Koji sajt preporucujete za skidanje torrenta, gde prvo stave nesto, npr. interesuje me posto je izasao Need For Speed Shift i Resident Evil 5 , non stop proveravam demonoid, iso hunt, thepiratebay i sl. da vidim jel su stavili za skidanje medjutim nema jos uvek torrenta.. p.s koga interesuju ovi naslovi ako nije problem da javi na pc berzi ako pre mene sazna da ima da se skida..
Ima jedna vrsta zabe koja se pocetkom zime fino zamrzne,a odledi kada temperatura predje u plus(februar,mart...)Zamisli koliko ona mora da update-uje?Pocevsi od dx-a,opere,drivera,biosa...Mislim da ce decku i sleep mode odraditi posao
P.S. Ima jedan meni jako drag film po imenu Forever Young sa Mel Gibsonom i Jamie Lee Curtis.Ko ga nije pogledao...svaka preporuka
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: da probas da se zamrznes - u hibernaciju, pa da se probudis u buducnosti kad izadju te tvoje igrice :) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.