presao samoko 8% a igrao sam 2-3 sata izgleda da nije bas kratka igra... Sve je ekstra odradjeno, odlicna igra samo to mogu da kazem... Vredi probati. Inace ova verzija nema PhysX ali dobro, ja igram bez i sve ostalo na maksimumu sa 4xAA 1680x1050 i Vsync je drzi na 60FPS ponekad padne na 50... Lepo optimizovano s obzirom da imam 9800GTX+...
1920x1200,16x AA ,Hi Details,sve na full 60 FPS i preko..Nije lose..Grafika mi je malo plasticna ali ajde.Mozda ce igra da bude dobra.Inace demo je bio manje optimizovaniji sto znaci da su igru ipak prepeglali.
A koliki ti je stvarni fps 200 :). Vozis ga ko tetris :).
Pozdrav!
:: 1920x1200,16x AA ,Hi Details,sve na full 60 FPS i preko..Nije lose..Grafika mi je malo plasticna ali ajde.Mozda ce igra da bude dobra.Inace demo je bio manje optimizovaniji sto znaci da su igru ipak prepeglali :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: ::
:: A koliki ti je stvarni fps 200 :). Vozis ga ko tetris :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: 1920x1200,16x AA ,Hi Details,sve na full 60 FPS i preko..Nije lose..Grafika mi je malo plasticna ali ajde.Mozda ce igra da bude dobra.Inace demo je bio manje optimizovaniji sto znaci da su igru ipak prepeglali :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: FPS je 400 al sam zeleo da budem skroman :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: A koliki ti je stvarni fps 200 :). Vozis ga ko tetris :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: 1920x1200,16x AA ,Hi Details,sve na full 60 FPS i preko..Nije lose..Grafika mi je malo plasticna ali ajde.Mozda ce igra da bude dobra.Inace demo je bio manje optimizovaniji sto znaci da su igru ipak prepeglali :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma gde bre 400!Hhahahahah.Pa nemam octa core GPU arhitekturu..Tu je kad stavim sve na full kao sto sam gore i rekao nesto iznad 60,nisam jos probao kako treba..Videcu kad dignem nov sistem posto mi je win tako zabagovan,uzas Boziji,znaci ne mogu da ti opisem,jos sam ratovao sa nekom gamadi,ma strasno..Batman cu da odigram kad dignem win,sad igram neku drugu igru..Sve u svemu zacin C :)
Green Green Grass of Home
:: Ozbiljno :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: FPS je 400 al sam zeleo da budem skroman :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A koliki ti je stvarni fps 200 :). Vozis ga ko tetris :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1920x1200,16x AA ,Hi Details,sve na full 60 FPS i preko..Nije lose..Grafika mi je malo plasticna ali ajde.Mozda ce igra da bude dobra.Inace demo je bio manje optimizovaniji sto znaci da su igru ipak prepeglali :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kada je onaj terao Street Fightera IV u 185 fps sa GTX285, onda sto ne bi ti terao Betmena na 200 ? Predji ti na W7 kada izadje Finalna verzija, a taj Xp batali.
Pozdrav!
:: Ma gde bre 400!Hhahahahah.Pa nemam octa core GPU arhitekturu..Tu je kad stavim sve na full kao sto sam gore i rekao nesto iznad 60,nisam jos probao kako treba..Videcu kad ovde dignem sistem posto mi je win tako zabagovan,uzas Boziji,znaci ne mogu da ti opisem,jos sam ratovao sa nekom gamadi,ma strasno..Batman cu da odigram kad dignem win,sad igram neku drugu igru..Sve u svemu zacin C : :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: Ozbiljno :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: FPS je 400 al sam zeleo da budem skroman :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A koliki ti je stvarni fps 200 :). Vozis ga ko tetris :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1920x1200,16x AA ,Hi Details,sve na full 60 FPS i preko..Nije lose..Grafika mi je malo plasticna ali ajde.Mozda ce igra da bude dobra.Inace demo je bio manje optimizovaniji sto znaci da su igru ipak prepeglali :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Procitaj malo po netu sta pise za prelazak sa XP-a na Win 7..Populacija nije bas tako odusevljena,i dalje bar po RC verziji XP je brzi od W7 ..Druga stvar zacenili su mnogo W7 sto ne ide u prilog mnogim kompanijama kako i privatnim licima kojima treba LEGALAN win.Trece pobunio se i deo naroda a nije mali broj ljudi koji imaju slabe konfiguracije a win7 zahteva masinu novije konfirguracije,brzi hardvare tj postavlja neki standard!Takva vrsta pokvarenog ultimatuma od Microsofta donela je samo kontra efekte sto je i ocekivano.Sve u svemu videcemo kako ce biti.. Sto se tice Gaming-a,jos uvek je W7 daleko od XP-a..Sumnjam da ce finalna verzija biti bolja nesto drasticno .
Stavi Batman na Q16 x AA pa vidi koji ti je FPS :)
Opet ti sa istom pricom... Pa ne mozes da ocekujes da novi operativni sistemi budu sve manje i manje zahtevni, ko bi hardver onda kupovao? Svi bi koristili sad P4 i GF4... __________________ Scourge of PCBerza
:: Procitaj malo po netu sta pise za prelazak sa XP-a na Win 7..Populacija nije bas tako odusevljena,i dalje bar po RC verziji XP je brzi od W7 ..Druga stvar zacenili su mnogo W7 sto ne ide u prilog mnogim kompanijama kako i privatnim licima kojima treba LEGALAN win.Trece pobunio se i deo naroda a nije mali broj ljudi koji imaju slabe konfiguracije a win7 zahteva masinu novije konfirguracije,brzi hardvare tj postavlja neki standard!Takva vrsta pokvarenog ultimatuma od Microsofta donela je samo kontra efekte sto je i ocekivano.Sve u svemu videcemo kako ce biti. :: Sto se tice Gaming-a,jos uvek je W7 daleko od XP-a..Sumnjam da ce finalna verzija biti bolja nesto drasticno :: :: Stavi Batman na Q16 x AA pa vidi koji ti je FPS : :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: ::
Jedan deo tehnoloskog napretka zove se OPTIMIZACIJA.Nije istina da software ne moze da bude optimizovan vec je programski tako podesen iz razloga koje su vezane za trziste.Obzirom da u svetu vlada globalna ekonomska kriza normalno je da narod ima sve manje i manje para,da ljudi ostaju bez posla da se sve manje ulaze u nov hardvare.Prema tome,gledano ocima takvog naroda normalno je zasto se bune zasto jedan takav software-operativni sistem nije optimizovan!Samim tim sto nije optimizovan znaci da nije ni tehnoloski razvijen,zavrsen-i tako moze da se gleda.Jer ako jedan win XP izasao 25 oktobra 2001 godine i danas dan ima bolje performanse posle skoro 10 godina postojanja od najnovijeg operativnog sistema danasnjice a da o optimizaciji i podrsci ne pricam!Ljudi vise prelaze na Win 7 iz moranja,svi smo siti XP-a jer nam je dosadio a hteli vi ili ne da priznate i danas dan je najbolji operativni sistem kao i najupotrebljiviji.Microsoft je poznat po tome da voli da mlati praznu slamu i da narodu prosipa razne decije price dok ih mlati po usima i puni dzepove.U svakom slucaju videcemo sta ce nam taj win 7 doneti na kraju.Dal ce Microsoft ostati diktator ili ne will see!
Green Green Grass of Home
:: Opet ti sa istom pricom... Pa ne mozes da ocekujes da novi operativni sistemi budu sve manje i manje zahtevni, ko bi hardver onda kupovao? Svi bi koristili sad P4 i GF4.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Procitaj malo po netu sta pise za prelazak sa XP-a na Win 7..Populacija nije bas tako odusevljena,i dalje bar po RC verziji XP je brzi od W7 ..Druga stvar zacenili su mnogo W7 sto ne ide u prilog mnogim kompanijama kako i privatnim licima kojima treba LEGALAN win.Trece pobunio se i deo naroda a nije mali broj ljudi koji imaju slabe konfiguracije a win7 zahteva masinu novije konfirguracije,brzi hardvare tj postavlja neki standard!Takva vrsta pokvarenog ultimatuma od Microsofta donela je samo kontra efekte sto je i ocekivano.Sve u svemu videcemo kako ce biti. :: :: Sto se tice Gaming-a,jos uvek je W7 daleko od XP-a..Sumnjam da ce finalna verzija biti bolja nesto drasticno :: :: :: :: Stavi Batman na Q16 x AA pa vidi koji ti je FPS : :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne razumem kad kazete da Win 7 nije optimizovan bar u mom slucaju.Na staroma racunaru Celeron 1.7,MX440.768mb Win 7 radi odlicno,znaci nije da je usporen ili nesto slicno i sve sto sam radio sa XP radim i sa Win 7 na tom racunaru,jedino ne mogu da aktviram aero!
Računar treba i da se koristi za nešto ili barem razonodu osim za samo pokretanje operativnog sistema.
Windows-free with Fedora 10
:: Ne razumem kad kazete da Win 7 nije optimizovan bar u mom slucaju.Na staroma racunaru Celeron 1.7,MX440.768mb Win 7 radi odlicno,znaci nije da je usporen ili nesto slicno i sve sto sam radio sa XP radim i sa Win 7 na tom racunaru,jedino ne mogu da aktviram aero :: ::
Za sada je resena fizika a tvdri se i glide (mada za glide nisam proverio). Ako se fizika ukljuci na high, framerate se mnogo obara i bolje je da ostane na normal. Igra je trenutno nestabilna, tj. .exe stop working kada betmen pocne da pesnici ljute neprijatelje. Treba sacekati jos malo (radi se, radi se).
Iz prve ruke igra mi se veoma svidja.
Edit : Kako stvari stoje za sada je bolje da fizika bude iskljucena da bi igra bila stabilna i fps ce biti malo bolji.
i nijedan crashj niti bag nema, znaci igrao sam 3 sata bez prestanka, apsolutno sve funkcionise, ali sve... Inace sa 4xAA u 1680x1050 drzi se na 60FPS na 9800GTX+ padne ponekad na 45-55...
I ti ga sad pretera, pa ti se lepo vrati na Win 95, imaces u Crysisu 10 fps vise. Ono sto Vistu izdvaja od Xp-a je mnogo bolje odradjena ``bezbednost``, lepsi dizajn i DX10, koji u igrama daje mnogo lepsu sliku. Ako krene da se koristi DX11 ti ne daces da pljujes Xp nego :),...
Pozdrav!
:: Jedan deo tehnoloskog napretka zove se OPTIMIZACIJA.Nije istina da software ne moze da bude optimizovan vec je programski tako podesen iz razloga koje su vezane za trziste.Obzirom da u svetu vlada globalna ekonomska kriza normalno je da narod ima sve manje i manje para,da ljudi ostaju bez posla da se sve manje ulaze u nov hardvare.Prema tome,gledano ocima takvog naroda normalno je zasto se bune zasto jedan takav software-operativni sistem nije optimizovan!Samim tim sto nije optimizovan znaci da nije ni tehnoloski razvijen,zavrsen-i tako moze da se gleda.Jer ako jedan win XP izasao 25 oktobra 2001 godine i danas dan ima bolje performanse posle skoro 10 godina postojanja od najnovijeg operativnog sistema danasnjice a da o optimizaciji i podrsci ne pricam!Ljudi vise prelaze na Win 7 iz moranja,svi smo siti XP-a jer nam je dosadio a hteli vi ili ne da priznate i danas dan je najbolji operativni sistem kao i najupotrebljiviji.Microsoft je poznat po tome da voli da mlati praznu slamu i da narodu prosipa razne decije price dok ih mlati po usima i puni dzepove.U svakom slucaju videcemo sta ce nam taj win 7 doneti na kraju.Dal ce Microsoft ostati diktator ili ne will see :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: Opet ti sa istom pricom... Pa ne mozes da ocekujes da novi operativni sistemi budu sve manje i manje zahtevni, ko bi hardver onda kupovao? Svi bi koristili sad P4 i GF4.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Procitaj malo po netu sta pise za prelazak sa XP-a na Win 7..Populacija nije bas tako odusevljena,i dalje bar po RC verziji XP je brzi od W7 ..Druga stvar zacenili su mnogo W7 sto ne ide u prilog mnogim kompanijama kako i privatnim licima kojima treba LEGALAN win.Trece pobunio se i deo naroda a nije mali broj ljudi koji imaju slabe konfiguracije a win7 zahteva masinu novije konfirguracije,brzi hardvare tj postavlja neki standard!Takva vrsta pokvarenog ultimatuma od Microsofta donela je samo kontra efekte sto je i ocekivano.Sve u svemu videcemo kako ce biti. :: :: :: Sto se tice Gaming-a,jos uvek je W7 daleko od XP-a..Sumnjam da ce finalna verzija biti bolja nesto drasticno :: :: :: :: :: :: Stavi Batman na Q16 x AA pa vidi koji ti je FPS : :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
u igri, postoji ventilacioni otvor ali kuka nece da se zakaci, postoji resenje da se promeni gravitacija u .ini fajlovima, tako da moze da se predje taj deo, ako neko zapne, da zna da ima resenje za takve stvari...
e ipak nije bug,treba da se popne na fontanu iza biljke,i onda da se zakaci onom kukom i ode iza biljke...jedva sam uspeo da provalim,mada mi se cini da posle ima bugova malo vise...
INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.