Moze, ali je komplikovanije, mora da instalira 7zip, dok HJSplit je portabilan programcic. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Kako je komplikovanije? Jednostavna instalacija programa, a u tri koraka otpakujes: Right click/7-zip/Extract... Identicno kao WinRAR ili WinZIP. Mislim da je ovo najbrzi i najjednostavniji nacin.
Tako je. A trebace i za ubuduce. Moze i JZip (freeware).
:: Kako je komplikovanije? Jednostavna instalacija programa, a u tri koraka otpakujes: Right click/7-zip/Extract... Identicno kao WinRAR ili WinZIP. Mislim da je ovo najbrzi i najjednostavniji nacin ::
:: Tako je. A trebace i za ubuduce. Moze i JZip (takodje freeware) :: :: :: :: Kako je komplikovanije? Jednostavna instalacija programa, a u tri koraka otpakujes: Right click/7-zip/Extract... Identicno kao WinRAR ili WinZIP. Mislim da je ovo najbrzi i najjednostavniji nacin :: ::
Prešao sam igricu i razoćarao se koliko je kratka i laka izuzev zadnje borbe koju su na uber težini pretvorili jedna metak i mrtav si bar ta misija..... ostale samo koristiš moći i lako je do bola Pozdraw
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.