Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Wolfenstein save
STRANA 1 OD 1
doca80 Wolfenstein save 01.09.2009. 09:53 T19772

status: user
broj poruka: 3053
moram da oborim sistem na kompu a trenutno igram Wolfenstein i stigao sam taman do pola igre(inace igra je fenomenalna),i ne mogu da nadjem save game da ga backup-ujem,pa kad podignem novi os da samo prebacim save game i nastavim gde sam stao... Da li neko moze da mi kaze gde se nalaze save game?

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Probaj ovako ako si na XP-u 01.09.2009. 10:09 #136763

broj poruka: 6502
C:/Documents And Settings/`Ime kompjutera`/Local Settings/Application Data/id Software/WolfSP/base/savegames

Application Data je hidden...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Probaj ovako ako si na XP-u 01.09.2009. 10:19 #136764

Hvala medo,tu su. nisam se setio da ih potrazim u hidden fajlovima...pozZ

:: C:/Documents And Settings/`Ime kompjutera`/Local Settings/Application Data/id Software/WolfSP/base/savegame
::
:: Application Data je hidden..
pajsgudgud A bre doco... 01.09.2009. 10:51 #136766

broj poruka: 3741
mislim da stvaraocima igre fali deo mozga koji je zadužen za maštu. Ajde medaljon je vrlo sličan onoj varijanti iz Undyinga par magija među kojima je i štit koji takođe postoji u Undyingu. Slow motion koji je indetican onom iz Timeshifta, duhovi vrlo slični onima iz Undyinga i realno više liče na stvorenja iz pakal nego na duhove.
Onda one ćurke u kožnim kostimima, jedne izbacuju crvene vetrove smrti, a druge imaju fluorescentno zelene bičeve smrti. Sam portal je ko iz Zvezdane kapije i Kontakta, a čudovišta koja izlaze iz njega su ko precrtana iz Gospodara Prstenova.

Jedino što me je svaki put zasmejalo je komentar `surrender and Ill make your death quickly` baš onako u nemačkom naci fazonu. Ostalo je sklepano navrat nanos.
Igru prešao i obrisao, očekivao sam više:(. Kažem opet prvi deo je originalniji nekoliko puta, plus atmosfera u samoj igri je ko iz serije Alo Alo, osim onog dela u bolnici. Tu su koliko toliko uspeli da naprave mučnu atmosferu sa onim pacijentima. Igra sa dobrom atmosferom je Stalker. Ovo je moj lični stav bez da me svatiš pogrešno ili da je upereno nešto protiv tebe:).

support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

doca80 Re: A bre doco... 01.09.2009. 13:43 #136796

ma naravno da znam da je ovo samo tvoj licni stav... Inace u pravu si za to `kopiranje` drugih igrica,ali nadam se da kontas da je vecini ljudi to jos aktuelno...npr ti si mogao odigrati u zivotu 1000 igrica na tu tematiku,i vec ti je pun K takvih igrica,a neko je mogao odigrati 10-ak igrica tog tipa pa mu je ovo sada zanimljivo... Ja sam veliki ljubitelj prvog dela(to mi jedna od najboljih igric svih vremena) i veliki sam ljubitelj FEAR serijala i igra na tu tematiku mi ne moze dosaditi

:: mislim da stvaraocima igre fali deo mozga koji je zadužen za maštu. Ajde medaljon je vrlo sličan onoj varijanti iz Undyinga par magija među kojima je i štit koji takođe postoji u Undyingu. Slow motion koji je indetican onom iz Timeshifta, duhovi vrlo slični onima iz Undyinga i realno više liče na stvorenja iz pakal nego na duhove.
:: Onda one ćurke u kožnim kostimima, jedne izbacuju crvene vetrove smrti, a druge imaju fluorescentno zelene bičeve smrti. Sam portal je ko iz Zvezdane kapije i Kontakta, a čudovišta koja izlaze iz njega su ko precrtana iz Gospodara Prstenova
:: Jedino što me je svaki put zasmejalo je komentar `surrender and Ill make your death quickly` baš onako u nemačkom naci fazonu. Ostalo je sklepano navrat nanos
:: Igru prešao i obrisao, očekivao sam više:(. Kažem opet prvi deo je originalniji nekoliko puta, plus atmosfera u samoj igri je ko iz serije Alo Alo, osim onog dela u bolnici. Tu su koliko toliko uspeli da naprave mučnu atmosferu sa onim pacijentima. Igra sa dobrom atmosferom je Stalker. Ovo je moj lični stav bez da me svatiš pogrešno ili da je upereno nešto protiv tebe:)
:: support normalit
:: MOJ DNK je bolji od tvog!!
pajsgudgud da da da 01.09.2009. 13:55 #136800

Fear je ekstra, nažalost čekam bolja veremena pa da pazarim neku konfu pa da igram ko čovek. Ipak moj Barton je preslab za drugi deo...

support normality

looftigooz ma nije nego 01.09.2009. 13:58 #136802

broj poruka: 111
Ja sam veliki ljubitelj prvog dela(to mi jedna od najboljih igric svih vremena) i veliki sam ljubitelj FEAR serijala i igra na tu tematiku mi ne moze dosaditi

Doco moj..ja sam tvoj chovek-i100mishljenik

Smatram da je igrica potpuni uspeh ako pogledash da je Havoc najbolje upotrebljen/optimizovan...da `plot` doslovce prati neke RL stavke iz WWII na konto `Obscura` frakcija SS-divizija [ ali necemo sad o tome]...

chak je i taj kvazi_nelinearan shmek pogodjen sa hrpom dodatnog in-game materijala, modifikovanja itd...Shto je recimo u FarCry_u 2 totalni razmaz i promashaj za razliku od ovog u Wolf_u [ a identichni koncept]...a da ne spominjemo mogtjnost da se odgledaju sekvence pa odlichna auto-save funkcija, brzi prelazi medju nivoa...Ima..ipak ima drazz dok ih gazish..JEDINO shto je premotah bash brzo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

doca80 Re: da da da 01.09.2009. 14:00 #136803

Drugi deo sam odigrao na fulu fulova podesavanja sve na max,i to je igra koja me je ostavila da nedeljama razmisljam o njoj... Znaci nemoj da propustis to da odigras...menjaj bartona,odradio je on vec svoje...

:: Fear je ekstra, nažalost čekam bolja veremena pa da pazarim neku konfu pa da igram ko čovek. Ipak moj Barton je preslab za drugi deo..
:: support normalit
:: MOJ DNK je bolji od tvog!!
doca80 Re: ma nije nego 01.09.2009. 14:04 #136804

jedino nisam u toku sa novijim igrama tog tipa,nisam bas imao vremena da pratim sta je izlazilo na tu tematiku... Jel imas neku preporuku sta odigrati na taj `nas` fazon...

:: Ja sam veliki ljubitelj prvog dela(to mi jedna od najboljih igric svih vremena) i veliki sam ljubitelj FEAR serijala i igra na tu tematiku mi ne moze dosaditi
:: Doco moj..ja sam tvoj chovek-i100mishljeni
:: Smatram da je igrica potpuni uspeh ako pogledash da je Havoc najbolje upotrebljen/optimizovan...da `plot` doslovce prati neke RL stavke iz WWII na konto `Obscura` frakcija SS-divizija [ ali necemo sad o tome]..
:: chak je i taj kvazi_nelinearan shmek pogodjen sa hrpom dodatnog in-game materijala, modifikovanja itd...Shto je recimo u FarCry_u 2 totalni razmaz i promashaj za razliku od ovog u Wolf_u [ a identichni koncept]...a da ne spominjemo mogtjnost da se odgledaju sekvence pa odlichna auto-save funkcija, brzi prelazi medju nivoa...Ima..ipak ima drazz dok ih gazish..JEDINO shto je premotah bash brzo
:: ~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: get on_log on / log off_get of
SkyFire Re: Re: ma nije nego 01.09.2009. 16:16 #136832

broj poruka: 18472
Na taj fazon tesko da ima jos koja igra.Za nekih mesec i pol dana sam obrnuo 8 ,tacnije 9 igara.Trenutno igram Tomb Raider Underworld jer nemam sta drugo a i volim avanture tog tipa a i sama igra nije toliko losa.
Zadovoljan sam na Bionic Commando,to treba da probas ako nisi,Call Of Jurez Bound In Blood ,nije losa ali nije ni nalik prvom delu po mnogim parametrima ali svakako vredi da se odigra.X-Men Origins Wolverine veoma zanimljiva igra za opustanje,neke misije nisu bas tako ni lake..Probao sam cak i Legendary,on ima nekih slicnosti sa Wolfenstein,dobija moc iz neke kutije Pandoras Box i ratuje sa vukodlacima i slicnim bicima iz pakla.Moze da se igra ali nije nesto posebno spektakularno.Nema covek neke naslove da probere..Nabacao sam ti par tih igara koje mozda mogu da ti budu zanimljive mada sve zavisi od ukusa i praga tolerancije.
Ono sto ja recimo cekam je Dante`s Inferno :

http://www.dantesinferno.com/home.action

Onda Resident Evil 5,Call of Duty: Modern Warfare 2,Assassin`s Creed II,Mass Effect 2,Bioshock2 i sl..Ima dosta naslova koji su predvidjeni za 2010 god.Za sad je to to..Nemamo nekog specijalnog izbora,jedino nam preostaje da budemo strpljivi.

P.S.FEAR 2 po meni nije nista posebno,cak mi je jako dosadna i monotona igra.Kreativnost im nedostaje samo tako.

Ako te neka igra interesuje mogu da ti nabacim neki shoot da vidis sta moze da te ocekuje.

Green Green Grass of Home

:: jedino nisam u toku sa novijim igrama tog tipa,nisam bas imao vremena da pratim sta je izlazilo na tu tematiku... Jel imas neku preporuku sta odigrati na taj `nas` fazon..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Ja sam veliki ljubitelj prvog dela(to mi jedna od najboljih igric svih vremena) i veliki sam ljubitelj FEAR serijala i igra na tu tematiku mi ne moze dosaditi
:: ::
:: :: Doco moj..ja sam tvoj chovek-i100mishljeni
:: :: Smatram da je igrica potpuni uspeh ako pogledash da je Havoc najbolje upotrebljen/optimizovan...da `plot` doslovce prati neke RL stavke iz WWII na konto `Obscura` frakcija SS-divizija [ ali necemo sad o tome]..
:: :: chak je i taj kvazi_nelinearan shmek pogodjen sa hrpom dodatnog in-game materijala, modifikovanja itd...Shto je recimo u FarCry_u 2 totalni razmaz i promashaj za razliku od ovog u Wolf_u [ a identichni koncept]...a da ne spominjemo mogtjnost da se odgledaju sekvence pa odlichna auto-save funkcija, brzi prelazi medju nivoa...Ima..ipak ima drazz dok ih gazish..JEDINO shto je premotah bash brzo
:: :: ~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: :: get on_log on / log off_get of
doca80 SkyFire 01.09.2009. 16:39 #136840

hvala na predlozima za igre,definitivno cu nesto od nabrojanih da odigram..Ako te ne mrzi baci neki shot. Koja je po tebi najbolja od nabrojanih igrica a da se moze kupiti na rapidu?

pajsgudgud Doco 01.09.2009. 19:11 #136878

probaj Jericho by Clive Barker (isti ona što je radio Undying tj. pisao šta l iveć). Odlična igra dosta zanimljivih karaktera, veoma originalna igra, lepa grafika, dobra atmosfera, pogotovo mislim na deo kada si u starom Rimu. Nije mi Barton mator on je terao Jericho na 1650x1080 u sa medium detaljima, da tu i tamo zasecne. Grafika x1650pro 512ddr2. Inače je jako lep primerak svoje vrste, pošto hoće da radi na 2.8Ghz, samo nikako da nabavim ploču za njega.

support normality

TheBear Sad u septembru 01.09.2009. 19:23 #136882

bi trebalo da bude par kvalitetnih naslova...
Resident Evil 5, NFS Shift, Batman Arkhmam Asylum, Red Faction Guerilla....

SkyFire Slazem se.. 01.09.2009. 19:24 #136883

Da ako nisi igrao ,dobro rece Pajs,zaboravih da ti to predlozim,jako dobra igra je Jericho samo sto je izasla ohahaj ali opet je odlicna,dobra grafika,okruzenje,kreativne misije,sve je ok..
Takodje meni je stvarno ok igra Prince of Persia 2008,ja taj serijal volim a cini mi se da je ova posledja verzija najbolja.Ima neki svoj sarm i adrenalin dok igras,stvara neki prijatan a zanimljiv osecaj,bar meni..

Evo neki shootevi sto sam uspeo da pohvatam u ovom dzumbusu od wina :

Call Of Duty 5 (ako nisi igrao slucajno)

http://img297.imageshack.us/i/codwaw2009081012404401.jpg/

Legendary :

http://img177.imageshack.us/i/legendary20090826195141.jpg/

http://img26.imageshack.us/i/legendary20090826224826.jpg/

http://img297.imageshack.us/i/legendary20090826224831.jpg/

Prince of Persia :

http://img26.imageshack.us/i/princeofpersia200904142.jpg/

Tomb Raider Underworld :

http://img158.imageshack.us/i/tru2009083022251226.jpg/

X-Men Wolverine :

http://img205.imageshack.us/i/wolverine20090809162050.jpg/

Bionic Commando i Call Of Juarez Bound In Blood na zalost nemam jer sam u medjuvremenu dizao sistem i pobrisao sam slucajno i shooteve iz igre ali veruj mi na rec Bionic Commando je extra igra.Call of Juarez je takodje dobra ali ne i tako zanimljiva da dize neki adrenalin i da je sa iscekivanjem igras.Igra za svakodnevno opustanje..

Ove shooteve sam ti stavio cisto da imas predstavu kakve su texture i kakvo je okruzenje..

Sve se igre mogu kupiti na RS-u,mozes i da ides prvo preko BB-ejca pa da pohvatas linkove.

TheBear Meni je Bionic Commando 01.09.2009. 19:32 #136886

bezveze, ja sam malo igrao i batalio... Call of Juarez BiB je odlicna, vredi odigrati...

SkyFire Re: Meni je Bionic Commando 01.09.2009. 19:38 #136887

Pazi postoji fora kod odredjenih igara na samom pocetku nedaju neki osecaj zanimljivosti i pouzdanosti da je igra vredna igranja.Ali kasnije kako se razvoj dogadjaja odvija desavaju se sasvim druge stvari i u tom adrenalin raste jer je igra sve zanimljivija i zanimljivija..Sa ovim da kazem `fenomenom` sam se susretao vise puta mada sebi nikad nisam dozvolio da ako nesto krenem ne zavrsim do kraja.Moralo bi bas da bude tesko djubre da bi odustao na samom pocetku a desavalo se ali ne tako cesto a i to uglavnom jer skidam skoro sve poznate i neponzate nove naslove pa sve i probam.

:: bezveze, ja sam malo igrao i batalio... Call of Juarez BiB je odlicna, vredi odigrati..
doca80 Hvala svima 01.09.2009. 20:30 #136902

gledao sam one shot-ove i pomogli ste mi da odlucim sta cu sledece igrati...
U cryptload su ubacene Prototype,Legendary,i posebno mi se svideo shot od X-MEN tako da je i to zavrsilo u Crypt-u...Ako ih brzo predjem kupicu i Jericho,a cekam da izadju Resident Evil 5, NFS Shift...To ce biti feeling igrati...

Ishmerish Re: Hvala svima 01.09.2009. 21:47 #136925

broj poruka: 7285
Dali vredi instalirati Wolf2?Video sam neke trailer-e i gadno mi se nesvidja?Inace imas i Prototype,Velvet Assasin,Mirors Edge...

Neznam kakav ce biti resident 5 ali ova cetvorka je uzas,ja sam inace Resident Evil freak i sve sam igrao.po meni je najjaca Code Veronica(Dreamcast),pa ako neko nije probao-NullDC 1.5 i image igre,pa da vidi sta je izvorni Resident Evil.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: gledao sam one shot-ove i pomogli ste mi da odlucim sta cu sledece igrati..
:: U cryptload su ubacene Prototype,Legendary,i posebno mi se svideo shot od X-MEN tako da je i to zavrsilo u Crypt-u...Ako ih brzo predjem kupicu i Jericho,a cekam da izadju Resident Evil 5, NFS Shift...To ce biti feeling igrati..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
doca80 Re: Re: Hvala svima 01.09.2009. 21:55 #136930

po meni vredi instalirati,ja sam veliki fan tog zanra igrica i po meni je igra vredna igranja...ali ukusi su razliciti,tako da postoji samo jedan nacin da ti saznas da li je vredna igranja... A Prototype je vec odluceno-skida se...

:: Dali vredi instalirati Wolf2?Video sam neke trailer-e i gadno mi se nesvidja?Inace imas i Prototype,Velvet Assasin,Mirors Edge..
:: Neznam kakav ce biti resident 5 ali ova cetvorka je uzas,ja sam inace Resident Evil freak i sve sam igrao.po meni je najjaca Code Veronica(Dreamcast),pa ako neko nije probao-NullDC 1.5 i image igre,pa da vidi sta je izvorni Resident Evil
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: gledao sam one shot-ove i pomogli ste mi da odlucim sta cu sledece igrati..
:: :: U cryptload su ubacene Prototype,Legendary,i posebno mi se svideo shot od X-MEN tako da je i to zavrsilo u Crypt-u...Ako ih brzo predjem kupicu i Jericho,a cekam da izadju Resident Evil 5, NFS Shift...To ce biti feeling igrati..
:: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
gile23 ... 01.09.2009. 23:14 #136948

broj poruka: 9121
Ako izadje uskoro Serious Sam 1 sa Serious 3 engine-om, sa onakom grafikom kakva je na screenovima bice Odlicna igrica, iako su je Hrvati pisali, sad ce uskoro COD WaW2, tako da ce imati pucacina za ovu zimu.

Pozdrav!

TheGame Re: ... 01.09.2009. 23:44 #136950

broj poruka: 719

Uh...i ja iscekujem CoD MW2 sa nestrpljenjem...Uzelio sam se malo multiplayera...I jos jedna stvar je dobra,sto svi ovi hitovi sto treba da izadju nece izaci svi zajedno u razmaku od par dana,nego svaki mjesec ima neki dobar naslov...Sad ce NfS Shift,oktobar Operation Flashpoint,novembar CoD MW2,cini mi se decembar Assasins Creed 2,pa onda pocetkom 2010,Mass Effect 2,Bioshock 2 i pogotovo MAFIA 2 koju najvise iscekujem os svih pomenutih naslova...

Independence is a state of mind

:: Ako izadje uskoro Serious Sam 1 sa Serious 3 engine-om, sa onakom grafikom kakva je na screenovima bice Odlicna igrica, iako su je Hrvati pisali, sad ce uskoro COD WaW2, tako da ce imati pucacina za ovu zimu
:: Pozdrav
nemamime RE: 02.09.2009. 01:51 #136977

broj poruka: 294
Citam ovo i prisetih se starih vremena kada smo cekali da zavrsimo posao i pravac kod kuma (u njegovu firmu) da odigramo doom medjusobom u mrezi. To je imalo svojih cari, znalo se zaglaviti jos jedno radno vreme za igricom i po kojom flasom piva... Proslo je od tada dosta vremena, a sada se svelo na neku online browser igricu tipa ogame (drzala me nekoliko godina), a i to mi je postalo preozbiljno pa se svelo na gladiatus i tanoth. Bez previse oduzetog vremena i sa po kojim klikom, sjajne igre za moje godine.

SkyFire Re: ... 02.09.2009. 02:04 #136987

Serious Sam 1 pa Second Encounter i Serious Sam 2 su bile odlicne igre.Imali su neku car iako graficki su podsecali po malo na decije igre.Ok,navodno sad koriste Serious Engine 3 mada grafika koju sam video iz trailer-a i nije nesto posebno,i dalje deluje neozbiljno.Svakako to ne menja stvar da ce ta igra biti sa strascu odigrana jer sam prvi deo kao idrugi zavrsio sa uzitkom.

:: Ako izadje uskoro Serious Sam 1 sa Serious 3 engine-om, sa onakom grafikom kakva je na screenovima bice Odlicna igrica, iako su je Hrvati pisali, sad ce uskoro COD WaW2, tako da ce imati pucacina za ovu zimu
:: Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs