bog te! koliko igara ispada ovih dana prosto ne znam vise sta da igram a sve lepe i kopije starih ponekad se osecam da non stop igram remake-ove eto toliko samo da vam se pozalim na moje muke
Valjda će biti nešto pametno za Dan zavalnosti, katolički Božić i Novu godinu, inače ću da se smaram cele zime, kao i sada tokom leta. Evo, trenutno igram TDU, po ko zna koji put.
Pa kazu da je Prototype dobar, premda jos ne stigoh da se licno uverim.
:: bog te :: koliko igara ispada ovih dan :: prosto ne znam vise sta da igra :: a sve lepe i kopije stari :: ponekad se osecam da non stop igram remake-ov :: eto toliko samo da vam se pozalim na moje muk :: :: poz svima, bio sam na moru, pa me nije bil :: :: :: ulsi
a zna li neko neku drugu osim alien shhooter-a, crmson-a, loaded i reloaded znaci na tu foru, pogled iz pticije perspektive, a oruzija sve veca i veca, kako napredujes kroz nivoe pa kad opicim najjacu sotku i automatsku/minigun, a oni samo da prste, mislim na enemy-ja ako treba moze i magma minigun
ala ken*am
nego zna li neko neku noviju, koju jos nisam presao
i jos nesto, ima li neki space rpg, znate ono trading, mercenary i ostalo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.