Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Moto GP 08 Problem!!!
STRANA 1 OD 1
aco Moto GP 08 Problem!!! 04.09.2009. 12:03 T19846

status: user
broj poruka: 2788
instaliram juce navedenu igricu lepo je radila igrao sam ceo dan i sad da ja je uklucim udjem sve lepo karijeru i ucitava se ono kad treba da se vozi trka i tu mi izbaci poruku i pise Send don`t send i don`t send probao sam sa drugim krekovima nece....igricu sam skinuo sa linkova sto mi je doca dao i receno mi je da igrica radi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Moto GP 08 Problem!!! 04.09.2009. 12:09 #137507

broj poruka: 3053
ako koristis firewall,iskljuci ga pre nego sto pokrenes igricu,meni pola igrica koje imam firewall smara...igra jeste ispravna,a mozda ti problem pravi neka nekompatibilnost drajvera... Cak sam imao slucaj na jednom kompu da cim se pokrene igra komp se zabuni,koci...posle mnogo eksperimentisanja otkrio sam da je procesoru trebalo malo vise voltaze,iskljucio u BIOS-u auto,stavio manuelno malo vecu voltazu i sve radi...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: instaliram juce navedenu igricu lepo je radila igrao sam ceo dan i sad da ja je uklucim udjem sve lepo karijeru i ucitava se ono kad treba da se vozi trka i tu mi izbaci poruku i pise Send don`t send i don`t send probao sam sa drugim krekovima nece....igricu sam skinuo sa linkova sto mi je doca dao i receno mi je da igrica rad
::
aco re 04.09.2009. 12:12 #137508

probao sam na 2 racunara windows nije isti...a kad iskljucim firewall jer ponovo treba da se instalira ili samo play?

aco re 04.09.2009. 12:14 #137509

firewall iskljucen i opet isto..

doca80 HM 04.09.2009. 12:39 #137520

broj poruka: 3053
jedino sto mi pada na pamet je da je mozda neki fajl prilikom download-a ostecen,neispravan,nije smetao prilikom instalacije ali smeta prilkom pokretanja igre... Mozes pokusati sa drugom verzijom igre...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

aco re 04.09.2009. 12:47 #137523

evo uspeo sam da uklucim voznju tj. kvalifikacije i kad su se zavrsile odma mi je izbacio istu poruku..probao sam i sa nekom drugom verzijom, sad cu da probam neke druge krekove pa javljam rezultate

aco re 04.09.2009. 12:55 #137527

evo slika sta mi izbaci
http://img134.imageshack.us/img134/6600/86327561.png

probao sam i drugi krek ni da cuje :( ubicu se ne znam sta vise da probam a veliki sam fan moto gp-a

mkukic ... 04.09.2009. 14:30 #137541

broj poruka: 2591
Hajde uradi ovako: Izbrisi igru, ponovo je instaliraj, ali nemoj da je krekujes vec samo mountuj image preko alcohola i igra ce se pokrenuti. Ne bi trebalo da imas vise problema.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

diskovi pokusaj... 04.09.2009. 14:35 #137542

broj poruka: 25
...da pokrenes igru u win2000 compatibility modu. na .exe fajl od igre desnim klikom/properties/Comaptibility/ odstikliraj polje i izaberi windows 2000. pokreni ponovo igru i trebalo bi da radi. javi jel ti radi. poz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs