Neki od delova mozda nije dobro skinut. Utvrdi kod kog dela izbaci gresku. Pokusaj da otvoris svaki deo kao normalan zip ili rar fajl (koju god ekstenziju ima) i ako na nekom od njih prijavi gresku znaci ponovo kupi taj deo.
i ja sam kupio sa katz-a Razor verziju pa isto prijavljuje file corrupted. SADA SKIDAM AVENGED VERZIJU PA CEMO VIDETI...MADA MI SVE OVO DELUJE KAO NEKA NAVLAKUSA JER IGRA JE SKORO IZASLA I VERUJEM DA CE BITI JOS PUNO LAZNIH FAJLOVA,`CORRUPTED FILE` I SL...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Pozz ljudi. Kupio sam sam sa megauploada onih osam rarova ali kada ih odrarujem u alkohol isti mi prijavlju file corrputed. Neki predlog rešenje?? :: :: support normalit :: MOJ DNK je bolji od tvog!!!
ostatak konfe turionx2 @2Ghz i socijalna grafulja 8400GS M
u rezoluciji 1280x1024 na medium podešavanjima ide sa minimalnim seckanjima.
Sad još da isprobam kući na XP-u i Bartonu na 2.1Ghz i x1650pro. Kapiram da će mnogo bolje ići sa x1650pro pogotovo što ima 256Mb više od ove nvidia-e.
Doduše ukoliko je igra optimizovana za dva i više jezgra saraniću bartona:P
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.