SKINI ovo i moras jako jako jako pazljivo da cista i sledis instrukcije,malo je zajebano ali je sve jako lepo objasnjeno,ako znas engleski neces imati problema,ukratko,moras da ima savegamesove,a moras da ima Xlive resorce koji kopiras u GTA IV direktorijum,bez njega ti nece raditi,i kad sve uradi smoguce da ti nece raditi iz prve nego moras da odes u kucu i igrice i odes u spisak Save fajlova i nadjes onaj sa dotumom koji je naznacen na sajtu!!!
covece prosto je taj xlive mozes da skines kad budes ulazio sam ce ti ponuditi a save ubacis u C:Documents and Settings
ame of userLocal SettingsApplication Data
ockstar naci ces ga i tu i to je to ja sam meni tako isto to ako imas vistu nadju appdata
-Instaliraj svezu igru,sve drajvere,za pocetak patch 1.0.2.0 a kasnije probaj sa drugim -nadji ispravne sejvove -udji u documents an setting,pa ime masine,pa local settings pa na kraju application data tu nadji Rockstar games -Pre ovoga odigraj igru i sacuvaj na ono prvo mesto to ti je inace u sejvovima SGTA400 -odes u app.lication data i otvoris rockstar games i udjes u sav egames i dodjes do onoga kad treba da ti se pojave ono,control map,SGTA400,SGTA412....zamenis sve vec postojece sejvove sa sejvovima koje si prethodno nasao,zamenis SVE SEM CONTROL MAP,NJEGA OSTAVI,ZNACI ZAMENI SGTA400 i SGTAxxx vec koji imas.... -kad to sve zavrsis Xlive resorce prekopiras u folder gde ti je instaliran GTAIV,onda ga starujes i on te pita da sa Windows-a C prekopiras u Local DIsk D gde je instalirana GTAIV,ti to uradis i kliknes OK i onda to zavrsi -radi sigurnosti odes opet u application data da proveris da li se tamo nalazi notepad file xlive,i ako nema startuj igru i probaj,ja sam upravo to uradio kod mene i radi bez ikakvih problema!!!
Ako ne mozes da nadjes localsettings i application data klikni u gornjem toolbaru tools/folder options/view/i nadjes hidden files and foldesr ti aktiviras view hidden files and folders..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.