Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
PES 2009 ubrzao
STRANA 1 OD 1
aco PES 2009 ubrzao 01.09.2009. 16:54 T19782

status: user
broj poruka: 2788
odjednom mi je pes ubrzao ide znatno brze dok ostale igrice idu normalnom brzinom...da li ima neka opcija da se smanji brzina ili mora reinstal ako se uopste moze resiti ovaj problem?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic @aco 01.09.2009. 17:37 #136861

broj poruka: 18996
pa znas kako, PES je jako bagovita igra, desava se to, meni se stalno desavalo da povremeno, tokom utakmice samo ajnshpric po igracu, ali moze se resiti reinstall-om i stavi najnoviji patch...ne znam koji je sada, kada sam ja igrao, bio je v.130.
https://www.gamecopyworld.com
dovla5 Re: 01.09.2009. 17:58 #136866

broj poruka: 295
Ja znam da moze da se menja da se stavi da se igra ubrzano i usporeno.Imas negde kad igras tekmu neku opciju i pishe ti game speed i ti stavi tu normal.Ako ti i tada ide ubrzano onda reinsal i nabaci neki novi patch.
FENRIR ......... 01.09.2009. 21:45 #136924

broj poruka: 257

Reinstall istavi SMoKe patch 1.6 mislim da je poslednji!!!Kada njega install. skini update njegov poslednji 1.6.1 od pre mes. dana!Mozda postoji i novije!!Ja ga pikam isuper je!!!!

POZZ
FENRIR ......... 01.09.2009. 21:51 #136928

broj poruka: 257

Reinstall istavi SMoKe patch 1.6 mislim da je poslednji!!!Kada njega install. skini update njegov poslednji 1.6.1 od pre mes. dana!Mozda postoji i novije!!Ja ga pikam isuper je!!!!

POZZ
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs