Poceo sam da je igram i mogu reci da je odradjena sasvim korektno.Sam gejmplej je dobar,fine teksture i dobra grafika (u stilu Call Of Duty 4) i deluje sasvim dobro optimizovano posto sam poceo da igarm sa ukljucenim vsinch-om (1680x1050 sa svime na max.) i drzi mi konstantno na 60 fps sto bez njega bi bilo jos i vise.ZA sada ne deluje nista senzacijalno ali losa nije ni malo.Videce se jos kakava ce biti na dalje posto sam za sada presao tek prvu misiju koja je samo uvod.Generalno igra zasluzuje da se igra. Evo nekih shotova pa vidite kako izgleda.
Još nisam pogledao fotke koje si okačio, ali neki traileri koje sam gledao nisu ostavili preteran utisak na mene iako mi je return to the castle wolfeinstein jedna od omiljenih igara. Konkretno mislim na već super smor zelene svetleće kugle koje izbacuju neki skeletoni u naci uniformama. Pa dokle više sa tim(svetlećim zelenim kuglama smrti)!!!??? support normality MOJ DNK je bolji od tvog!!!
Da stvarno odlicno izgleda, tesksture su mnogo mnogo dobre, sam izgled i osvjetljenje mi se svidja...
Jedino sto je meni mrsko prelaziti misije...
Samo multiplayer...
Pozdrav
SONY VAIO VGN-FW285J
:: lepo izgleda...nego jel mozes da kazes gde si `kupio` igru,verujem da bi mnogi hteli da je kupe :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
Ex sad si me utešio:P, mada nikad se ne zna. Sad gledam specifikacije jedino mi je cpu slabiji barton 3000+, ovo ostalo zadovoljava(x1650pro 512ddr2). Biće ko sa Jericho koji sam terao na 1280x1024 sve na max nadam se.
support normality MOJ DNK je bolji od tvog!!!
:: Ovo je verzija koju sam kupio samo nisam je ovde vec na jednom privatnom Bugarskom torrentu :: :: http://flmsdown.net/games/121880-wolfenstein-clonedvd-avenged.htm :: :: Igram je na: :: Core2Quad Q945 :: Ram 4GB @106 :: Radeon 4870 X :: :: P.S. Ljudi koji su probali multiplayer kazu da je vrlo lose uradjen :( :: :: __________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: ::
Screenshot-ovi pokazuju da izgleda isto kao i više godina stara prva verzija... još ako je gameplay stupidan... a dobro, nešto klinci moraju da igraju. Nekome je ovo prvi put.
Ovo je ubedljivo najveci biser :), ide na 60 fps Q9450, 4X1GB @1066, 4870X2, jos reci da imas SSD disk i da si OC procesor pa da kazemo da je optimizovana. Da bi igra bila optimizovana znaci da teras na kompu tipa E7200, 4830, 2X1GB 800, u 1680X1050 high detalji 60 fps, takva igra je COD 5,ima ludacku grafiku (skoro pa ko u Crysis-u) a zahtevnost 3-5 puta manja. Po ovim screenovima i ``optimizovanosti`` moglo bi se zakljuciti da igra koristi COD5 engine koji je veoma kvalitetan. Secam se kada smo burazer i ja cepali stari volfenstain na njegovom laptopu peglali smo ga 5 meseci :). @Abner reci jel optimizovana, jer imas slabiju konfiguraciju :).
Ako se procita samo malo pazljivije moze se primetiti da pise i deluje sasvim dobro optimizovano posto sa ukljucenim vsynchom ide 60, islo bi i vise ako je iskljucen.Sto sam izneo kao misljenje a ne kao cinjenicu.A inace ici ce igra i te kako i na slabijim sistemima .). ___________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Ovo je ubedljivo najveci biser :), ide na 60 fps Q9450, 4X1GB @1066, 4870X2, jos reci da imas SSD disk i da si OC procesor pa da kazemo da je optimizovana. Da bi igra bila optimizovana znaci da teras na kompu tipa E7200, 4830, 2X1GB 800, u 1680X1050 high detalji 60 fps, takva igra je COD 5,ima ludacku grafiku (skoro pa ko u Crysis-u) a zahtevnost 3-5 puta manja. Po ovim screenovima i ``optimizovanosti`` moglo bi se zakljuciti da igra koristi COD5 engine koji je veoma kvalitetan. Secam se kada smo burazer i ja cepali stari volfenstain na njegovom laptopu peglali smo ga 5 meseci :). @Abner reci jel optimizovana, jer imas slabiju konfiguraciju :) :: :: Pozdrav :: :: ::
Ovu igru su radili likovi iz ID Softwera ,tvorci Dooma i Quake i nema sanse da bi uzeli engine od tamo nekog COD 5. Igru tera modifikovani engin Quake 4 koji je koriscen i za Enemy Territory.
:: Ovo je ubedljivo najveci biser :), ide na 60 fps Q9450, 4X1GB @1066, 4870X2, jos reci da imas SSD disk i da si OC procesor pa da kazemo da je optimizovana. Da bi igra bila optimizovana znaci da teras na kompu tipa E7200, 4830, 2X1GB 800, u 1680X1050 high detalji 60 fps, takva igra je COD 5,ima ludacku grafiku (skoro pa ko u Crysis-u) a zahtevnost 3-5 puta manja. Po ovim screenovima i ``optimizovanosti`` moglo bi se zakljuciti da igra koristi COD5 engine koji je veoma kvalitetan. Secam se kada smo burazer i ja cepali stari volfenstain na njegovom laptopu peglali smo ga 5 meseci :). @Abner reci jel optimizovana, jer imas slabiju konfiguraciju :) :: :: Pozdrav :: :: ::
U tom trenutku mi je najvise licio i po toj optimizovanosti i ingame screenovima na COD5 engine, ali kada malo bolje pogledam lici na Quake engine. Hvala na info-u.
Iskljucio sam ga u igri ali i dalje mi je zakucan na 60fps.Ukljucim snimanje sa frapsom u full rezoluciji i dalje stoji na 60 tako da ko bi ga znao koliko mi ide realno.Igru su radili Activision,Raven i ID tako da mu dodje kao neka mesavina.Ima slicnosti sa CODom ali nikako sa 5 vec sa 4-orkom. ___________________________________________
Nemas vise od 60 fps zato sto su programeri ogranicili igru na toliko posto nema potrebe za vise u zadnje vreme to se cesto srece u novijim igrama ja sam to primetio u STREET FIGHTER IV.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.