Pokusao sam da se zezam i sa vertical sync da namestim u igri na 60 ali jednostavno nesto se vrlo cudno desava i to se desava samo u ovoj igri i u nijednoj drugoj.
Znaci igra pomalo periodicno zaseckuje jos od momenta kada se pojave one uvodne video sekvence pa se to nastavlja i u glavnom meniju kada se moze videti i to da kursor u igri cima kada se pomera pacov. Kada se udje u igru onda se to i dalje desava, ne utice preterano na FPS igre, koji se mota oko 50 FPS na ultra high i 1680x1050 ali me iritira i u igri se cuje neko periocidno cijukanje koje se moze ukloniti samo ako se potpuno utisa music volume u igri.
Koristim najnovije drajvere koje mogu da nadjem za moj komp na W7 ali to nista ne poboljsava stvari. Odradio sam update igre na 1.7 ali o5 isto.
Na XP-u sp3 32bit ova igra radi potpuno normalno ki sat.
Intel E8400 @3.915 ghz Asus EN9600gt ddr3 512mb Asus P5Q Pro (Realtek ALC1200). 4 gige rama
Meni na XP-u SP3 sa zadnjim drajverom za NVidiju iskace odmah po ucitavanju,a sve ostale rade normalno.Cim sa stavio predhodni drajver sve radi super.Probaj to da uradis i na Win7.Ovo je prvi put da vidim da NVidijin drajver zeza,a mozda Fallout3 generalno ima neki problem sa NVidijom,ko ce ga znati.Stari drajver i ima ta pici.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.