Ako neko moze da pomogne svaka mu cast. Naime igrali smo igru na starim masinaman force 2 ,Barton, Athlon, Via...Od kako smo kupili nove masine igra nece da radi. Skidali smo sve moguce varijante igrice, ali kad se pokrene samo izadje crni ekran. Zvuk ide normalno ali slika je crna, igra ne moze da se startuje. Da li postoji neki lek. Pozdrav!!!!
Možda igra pokušava da se startuje u nekoj rezoluciji sa kojom se monitor ne voli baš ? Neki config.dat, .ini....settings.trš _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Odmah smo probali sa starim drajverima ali bez promene. Instalirao sam stare drajvere na kojima je radio na staroj masini i nece. Znaci ne verujem da je softverski problem, mislim da je hardverski, ali ne znam sta moze da bude uzrok. Ne radi na 5 kompjutera razlicitih. Sve su masine odprilike stare od 3-1 godinu dana. Na predhodnim masinama igra je radila!!! Skinuo sam 4-5 razlicitih varijanti igrice i nece ni jedna. Obicno kad sam uporan uspem da provalim, ali ovo je Enigma!!!!
Jesi probao na istom sistemu? Koji je bio win, a koji je sad? Idi na neki sajt za igre, moze i gamespot, pogledaj game details, i vidi sta trazi. Probaj da napravis paralelu svih sistema, sta je zajednicko, sta je razlicito u odnosu na te gde ne radi
Pentium III 866MHz Windows PC or higher with 256MB RAM Windows ME, 2000 or XP operating system 64MB DirectX 9 compatible 3D video card DirectX 9 compatible sound card 8X or faster CD-ROM drive 750MB of free Hard Drive Space Cable/DSL connection for Internet play
I sada si ga probao na istom sistemu? Koji trip. Pazi, iako ja nisam doziveo takvo nesto, moze da bude bilo koja sitnica, npr winxp sp3, promena hw-a, uobicajeni clishe-i. Mozda skinem sutra tu igru da je probam...
probaj vise crackova
life`s a bitch...and then you die.
:: Hardware Requirement :: :: Pentium III 866MHz Windows PC or higher with 256MB RAM Windows ME, 2000 or XP operating system 64MB DirectX 9 compatible 3D video card DirectX 9 compatible sound card 8X or faster CD-ROM drive 750MB of free Hard Drive Space Cable/DSL connection for Internet pla :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: ::
Nisam ga isprobao sad, Problem imamo vec 2-3 godine sa tom igrom. Sad sam se setio da pitam. Disk sa tim Vindovsom je jos kod mene, i bio je i na starim masinama i na novim. Ja sam licno instalirao. Napomena na starim masinama je igra radila , na novijim nece.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.