Ocaran igricom, ali razocaran masinom... Igrica je fenomenalna, ali imam problem... Imam masinu E7300, 9600GT, 2GB rama 800MHz. Koristim Windows Vista SP2... drajver 186.18.. Dakle igrica pomalo sekca, koci kada igram... Kad ima veliki broj detalja FPS je 13-15, max je 25, svaki put je isto i na LOW i na HIGH, i na 800x600, 1024x768, 1280x1024... nema ni jedan frejm vise u nizim rezolucijama... malo cudno.. E sad interesuje me da li je josh neko mozda igrao igricu i slucajno merio koliko ima FPS-a?
Kod mene je ista situacija kao što SkyFire kaže, na istim podešavanjima drži 30 frejmova i to je to, s tim da mi je grafička 9600GT. Za sada nisam osetio seckanje i pad frejmova.
:: Koliko ti imash FPS-a kod Transformers 2? Jel ti secka mozda :: :: Witcher: Ima 30 FPS-a sa 9600GT, a SkyFire isto toliko sa ATI 4870??? Ko je u pravu :: :: ::
Ugasi vsync, i vidi da li ti je ugasen antialiasing i anisotropic filtering.
Jes`vala si u pravu za vsync ako je konfig slabiji ali meni je stalno ukljuchen jer ne podnosim na sekvencama ili fly animacijama one vertikalne linije kod brzzih scena ...ma AA i AF uvek na 2 ili 4 i nema glava da boli [4830 inside]
Moram da zgrabim Call od Juarez. pod hitno..prvi deo sam premotao u jednom dahu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Kako Witcher-u i Eseses-u ide glatko na HIGH, a kod mene secka kad je veliki broj animacija na 1280x1024 na HIGH... tada je 13-15 frejmova dok kad nije guzva oko 20-30 frajmova... Na pocetku je sve islo glatko, to jest kod uvoda, ono uvezbavanja u igricu... Jel ste igrali vi 2-3 nivo? Tad meni secka, u pocetku je sve ok.. Koj drajver koristite?
SKYFIRE:
Kako kod tebe na ATI 4870 30fps-a a kod njih na 9600GT isto toliko?
Moja kartica je ASUS EN9600GT/HDMI/A punih 512MB GDDR3
Igrao sam do treceg nivoa i ponavljam,sve je radilo glatko.High podesavanja,rezolucija:1680x1050.Drajveri su 186.18.
BTW:Da nije mozda do piva?
The Way It`s Meant To Be Played
:: Kako Witcher-u i Eseses-u ide glatko na HIGH, a kod mene secka kad je veliki broj animacija na 1280x1024 na HIGH... tada je 13-15 frejmova dok kad nije guzva oko 20-30 frajmova... Na pocetku je sve islo glatko, to jest kod uvoda, ono uvezbavanja u igricu... Jel ste igrali vi 2-3 nivo? Tad meni secka, u pocetku je sve ok.. Koj drajver koristite :: :: SKYFIRE :: :: Kako kod tebe na ATI 4870 30fps-a a kod njih na 9600GT isto toliko :: :: Moja kartica je ASUS EN9600GT/HDMI/A punih 512MB GDDR :: ::
A koj windows koristish? Da nije mozda do VISTE, korstim SP2, pa imam osecaj da radi igrica na DX10 a ne DX9??? Ae strucnjaci kazite mi sta da radim, SKYFIRE, odgovorimi na postavljeno pitanje?
:: A koj windows koristish? Da nije mozda do VISTE, korstim SP2, pa imam osecaj da radi igrica na DX10 a ne DX9??? Ae strucnjaci kazite mi sta da radim, SKYFIRE, odgovorimi na postavljeno pitanje?
:: A koj windows koristish? Da nije mozda do VISTE, korstim SP2, pa imam osecaj da radi igrica na DX10 a ne DX9??? Ae strucnjaci kazite mi sta da radim, SKYFIRE, odgovorimi na postavljeno pitanje?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.