Instalirah i jedva pokrenuh prvo VT2009, gde je trebalo ugasiti unimodem... kako bi se igra pokrenula, a posle i COD5(njegov .exe) koji zablokira procesor na 100% a onda na momente prokine. Ne znam shta da radim sa COD5, ista igra radila kod mene i drugih ali kod ovog druga jok. Athlon Le 1620 2.4Ghz 2 Gb DDR2 Powercolor x1650 pro 256mb ddr3 Ne bi trebalo da je ovaj hardware toliko slab da potera igru bar na minimum. Shta vi kazete?
Treba barem dva jezgra i jaca grafika ,imas u uputstvu za igru preporucenu konfiguraciju.Ali bolje ce ti reci gameri o tome ,moje misljenje je da je slab hardver za tu igricu.
Ako je COD4 radio bez ikakvih problema, zashto ne bi i COD5 makar na minimumu? Problem je pri samom startovanju igre, chim se pokrene, ne znam da li razumete. Uspeo je da dogura do menija i kasnije do uchitavanja novog nivoa, dodushe sa puno napinjanja. `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
COD 5 instalirao sam i sve sam podesio na max. Desava se da je kuciste vrelo, procesor temp je 63 c a i ploca je vrela,kao i hdd. Na Crysis mi se to nije desavalo temperatura je bila niza do 59 max posle 3 sata igranja. Ovo sa COD 5 greje pa razbja ima neki trip ali ne znam koji ???
:: COD 5 instalirao sam i sve sam podesio na max. Desava se da je kuciste vrelo, procesor temp je 63 c a i ploca je vrela,kao i hdd. Na Crysis mi se to nije desavalo temperatura je bila niza do 59 max posle 3 sata igranja. Ovo sa COD 5 greje pa razbja ima neki trip ali ne znam koji ?? :: Grafika nista posebno !! :: RESISTANCE IS FUTILE :: ::
je ista igra, sa istog diska radila na x2 4200 @2.4GHz, 2gb DDRII 800Mhz i X1650XT, nikakav problem nisam imao.
@2m4y, imash mnogo bolju mashinu od mene, tako da shto se tiche hardvera ne bi trebalo da imash bilo kakav problem sa ovakvom ili bilo kojom igricom u univerzumu. Svaku mozesh da igrash, a da li ce detalji biti na very high to je vec druga pricha, da li je dovoljno optimizovana...
Jedino chega sam se setio a moze da smeta je to shto nisam instalirao AMD driver za CPU.
:: je ista igra, sa istog diska radila na x2 4200 @2.4GHz, 2gb DDRII 800Mhz i X1650XT, nikakav problem nisam imao :: :: @2m4y, imash mnogo bolju mashinu od mene, tako da shto se tiche hardvera ne bi trebalo da imash bilo kakav problem sa ovakvom ili bilo kojom igricom u univerzumu. Svaku mozesh da igrash, a da li ce detalji biti na very high to je vec druga pricha, da li je dovoljno optimizovana.. :: :: Jedino chega sam se setio a moze da smeta je to shto nisam instalirao AMD driver za CPU. :: :: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
...znam ja za to, nego cisto da ti kazem da i na extremno jakim masinama proca ide na 100%, da ne mislis da je to do tvoje masine...
Sto se tice igre, na istoj masini ali na nVidia 8800GTS 320 Grafici, nisam mogao ovu igru lepo da igram u pojedinim delovima, napominjem da igru teram na max podesavanjima na rezoluciji 1920x1200!
...igra je zarazna do zla boga, narocito multiplayer...
Procesor nije a nije ni grafa(Doduse slaba je).Prijatelj mi ima LE-1640 i vec se mesecima njakam sa njim,bas na tom tripu sa igrama.I ako je single core(naj jaci)sa peticom je lepo radio.Ako sumnjas na njega rokni mu 3.1Ghz(bez problem sa bilo kojim kulerom i minimalnim dizanjem napona(preventivno)).Mada je COD5 jako bagovita igra i najverovatnije ce patch resiti problem.Uz naravno disable-ovanje unimodema.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
i mnogo jaci procesori ce pokazivati zauzece 100%, bocni jacu grafu pa probaj. radice dobro, bez obzira sto pokazuje 100% ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
instalirao sam AMD CPU driver, i izmenio ekstenziju jednom fajlu po uputstvu ljudi koji su imali slichne probleme. U igricu upada odmah, kroz glavni meni shljaka dobro ali kada dodje do uchitavanja tu se smori i zakochi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.