imam problem sa navedenom igricom kad pocnem da igram manager i izaberem tim i polse prve sezone pojavi mi se ovo http://img40.imageshack.us/img40/1521/clipboard01p.png ...da li je neko imao ovakav problem i kako bi to moglo da se reshi ako neko zna?
meni se cini da nisi ogranicio firewall-om i sl,da ti igrica `ide` na net i mislim da se dogodilo da je `otisla` na maticni sajt da izvrsi proveru autenticnosti i tamo su skontali da ti je igra nelegalna,tj krekovana... Mada nisam 100% siguran da je bas ovo problem,ali mislim da ce ti to izbacivati stalno...
ako je problem ovo sto sam ja napisao,ali opet napominjem da nisam 100% siguran,mislim da bi ti pomoglo obaranje sistema i ponovo instaliranje igrice dok nisi na netu,i podesavanje u firewall-u da ne dozvoli da igra `ode` na net. Mada sacekaj jos neki odgovor,mozda ti jos neko kaze neki bolji nacin bez obaranja sistema...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.