nisam video vreme super ali kako aj mi nadji replay (samo pochetak) :: First blood u doti u 8 sekundi, da li si video brzi, ali na normalnom modu, ne wtf mode i tako to :: :: Pozdrav :: :: :: :: shta treba da vidim na drugoj slici
sad sam naucio da su dota igraci ustvari Warcraft III The Frozen Throne igraci. a ovi sto stvarno igraju Warcraft III The Frozen Throne , sta su oni? dota igraci?
Stari bug sa axeom, koknes ga za minut. Igrica je WC3 The Frozen Throne, a mapa u toj igri je dota. A roshana mozes da polomis na wtf veoma brzo. Ja iako igram retko dotu, ali moji drugovi se ne skidaju sa toga i do sad im se ovako brz first blood nije desio. Ja igram footman frenzy pre svega i tu lomim sve redom.
Pozdrav!
:: :: :: :: Posto si najbrzi na svetu...da li znas da ljudi ubijaju roshana pre te tvoje osme sekunde?
Tvoji drugari nikad nisu uradili tako brzo FB jer nemaju pojma da igraju. To sa minerom sam ja radio pre godinu dana i to double kill. Mada ja vise ni ne igram dotu, samo obican i footmene.
Nisu uopste losi igraci, jedni od najboljih kod mene u gradu, a najbolji je igrao za jedan guild i placali su ga 500 evra mesecno, mislim da to podrazumeva da nisu losi igraci, a veoma retko igraju sa minerom pa je zato tako, mozes ti da koknes svu petoricu ako tu dodju, a zna se kolike su sanse da se to desi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.