Ovako instliram lepo igru,i hocu da je patchujem sa customiZer patch 1.2 ,uradim sve sto treba i kad udjem u settings ono blokne>>dal je moguce srediti,ako nije jel zna neko gde mogu da nabacim custimiZer patch 2.0 novije,kaze ima na filefrontu,ja udjem tamo ono sklonjen sa sajta
skini jelen super liga patch extra je kad izaberes neki od nasih timova pevaju pesme svog kluba ima ubacena i nemacka liga sve je lepo odradjeno ima da se skine na https://www.pes-serbia.com
Svrati na https://www.pes-serbia.com/vb mozes pitati direktno decka koji je pravio patch nick mu je customiZer on je super moderator...
Imas na sajtu- forumu download raznih patcheva ostalih stvari....
Pozdrav
:: pre je radilo, sad nem blage veze sta mu j :: :: Ovako instliram lepo igru,i hocu da je patchujem sa customiZer patch 1.2 ,uradim sve sto treba i kad udjem u settings ono blokne>>dal je moguce srediti,ako nije jel zna neko gde mogu da nabacim custimiZer patch 2.0 novije,kaze ima na filefrontu,ja udjem tamo ono sklonjen sa sajt :: :: HVALA ::
Cudno mi je da patch ne radi ja sam ga normalno instalirao i radi, pokusao sam Curetu da instaliram medjutim nije radilo, morace to ponovo da se downloaduje :).
Pozdrav!
:: pre je radilo, sad nem blage veze sta mu j :: :: Ovako instliram lepo igru,i hocu da je patchujem sa customiZer patch 1.2 ,uradim sve sto treba i kad udjem u settings ono blokne>>dal je moguce srediti,ako nije jel zna neko gde mogu da nabacim custimiZer patch 2.0 novije,kaze ima na filefrontu,ja udjem tamo ono sklonjen sa sajt :: :: HVALA ::
skini PES SmokE patch 1.6 (a ako nadjes i 1.4 i 1.5) i u njima imas 142 kluba (sve lige koje su bile plus nemacka, dosta brazilskih i argentinskih klubova, zvezda i partiza) a transferi su oni koji su potvrdjeni do pocetka juna...cak ispravljaju i neke poznate bugove (iskakanje u win kad se igra liga sampiona ili karijerni mod)...
Zovemo se i dalje pesoholichari a adresa je pes-serbia.com a raije je bila i redirekcija pesoholichari.com ali od kad smo pormenili server nismo je stavili
:: a JSL-gu sa pesoholicari ili pes.srbija ne znam kako se zove sa :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.