Nekako mi je `do ruku dospeo` Caesar IV i malo po malo dođoh do misije koja se zove Brundisium. Sve sam ja lepo napravio, ali kad je došlo vreme da razvijam trgovinu, otvorim trgovinski put i kad sam hteo da sagradim luku shvatim da je nemoguće, zbog konfiguracije zemljišta. Bez trgovine je gotovo nemoguće preći na sledeći nivo...
Možda treba da naglasim da imam originalnu igricu (nije sa torenta ili tezge u knezu).
Moje pitanje glasi: „Da li je moguće da je ovako veliki bag prošao jednoj tako velikoj kući kao je (bila) Sierra?“ Drugo pitanje je: „Postoji li neki patch koji ispravlja ovaj bug?“
gradis luku desno od clay pit-a,mozda te bunilo sto su stubovi kontra okrenuti od vode... Da bi rotirao gradjevinu,drzi levi taster i pomeraj misa dok se stubovi luke ne okrenu prema vodi.
@gile23 covek rece da ima original,sta ce mu crackovi?
Probao sam i s levim tasterom ali se objekti ne rotiraju. Ako stiskam levi taster objekat se otkaže, a ako ga duže držim stisnutog ništa se ne dešava... Kad uz stisnut levi taster pravim kružne pokrete mišom objekat se rotira neko se pomera. Mogu ja da „naguram“ 1000 ljudi u grad i bez trgovine, ali mislim da nije poenta u tome.
:: Probao sam i s levim tasterom ali se objekti ne rotiraju. Ako stiskam levi taster objekat se otkaže, a ako ga duže držim stisnutog ništa se ne dešava... Kad uz stisnut levi taster pravim kružne pokrete mišom objekat se rotira neko se pomera :: Mogu ja da „naguram“ 1000 ljudi u grad i bez trgovine, ali mislim da nije poenta u tome :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.