Igra se pojavila.Ima da se kupi u obliznjim net prodavnicama. Mozda je vec neko i igra pa moze da prenese utiske.. Ja sam tek ostavio da se kupuje.. Po ocenama i trailerima i shootevima ne izgleda lose.. Videcemo..
tek se pojavila pre sat dva, a ti mozda je neko i igra, ja sam stavio da se skida, nego ne ide mi nesto brzo kako sam ocekivao :( Ima malo seedera jos uvek... Ocekujem ok igru.
Zavisi u kojim prodavnicama gledas i kojom brzinom kupujes. Meni je net 460 Kb/s Download konstantno a krecem se po mestima gde se uvek uglavnom pojavi pre svakog drugog pa onda kupim dosta ranije. Tako je jos neko mogao pa sam zato i rekao dal neko mozda igra.Da sam stavio ranije da kupujem do sad bi vec presao par nivoa pa bi stekao neko misljenje o igri.
Evo bas sam sad pogledao na jednom od mesta gde posecujem. Pojavila se recimo u 6 jutros ali ja nisam obratio paznju,mogao sam da kupim bio sam budan.Za ostale ne znam,mozda je neko izbacio proizvod i ranije..
Na warez-bb imaju linkovi za megaupload. Sa free download-om preko Jdownloader-a ide punom brzinom, nema potrebe sa torrent cimanjem! ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Hehe, necu da se tripujem oko piraterije... Cak sta vise, volim da je naglasim i ponosim se koriscenjem iste, ona mi pomaze da odlucim koji original da kupim :) Siromasna smo mi zemlja, a para se nema za ovakve stvari uvek... Da vidim ko ce u zatvor da me odvede sto skidam :P
JD procita captcha-u automatski, nema cekanja i brzina je full. Tako da preferiram MU kad god je moguce :) ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Da nisu Rlsllog i BB najbrzi po tom pitanju.U pocetku sam i ja mislio dok nisam konacno nasao sajtove i lepo ih sortirao gde sta i kad moze da se kupi tj skine. Ne moras da placas premium za RS,imas JDownloader pa rokaj free za MU.Uvek imas MU linkova koliko volis.Ja se sa torentom nebi drndao nema tih para.
Ne bih znao, meni 0.8 radi savrseno. Ja, bas te stare verzije ne mogu da gledam...mislim na dizajn, jel te. Do verzije 1.0 ce srediti sve...nadam se. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: Vratio sam se na stari 0.4.936 JDownloader,one novije verzije bug-uju samo tako.Ovaj radi besprekorno :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: ::
(neoptimizovano), znaci meni sa 9800GTX+ i Phenom II 955 na 3700Mhz radi na oko 25-35FPS !!! I to u 1680x1050 na max bez AA ! Grafika prosek ne opravdava ovakvu zahtevnost, igra nista posebno. Jedino sto je cool u igri je unistavanje svega sto se vidi, znaci uzmes cekic i unistis sve zivo, zgrade, ograde, zidove, sve zivo moze da se unisti... Jedino to valja ostalo mi se ne svidja...
Skinuo sam je sinoc, ali sam morao da je probam na burazerovom kompu (E8300, 9800GT), i ide lepo na max detalje.
Igra je zanimljiva skroz, prakticno sve je unistivo i povrh svega je Free-Roam... fizika je odlicna, a nije preko PhysX-a... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.