Wolfenstein to cu da uzmem od druga...Bionic mi se ne svidja...Call of Jarez2 me smorio...NFS Undercover obrnuo za 4dana...Virtual Tennis i nije nesto...jer ima nesto drugo?kad ce da izadje Dirt2 i COD Moedern Warfare2(mozda sam pogresio u pisanju)??
Pa trenutno i nemas nekih naslova koji su vredni igranja...Sad 5 septembra izlazi Dirt 2,odmah posle njega i Nfs Shift,pa onda u oktobru Operation Flashpoint dragon Rising,NBA2K10,Football manager 2010,u novembru Call of Duty MW2,Assasins Creed,pocetkom 2010 Bioshock 2,Mass Effect 2,Mafia2...itd...Ja licno najvise iscekujem Mafiu 2,mada se radujem naravno i ovim naslovima sto sam naveo ovde...
je odlozen za kraj godine odnosno decembar zbog implementacije DX11, izaci ce u septembru ali samo za konzole... Od pucacina sada jedino Wolfenstein mada nije nista posebno, mozda ti se i ne svidi... Bice u septembru Resident Evil 5, NFS Shift i Batman Arkham Asylum, a kasnije jos hitova ako ih ne odloze... Ja cekam Call of Duty Modern Warfare 2 i Assassins Creed 2... A onda pocetkom 2010 ide ono najbolje Mafia 2 i Bioshock 2 kad god da izadje.
To valja sačekati. Ako je gameplay ko u kecu ekstra. Stvarno drugačija igra od ostalih sličnog žanra. Takođe se radujem i Bioshocku. Iako je Abner čini mi se konstatovao da je igra linearna barem je bila pravo osveženje za oči.
E sad, hteo bih da bacim kratak review novog Wolfeinstein-a. Igra je smor. Ništa novo nije uvedeno što nismo do sad videli u drugim igrama. Kao da ste iskombinovali COD sa Matriksom i Unrealom. Gomila zelenih i plavih svetlećih kugli dokle više??? Matrix ludi naučnici sa štitovima, duhovi ko uvećane vaške i relativno glupi protivnici, koji pri pogotku snajpera u ruku umiru i ostaju bez noge.
Ah da i dosadne Nemice utegnute u kožu koje izbacuju oh zaboga crvene kugle, i još gomila toga što mi se nije svidelo. No ovo treba da bude kratak rewiev.
Return to the castle wolfeinstein je mnooooooogooo bolji od ovog novog sra*ja.
da li neko moze da mi stavi linkove sa rapidshera za moto gp 2008 skinuo mi se malopre i instalirao sam i ukljuci se igra i kad odem sampionat tad se iskljuci a probao sam i sa drugim krekom i nece??
Wolfenstein, u pocetku je bilo razocarenje posto ima dosta propusta u igri, ali kasnje je zanimljivije, i dosta je laka ja sam igrao na Hard, dok inace druge igre igram na Medium... Jedino me je malo namucio zadnji boss,ostali protivnici su dosta glupi i na Hard...
Kada pitas pises JEL, odnosno JE LI, DA LI, a JER se pise u drugacijem obliku recenice. Aco je nepismen, JER je seljak. ___________________________________________________________ Forward, with demonspeed...
Ma daj bre,pusti coveka nek pise kako hoce...Ako vec hoces da mu skrenes paznju na nesto sto ti smeta,uradi to lepo i kulturno,nemoj odmah u napad i vredjanje...Samo opusteno
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Kada pitas pises JEL, odnosno JE LI, DA LI, a JER se pise u drugacijem obliku recenice :: Aco je nepismen, JER je seljak :: __________________________________________________________ :: Forward, with demonspeed... :: ::
Doco80 odgovorio si umesto mene,nema potrebe za vredjanjem ,ali ipak takav nacin odgovaranja Erestuna govori vise o njemu samom ,tako da se aca ne bi trebao osecati uvredjenim!
Vec sam ga jednom opomenuo, na lep nacin i opusten. Tada nije ispravio gresku, sad se prelazi na drasticne mere :) Opusten sam ja... ___________________________________________________________ Forward, with demonspeed...
ali druže Aco, ako do sada (u osnovnoj školi) nisi naučio pravilno da pišeš, nikada nećeš naučiti. Moj ćale je urednik sportske strane u lokalnim novinama, pa sam imao prilike da čitam u originalu tekstove raznih sremačkih `kvazi` novinara. A, šta sam sve pročitao bolje je da ne znate. Što je najgore, ti ljudi se bave novinarstvom već dugi niz godina, a pored pravog novinara nisu ni prošli. Žalosno, stvarno. Lično mi mnogo smetaju pravopisne i gramatičke greške, pa ako te neko ovde ispravi, barem pokušaj da sledeći put ne napraviš istu grešku. Nismo u školi, nema ocenjivanja, pravopsis i gramatika su deo kulture.
ima pravo da bude pismen i nepismen...Ne mogu svi ljudi biti najpismeniji,najpametniji... Plus on je dete,pa sta ako nikad i ne nauci da se izrazava potpuno pravilno,pa nije ni ovaj svet savrseno mesto da svi mi trazimo od drugih ljudi da budu savrseni i bezgresni kad mi sami prvi nismo takvi!!!
da,naravno...Ne mozes promeniti nekoga kako ti hoces...Neko je rodjen sa manjim ogranicenjima (iq),neko zivi u mestu,selu gde vlada odredjeni mentalitet,nacin izrazavanja,nekome Srpski nije maternji jezik pa se malo teze snalazi u pisanju,ma ima hiljadu mogucih varijacija na temu...Zasto ocekivati od svakoga da bude savrsen??? SVI mi imamo neke mane,ako neko drugi ima neku manu koju mi nemamo,zasto ga napadati zbog te mane? Zivi i pusti druge da zive,to je moj moto!!!
U redu, a da li ti mozes da se druzis sa nekim ko nema ki kao ti tj. ima seljacki mentalitet, koji je prost ali dobrocudan,koga mozes da izmanipulises i upotrebis ga u svoju korist.Jer imas ti takvih prijatelja?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.