U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje) .
Radio sam u world editoru, napravio sam neku mapu koja je blago receno bila propast. A neku vec odredjenu magiju je totalna glupost editovati, znaci napravi novu. A kako da odradim ovo sto si ti trazio nemam pojma.
Pozdrav!
:: Dakle onaj matori warcraft i njegov world edito :: :: :: U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje) :: :: Aj sad vi warcraft manijaci
:: Radio sam u world editoru, napravio sam neku mapu koja je blago receno bila propast. A neku vec odredjenu magiju je totalna glupost editovati, znaci napravi novu. A kako da odradim ovo sto si ti trazio nemam pojma :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: Dakle onaj matori warcraft i njegov world edito :: :: :: :: :: :: U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje) :: :: :: :: Aj sad vi warcraft manijaci
:: Ok kako da napravim novu magij :: :: :: Radio sam u world editoru, napravio sam neku mapu koja je blago receno bila propast. A neku vec odredjenu magiju je totalna glupost editovati, znaci napravi novu. A kako da odradim ovo sto si ti trazio nemam pojma :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: Dakle onaj matori warcraft i njegov world edito :: :: :: :: :: :: :: :: :: U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje) :: :: :: :: :: :: Aj sad vi warcraft manijaci
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.