Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
A sad mirno
STRANA 1 OD 1
bstaletic A sad mirno 21.07.2009. 17:22 T18936

status: user
broj poruka: 1889
Dakle onaj matori warcraft i njegov world editor

U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje) .

Aj sad vi warcraft manijaci
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: A sad mirno 21.07.2009. 21:56 #129956

broj poruka: 9121
Radio sam u world editoru, napravio sam neku mapu koja je blago receno bila propast. A neku vec odredjenu magiju je totalna glupost editovati, znaci napravi novu. A kako da odradim ovo sto si ti trazio nemam pojma.

Pozdrav!

:: Dakle onaj matori warcraft i njegov world edito
::
:: U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje)
:: Aj sad vi warcraft manijaci
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic Re: Re: A sad mirno 21.07.2009. 22:32 #129965

Ok kako da napravim novu magiju

:: Radio sam u world editoru, napravio sam neku mapu koja je blago receno bila propast. A neku vec odredjenu magiju je totalna glupost editovati, znaci napravi novu. A kako da odradim ovo sto si ti trazio nemam pojma
:: Pozdrav
:: :: Dakle onaj matori warcraft i njegov world edito
:: ::
:: :: U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje)
:: :: Aj sad vi warcraft manijaci
gile23 Re: Re: Re: A sad mirno 21.07.2009. 22:41 #129968

broj poruka: 9121
Pogledaj ovo, odavno nisam radio pa ne znam da ti pomognem, ali da napravis neke nove magije kao u doti to je veoma tesko:

http://www.youtube.com/watch?v=vvsgqWxbhJk

Pozdrav!

:: Ok kako da napravim novu magij
:: :: Radio sam u world editoru, napravio sam neku mapu koja je blago receno bila propast. A neku vec odredjenu magiju je totalna glupost editovati, znaci napravi novu. A kako da odradim ovo sto si ti trazio nemam pojma
:: :: Pozdrav
:: :: :: Dakle onaj matori warcraft i njegov world edito
:: :: ::
:: :: :: U editoru mi treba da izmenim kompletnu magiju (ne samo da unitu stavim 1 umesto 2.) i kako heroju da umesto 4 stavim 6 magija zhuti krstic je optional (naj bolje bi bilo da je on posle poslednjeg levela gde se biraju magije umesto crvenog krstica, a mozhe i drugo reshenje)
:: :: :: Aj sad vi warcraft manijaci
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic Fala gile 22.07.2009. 10:29 #130004

Hvala lepo vrlo ste ljubazni
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs