Bioshock je jedna od najboljih igara na PC-u, i po meni i po mnogima na celom netu. Ali, nije za svakoga, morbidna je i to dosta.
@gile23
Crysis je cista glupost, POJAM gluposti: ides ides ides, a dok ides, pucas pucas pucas. Prica uopste nije bitna. To vazi i za Warhead. Dobre su kao pucacine, i kao ventil, ali nemojmo preterivati. Moze da bude bolja samo ako ne volis pricu i ako mrzis morbidu i ako ne volis originalnost
@eseses
Svaka cast. Ti si jedini koga sam nasao na netu da tako misli. A sto ti je njesra (osim ako nije ono sto sam napisao giletu)?
Iako je Bioshock stvarno odlicna igra itd, pitanje je koliko je nastavak potreban. Vrv ce biti samo u senci originala. Mene licno vise zanima Deus Ex 3, jer je drugi deo bio dovoljno dobar (a po meni i dosta dobar) u odnosu na prvi deo. A obe igre radi isti genlijalac Warren Spector (kao i Thief serijal). A koliko vidim ovih nedelja, i Mass Effect se planira bar jos 1, a video sam i dva dela. Svaka im cast
Igricu nisam mogao da igram vise od 20 min.Dosadna je.Pricu ima extra,ali sve ostalo je lose.To je samo moje misljene.O ukusima se ne raspravlja.Meni je na primer Crysis jedna od najboljih igrica koje sam igrao,a igrao sam ih puno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: @esese :: :: Svaka cast. Ti si jedini koga sam nasao na netu da tako misli. A sto ti je njesra (osim ako nije ono sto sam napisao giletu) :: :: Iako je Bioshock stvarno odlicna igra itd, pitanje je koliko je nastavak potreban. Vrv ce biti samo u senci originala. Mene licno vise zanima Deus Ex 3, jer je drugi deo bio dovoljno dobar (a po meni i dosta dobar) u odnosu na prvi deo. A obe igre radi isti genlijalac Warren Spector (kao i Thief serijal). A koliko vidim ovih nedelja, i Mass Effect se planira bar jos 1, a video sam i dva dela. Svaka im cas :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
ima ubedljivo najgluplju priču ikada. Najgluplji kraj u kecu koji sam ikada video. Kapetan nestaju na početku, i ondak se na kraju pojavljuje sa nekom svemirskom pucom sa pričom `nemam vremena sad da ti objašnjavam` vidimo se posle i uleće u sferu...ma da. Nasiljem protiv argumenata... support normality MOJ DNK je bolji od tvog!!!
Igricu treba razumeti.U pocetku samo treba imati malo strpljenja a kasnije dolazi pravi uzitak..Igra je zarazna skroz.Nadam se da ce drugi deo biti i blizu kao prvi.Ako bude bolji onda extra.Zaista jedva cekam da se pojavi.
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
ti trejleri su pohabani koliko su stari ali nvm recheno je da ce malo kasniti..umesto drugi kvartal bacaju je na treci...
@eseses...Crysis je FPS na steroidima..Bioshock je FPS+RPG+RetrOblivion tako da si ti jedan od 2-3 choveka na ovoj planeti kome se ne svidja Bioshock u tolikoj meri da ga poredish sa Krizom..chestitam na jedinstvenosti
btw..FCry2 je bolji od Crysis_a..a, shta sad velish,hahahaha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Prvi deo jeste odlična igra, ali je bar meni bio dosta konfuzan. Krajsis sam igrao jedno 1-2 minuta i nogirao ga. Igra koja me je baš privukla je Mass Effect.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.