mislio sam da sa drugarima da napravim kao neki mini lan party :) 2 dualcore kompa, 1 neki pentium4, jedan pentium 3 na 800 sa Gforcemx440 i eventualno 1 laptop sa intelovom mislim 945 grafikom(ne znam stvarno)...koji nije bash nesto za ove prilike...al mozda bude dobar za extra goste :D
znam da su dobre za lan CS/source , C&C, warcraft.
ima li josh nekih preporuka za neke igre?
imali bi i izlaz na net 1024/128 tako da su i to opcije.
Need For Speed 5: Porsche Unleashed. Ubismo se od njega na nekim matorim P4 Willamette krševima i 512MB. TNT2, Matrox G400.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Svaka strategija je odlicna, Warcraft i C&C Tiberium Wars 3, a posto imate koji i slab komp onda moze i stariji red alert, naravno CS je nezaobilazan :).
Pozdrav!
:: Pozdrav :: :: mislio sam da sa drugarima da napravim kao neki mini lan party :) 2 dualcore kompa, 1 neki pentium4, jedan pentium 3 na 800 sa Gforcemx440 i eventualno 1 laptop sa intelovom mislim 945 grafikom(ne znam stvarno)...koji nije bash nesto za ove prilike...al mozda bude dobar za extra goste : :: :: znam da su dobre za lan CS/source , C&C, warcraft :: :: ima li josh nekih preporuka za neke igre :: :: imali bi i izlaz na net 1024/128 tako da su i to opcije :: :: :: Hvala! vidimo se na serverima! . ::
Kako sam smeo da zaboravim Unreal Tournament, prvi deo. Beskonačna zabava u mreži. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.