Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Pomoc oko instaliranja GTA4
STRANA 1 OD 1
Kovle Pomoc oko instaliranja GTA4 03.09.2009. 21:04 T19833

status: user
broj poruka: 976
Posto sam ovo isto pitanje postavio na onom u*ranom komunistickom forumu sveta komjutera, da ovde ne bi smarao ljude, posle pola minuta mi je obrisan post iako nigde nisam ni spomenuo c od cracka, p abih zato molio bilo koga da mi odgovori ovde ili na mail, instaliran je GTA4 na W7 RC1 build 7100 i kopiran je lekic razorov, u instalacioni folder, u tom razerovom folderu bila su dva fajla, ali pri pokretanju social club-a i klikom na PLAY izlazi greska securom je prestao sa radom, pa ako bi mogla pomoc...
UNapred zahvalan
Pozdrav!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 03.09.2009. 21:57 #137416

broj poruka: 2352
Ako si prekopirao i prepisao preko jednog file-a onaj Luncher.exe i r*.dll potrebno je samo da se raskacis sa interneta i pokrenes taj Luncher.exe, ako tako ne ide ili pokreni preko precice GTAIV u Start meniu!

Pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750W

Ishmerish Najpametnije 03.09.2009. 22:06 #137418

broj poruka: 7285
bi ti bilo da skines 1.0.4 patch sa krekom(i uputstvom)i da sve lepo namincas.

Nije mi jasno sto se svi ubise za to GTA govno.Pa takav bezobrazluk od doticnih izdavaca(razvojnog tima) jos nisam video,ja je nebi igrao da je poslednja na svetu.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

http://cdnll-0.liveleak.com/u/thumbs/2007/Oct/12/746620_565_avatar.jpg

acayo Re: Pomoc oko instaliranja GTA4 03.09.2009. 22:08 #137419

broj poruka: 851
jos nece da mu radi??jer si probao sa drugim krekovima??

:: Posto sam ovo isto pitanje postavio na onom u*ranom komunistickom forumu sveta komjutera, da ovde ne bi smarao ljude, posle pola minuta mi je obrisan post iako nigde nisam ni spomenuo c od cracka, p abih zato molio bilo koga da mi odgovori ovde ili na mail, instaliran je GTA4 na W7 RC1 build 7100 i kopiran je lekic razorov, u instalacioni folder, u tom razerovom folderu bila su dva fajla, ali pri pokretanju social club-a i klikom na PLAY izlazi greska securom je prestao sa radom, pa ako bi mogla pomoc..
:: UNapred zahvala
:: Pozdrav!!
::
Kovle Re: Najpametnije 03.09.2009. 22:11 #137420

Pa ja sam zavrsio sa njim, doduse igrao sam ga na XP SP3, a to sam kod druga instalirao, samo problem je sto on nije imao net tada, uzece ga za par dana, pa da li opet ponovo da instaliram kada dobije net

:: bi ti bilo da skines 1.0.4 patch sa krekom(i uputstvom)i da sve lepo namincas
:: Nije mi jasno sto se svi ubise za to GTA govno.Pa takav bezobrazluk od doticnih izdavaca(razvojnog tima) jos nisam video,ja je nebi igrao da je poslednja na svetu
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: http://cdnll-0.liveleak.com/u/thumbs/2007/Oct/12/746620_565_avatar.jpg
Ishmerish Re: Re: Najpametnije 03.09.2009. 22:46 #137436

broj poruka: 7285
Nisam te bas shvatio,ako mislis na reinstalaciju igre nema potrebe.Sta god imao(orginal ili patchovanu igru)samo ides deinstal starog patcha i stavis novi.Medjutim ukoliko ti krek nebude valjao dobices tab sa error-om pri pokusaju pokretanja igre.U tom slucaju skidas odgovarajuci lek dok god neproradi.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

http://cdnll-0.liveleak.com/u/thumbs/2007/Oct/12/746620_565_avatar.jpg

:: Pa ja sam zavrsio sa njim, doduse igrao sam ga na XP SP3, a to sam kod druga instalirao, samo problem je sto on nije imao net tada, uzece ga za par dana, pa da li opet ponovo da instaliram kada dobije ne
:: :: bi ti bilo da skines 1.0.4 patch sa krekom(i uputstvom)i da sve lepo namincas
:: ::
:: :: Nije mi jasno sto se svi ubise za to GTA govno.Pa takav bezobrazluk od doticnih izdavaca(razvojnog tima) jos nisam video,ja je nebi igrao da je poslednja na svetu
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: http://cdnll-0.liveleak.com/u/thumbs/2007/Oct/12/746620_565_avatar.jpg
Kovle ... 03.09.2009. 22:54 #137440

Pa ja nisam dobro formulisao odgovor, kad smo instalirali GTA4 drug nije imao net, a cuo sam da mora da se ima net, kopirali smo krek de treba, ali izlazi securom je prestao sa radom, pokusao sam i run as administrator i compatibility mode, ali nece

2m4Y re: 04.09.2009. 08:53 #137485

broj poruka: 2352
...procedura je jednostavna, ako si skinuo `lekic` sa interneta, nije vazno koja je verzija igre, ali je najbolje da je poslednja zbog optimizacija, pre pokretanja igre, posto nemas original, moras da se raskacis sa interneta, ...ja sam ga pokrenuo bez problema preko social club-a, samo ono play i sve radi... sa R*zorom mora bez neta...

pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750W

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs