Postoji li nacin da odigram Dark Sector na Visti sp2 x64 i kako, posto kad je pokrenem posle instalacije izbaci mi poruku tipa nVidia PhysX neki fajl nedostaje a ne prihvata mi instalaciju istog, da li zbog Viste x64 ili ATI 4850. Citao sam da igra ne radi na 64-bitnim sistemima al, rekoh, mozda ipak moze. Ako neko zna resenje neka pomaze, bas mi se igra! Hvala unapred!
Hm! sve mi deluje na neki softverski problem, bez ikakvih problema sam je pokretao upravo na Visti x64 SP2 sa 8800GT i poslednjim directX-om i drajverima.
Onda da menjam ATI za nVidia graficku?! Salim se, kod mene je AVENGED verzija koja je pre-crackovana pa da li to ima veze, mislim, da ne treba neki noviji crack ili sta?
Ne znam sta da ti kazem sto se tice verzije igre, ali mozes i da probas da je pokrenes u compitability modu, recimo kao XP SP3 ili sl.
:: Onda da menjam ATI za nVidia graficku?! Salim se, kod mene je AVENGED verzija koja je pre-crackovana pa da li to ima veze, mislim, da ne treba neki noviji crack ili sta :: :: ::
Ja sam muku mucio sa tom igrom,posle mnogo eksperimentisanja sa gomilom stvari,drajverima,krekovima...jednostavno sam skinuo drugu verziju igre sa Warez-bb(linkove sam dobio od SkyFire-a) i sve je proradilo najnormalnije... Nemoj i ti da prodjes kao ja,skini drugu verziju igre i ne razmisljaj previse...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Postoji li nacin da odigram Dark Sector na Visti sp2 x64 i kako, posto kad je pokrenem posle instalacije izbaci mi poruku tipa nVidia PhysX neki fajl nedostaje a ne prihvata mi instalaciju istog, da li zbog Viste x64 ili ATI 4850. Citao sam da igra ne radi na 64-bitnim sistemima al, rekoh, mozda ipak moze. Ako neko zna resenje neka pomaze, bas mi se igra! Hvala unapred ::
Vazi Doco, mozda i najlogicnije da skinem drugu verziju. Dobro da ipak radi na Visti x64 a probao sam compatibility mod, run as an administrator... Hvala obojici, pozdrav!
:: Postoji li nacin da odigram Dark Sector na Visti sp2 x64 i kako, posto kad je pokrenem posle instalacije izbaci mi poruku tipa nVidia PhysX neki fajl nedostaje a ne prihvata mi instalaciju istog, da li zbog Viste x64 ili ATI 4850. Citao sam da igra ne radi na 64-bitnim sistemima al, rekoh, mozda ipak moze. Ako neko zna resenje neka pomaze, bas mi se igra! Hvala unapred ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.