PC Berza Forum : Ver. 2.35
goran27 GTR2 12.07.2009. 00:38 T18722 status: user broj poruka: 372 Pozz svima... Dakle, instalirao sam normalno ovu igru i pokusao da pokrenem. Medjutim, ovo se pojavilo: `Wrong disc insert ed. Please insert the original `GTR2.GTR2 FINAL EXE` CD/DVD.` Ubacio sam i cd, nece. Znam da je pitanje glupo i jednostavno za resiti, predpostavljam... Hvala svima unapred. EDIT: Admin :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 12.07.2009. 00:48 #127972 status: user broj poruka: 12057 Proveri mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Berettaxx NoGRip 12.07.2009. 02:01 #127974 status: user broj poruka: 385 Ili se jednostavno uclani na NoGrip koristan je sajt ima gomila modova, Fixova, i patcheva...From Freedom Came Elegance Linux Mint :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60355 . Broj poslatih odgovora: 647005 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema