Igram ovu igricu citavih sat vremena, i odusevljen sam. Sve najnovije naslove sam probao ali nijedna igrica me nije ovoliko odusevila. E sad, stigao sam do 3 glavnog, tj onog sto drzi bazuku i stoji na nekom uzvisenju u zatvorenom prostoru, pored njega sto neka devojcica zakljucana u kavezu koji je plave boje. Nikako ne mogu to da predjem. Da li je neko stigao dotle i sta treba da uradim?
Tog sa bazukom ces srediti odbijanjem rakete u njega,moras da odradis blok u trenutku udara rakete o tebe.A sto se tice devojcice,moras da iscupas kontrolnu tablu koja je odmah pored tog `kaveza` i onda ce se on otvoriti. __________________________
Preso sam to, i mnogo posle toga... Stigo sam do onog mosta, tj predjem most, penjem se uz konopac uz neko veliko drvo, a oko njega je kula, i sad stignem do polovine i onda ne mogu dalje od lisca. Sta da radim? Pre toga sam ubio one samuraje sto su bili tu.
Ako mislis na onu veliku tj. visoku kulu na prvi sprat se penjes konopcem pa te cekaju ti samuraji,na drugi sprat se penjes sa spoljne strane po zidu imas kao mrezasti deo na koga se zakacis i predjes preko zida,dok na poslednjem spratu te kule isto se penjes samo sa unutrasnje strane kule kako bi izbio na vrh tog tornja i unistio antenu. Nadam se da mislimo na isto,a ako nije to o cemu ti pricam najbolje napravi neki screenshot pa da vidim tacno gde si. __________________________
Instalirao sam igricu i bas mi se svidela... Nego jel se meni cini ili nema advanced podesavanja grafike u njoj, samo rezolucija i onaj low detail mod???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.