Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
X-MEN Wolverine
STRANA 1 OD 1
Plamen X-MEN Wolverine 13.08.2009. 00:52 T19341

status: user
broj poruka: 2836
Igram ovu igricu citavih sat vremena, i odusevljen sam. Sve najnovije naslove sam probao ali nijedna igrica me nije ovoliko odusevila. E sad, stigao sam do 3 glavnog, tj onog sto drzi bazuku i stoji na nekom uzvisenju u zatvorenom prostoru, pored njega sto neka devojcica zakljucana u kavezu koji je plave boje. Nikako ne mogu to da predjem. Da li je neko stigao dotle i sta treba da uradim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman X-Men 13.08.2009. 01:38 #133024

broj poruka: 630
Tog sa bazukom ces srediti odbijanjem rakete u njega,moras da odradis blok u trenutku udara rakete o tebe.A sto se tice devojcice,moras da iscupas kontrolnu tablu koja je odmah pored tog `kaveza` i onda ce se on otvoriti.

A men chooses, a slave obeys.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen re 13.08.2009. 14:05 #133070

Hvala na odgovoru!

Plamen Dachman 14.08.2009. 13:50 #133199

Preso sam to, i mnogo posle toga... Stigo sam do onog mosta, tj predjem most, penjem se uz konopac uz neko veliko drvo, a oko njega je kula, i sad stignem do polovine i onda ne mogu dalje od lisca. Sta da radim? Pre toga sam ubio one samuraje sto su bili tu.

Dachman X-Men 14.08.2009. 15:31 #133212

broj poruka: 630
Ako mislis na onu veliku tj. visoku kulu na prvi sprat se penjes konopcem pa te cekaju ti samuraji,na drugi sprat se penjes sa spoljne strane po zidu imas kao mrezasti deo na koga se zakacis i predjes preko zida,dok na poslednjem spratu te kule isto se penjes samo sa unutrasnje strane kule kako bi izbio na vrh tog tornja i unistio antenu.
Nadam se da mislimo na isto,a ako nije to o cemu ti pricam najbolje napravi neki screenshot pa da vidim tacno gde si.

A men chooses, a slave obeys.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen To je to... 14.08.2009. 15:48 #133216

Hvala josh jednom!
Jonnyserb I ja se primih 25.08.2009. 03:32 #135074

broj poruka: 50
Instalirao sam igricu i bas mi se svidela... Nego jel se meni cini ili nema advanced podesavanja grafike u njoj, samo rezolucija i onaj low detail mod???
ICEsd Prototype 25.08.2009. 12:00 #135108

broj poruka: 2157
Ako ti se svideo X-man probaj i Prototype slicne su igre.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs