Dobra je igra i grafika ,mislim da bas ima Havok fiziku ,nisam imao problem nikad ,a pazi ono po 3 -4 sata sam igrao.Cilj igre je da skupis lovu kupujes kuce sa vecim garaznim prostorom i boljim autima i na kraju sa motorima ,koji su i najskuplji ja mislim.
Kako bre dosadna, konačno, Ferrari, po prvu put u nekoj dobroj igri, zadnji put u need for speedu 6, samo je izbor kola takav da kad skupite dovoljno kinte ili skinete trainer za milione dolara.....trebe vam dosta vremena da ih isprobate.... Preporučujem vam da skinete Test Drive Unlimited Bonus Pack sa dodatnim automobilima.
Najviše sam voleo da vozim one Car Delivery trke.....vožnju sam doktorirao sa prevozom autostopera, a u slobodno vreme otkrivao puteve sa Ferrarijem 612...znate za onu foru kako da se ode na malo ostrvce ? :-))))) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sve radi ali je dooooooosadna.. :: :: Mapa je strasno velika (kompletno ostrvo) ali ja ne vidim cilj igre odvozao sam 20-tak trka i nista, ima da je skinem sa racunara vrlo brzo :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Poslednjih par puta kada sam rešio da igram TDU dešavalo mi se da kada pritisnem taster za mapu, nebitno da li na tastaturi ili na džojpedu, komp opali restart. Obrnuo sam igru više puta i ranije mi se to nije dešavalo, čak i kada sam imao slabiju mašinu. Instalirao sam i taj Bonus Pak i krekovao igru dobrim krekom, sve radi lepo dok ne pokušam da uđem u mapu, a onda sledi restart. Što je najgore, igra je umela da skanja sejvove, pa nisam mogao ni da nastavim, već sve ispočetka.
Za sada mi je najbrzi Koenigsegg sa 431 km/h (cini mi se, nisam odavno pokusavao brze), inace osim ovog sokocala vozim Saleen S7, SLR i Kawasaki ZX10R Ninja, naravno, sva 4 tjunirana koliko se moze...
Saleen usiva ubrzanjem, a Koenigsegg brzinom, SLR manje vise, a Ninja je za vozikanje po gradu...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Najviše sam voleo da vozim one Car Delivery trke.....vožnju sam doktorirao sa prevozom autostopera, a u slobodno vreme otkrivao puteve sa Ferrarijem 612...znate za onu foru kako da se ode na malo ostrvce ? :-)))))
Te probleme sa mapom ćeš tako rešiti kopiranjem sadržava ovog rapida fajla što sam okačio u direktorijum igre. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Poslednjih par puta kada sam rešio da igram TDU dešavalo mi se da kada pritisnem taster za mapu, nebitno da li na tastaturi ili na džojpedu, komp opali restart. Obrnuo sam igru više puta i ranije mi se to nije dešavalo, čak i kada sam imao slabiju mašinu. Instalirao sam i taj Bonus Pak i krekovao igru dobrim krekom, sve radi lepo dok ne pokušam da uđem u mapu, a onda sledi restart. Što je najgore, igra je umela da skanja sejvove, pa nisam mogao ni da nastavim, već sve ispočetka :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Ja sam TDU ovako koristio: Mount sa daemon tools tedu_RT.mdf fajl koji je oko 4 gb 1. Mount or burn game image 2. Install the game 3. Copy data from the `No-CD Crack` folder to the TDU install directory, overwriting all. 4. Start the game. 5. If asked for CD Key, use: 1HQG-HMTD-M3X2-6W1H [ You need to write this down ] 6. Restart your PC [ If needed ] 7. Play the game!
Radi se o TDU 2007 demonoid.Znaci sve full ,apsolutno nikakav problem.
Znaš da TDU i ne mora ponovo da se instalira posle gaženja sistema ? Traži samo CD*key i to je to. Poželjno je uraditi bekap savegame foldera iz My Documents*a ako se on slučajno nalazi na C particiji.
Brzina je postignuta sa McLarenom F1 GT koji se čini mi se dobija tek sa onim bonus paketom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sada sam bas pogledao, i vidim da ima jos instaliran TDU, idem malo da vozim Koenigsegg-a da vidim kako ide.. :: :: Ne znam koliko imam para, mozda kupim McLaren F1... :: :: PS : Dobre brzine.. :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: :: http://img169.imageshack.us/img169/4353/koenigzeg439kmh.jp :: :: http://img404.imageshack.us/img404/9659/mclarenf1451.jp :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: ::
Gledao sam slike po netu...max brzina postignuta je bila sa Koenigsegg-om...481 ili 3 km/h....uglavno montruozno nesto....
postignuto na autoputu na jednoj deonici gde nailazi nizbrdica.
p.s. TDU je fonemenalna voznja, posle grida meni najbolja voznja koju sam igrao....ali za danasnje standarde ima (bar meni ) krsh grafiku....grid je i tu jos fenomenalan.
Upravo zbog takve reputacije, meni nije jasno WTF is going on with the part 2 ?!? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: p.s. TDU je fonemenalna voznja, posle grida meni najbolja voznja koju sam igrao....ali za danasnje standarde ima (bar meni ) krsh grafiku....grid je i tu jos fenomenalan :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Za sada najjacu grafiku za PC ima igrica Race Driver GRID! , Test Drive Unlimited kad je izaso u to vreme je bila super! Zna li neko informacije o TDU 2?
By the way to su sve glupe arkade! za sada najbolja simulacija LFS, a ovaj novi NFS Shift obecava!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.