliko sam poena osvojao u driftu u Gridu, variralo je od trke do trke, ali sam ih redovno ušivao i to žestoko. Ne znam kako to funkcioniše preko tastature, nisam probao. Isto važi i za volan. Džojpede koristim praktično od kada sam počeo da igram vožnje, a to je bilo početkom 2002. sa CMR 2, a osećaj je barem po meni drugačiji u svakoj igri. Dirt je nekako najrealniji od svih prethodnih nastavaka Kolin MekRe Relija, posebno što sam imao prilike da igram i onu patologiju od Ričard Brns Relija, u kojoj kao što reče Baks, imaš osećaj da voziš kartonsku kutiju, a ne auto od 1230kg. Jednostavno, tastatura nije stvorena za takve stvari
:: May The Force Be With You!
imarkovic .. 13.09.2009. 12:23 #139573

broj poruka: 18996
ako ima ikakve veze sa tastaturom, ja sam sa internet pro tastaturom onom starom presao ceo DiRT i to sa uzivanjem.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs