@markopvic, speed na rs odavno poceo, ako si raspolozan, mogu ti ustupiti moj rsx nalog, mene vec malo smorio, poceli i da me farmaju malo, mada ruku na srce, nisam ni trazio pomoc saveza....
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Travijan je cisto sranje i zivot ce vam biti lepsi ako ga nikada ne probate!
Ovo mozda deluje mnogo grubo, ali to vam govori osoba koja je nekada davno (na moju veliku radost) igrala travijan, neko ko je navijao sat ujutru u 5 da ustaje i posalje napad tacno u sekundi, neko ko je 20 sati dnevno provodio uz tu igru, neko ko je zbog toga popadao sve ispite u 2 ispitna roka... na svu srecu prestao sam da je igram!
I OVO VAM NAJOZBILJNIJE GOVORIM! NE IGRAJTE TRAVIJANA! To se ne moze igrati `opusteno`... ili ce ti zivot biti travijan ili ces biti farma :P
Zato ljudi... ako vas stvarno zanimaju neke dobre igrice evo vam ova 2 online managera:
https://www.hattrick.org (fudbalski menadzer, prva online igra i najpoznatija stvar na internetu:P)
https://www.buzzerbeater.com (za mene najbolja online igrica, kosarkaski menadzer... mnogo je dinamicnija od hattricka, vise taktika dolazi do izrazaja, srbija je vele sila... a ja igram prvu ligu...trep trep :)
Zavist od igre je kompletno psiholoskog aspekta individue, tako da ako si imao problem da ne mozes da prestanes da je igras, ne znaci da ce drugi da se isto navuku...
Ja sam je probao 5 minuta i ustao jer mi je sranje, i imam mnogo pametnijih stvari da radim u zivotu od igranja ovakvih tupavih igara... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Travijan je cisto sranje i zivot ce vam biti lepsi ako ga nikada ne probate :: :: Ovo mozda deluje mnogo grubo, ali to vam govori osoba koja je nekada davno (na moju veliku radost) igrala travijan, neko ko je navijao sat ujutru u 5 da ustaje i posalje napad tacno u sekundi, neko ko je 20 sati dnevno provodio uz tu igru, neko ko je zbog toga popadao sve ispite u 2 ispitna roka... na svu srecu prestao sam da je igram :: :: I OVO VAM NAJOZBILJNIJE GOVORIM! NE IGRAJTE TRAVIJANA :: To se ne moze igrati `opusteno`... ili ce ti zivot biti travijan ili ces biti farma : :: :: Zato ljudi... ako vas stvarno zanimaju neke dobre igrice evo vam ova 2 online managera :: :: https://www.hattrick.org (fudbalski menadzer, prva online igra i najpoznatija stvar na internetu:P :: :: https://www.buzzerbeater.com (za mene najbolja online igrica, kosarkaski menadzer... mnogo je dinamicnija od hattricka, vise taktika dolazi do izrazaja, srbija je vele sila... a ja igram prvu ligu...trep trep :)
Ono sto vam je napisao JoLoLo je tacno. Ako hoces da igras Travian ili ga igras jako ozbiljno ili ga ne igras uopste. Pod tim ozbiljno mislim da moras da budes aktivan tokom celog dana, jer ces lako postati farma i vrlo brzo ces se iznervirati sto ti neko rusi ono sto si teskom mukom sagradio. @eseses: Mozes da se boris malte ne odmah posle 7 dana, koliko ti je potrebno da napravis prve objekte i pocnes da razvijas vojsku. U borbi moras biti jako oprezan protiv koga ides i kada. Najbolji napadi su nocu kada vecina ljudi spava, ali i to moze biti dvosekli mac. Takodje je jako bitno koji narod igras i na kom su ti nivoi oruzje za napadacku vojsku. Za odbranu je jako bitno dizati na sto visi nivo oklop odbrambenim jedinicama kao i nivo zida oko sela. Za sve ovo je potrebno vreme i zastita jakog saveza. Ako si u dobrom i organizovanom savezu, zivot ce ti biti u nekom trenutku laksi, ali u nekom drugom jako komplikovan. Naime, moraces da se povinujes nekim, po nekad cudnim odlukama vodja saveza, ali to je cena ratne igre. Taktika je jako vazna i ne mogu je voditi svi u savezu, vec grupa koja je odgovorna za to. Cesto ces morati da saljes pomoc svojim saigracima kada ti se cini da si ti najugrozeniji, ili pak neces dobiti pomoc onda kada mislis da ti je najpotrebnija. Ipak neko drugi odredjuje prioritete u savezu, a ne ti, osim ako nisi ti medju vodjama saveza. Ko nisi spreman da budes uz igru rano ujutru, u podne, popodne, nocu, batali i ne pocinji da je igras. Uvucice ti se pod kozu i samo ces o tome misliti. Vrlo dobro zna o cemu ti pricam, jer sam igrao sva tri naroda na tri naloga. Na kraju sam bio i u pobednickoj alijansi na RS3. Mnog ovremena je otislo.
server 3 je skoro poceo 17.6.2009 ostali su odavno poceli tako da vam preporucujem da se tu registrujete eseses ako ti je potrebna pomoc javi mi se na nick Kazuki na rs3 ako si se tu registrovao ili na mail....pozdrav
definitivno Hattrick jer te igra ne vezuje za vreme namestis taktiku i uzivas ,igras subotom ligaski mec i sredom prijateljsku kada stignes pogledas neki trasnsfer ,ma super je treba probati
Hvala na objasnjenju.Procitao sam i tamo uputstvo,sad mi je jasnije.Nego,vidim ima rs1,rs2 i rs3.Sta je to?Ja sam se uclanio na rs2.
The Way It`s Meant To Be Played
:: @eseses :: Mozes da se boris malte ne odmah posle 7 dana, koliko ti je potrebno da napravis prve objekte i pocnes da razvijas vojsku. U borbi moras biti jako oprezan protiv koga ides i kada. Najbolji napadi su nocu kada vecina ljudi spava, ali i to moze biti dvosekli mac. Takodje je jako bitno koji narod igras i na kom su ti nivoi oruzje za napadacku vojsku. Za odbranu je jako bitno dizati na sto visi nivo oklop odbrambenim jedinicama kao i nivo zida oko sela :: Za sve ovo je potrebno vreme i zastita jakog saveza. Ako si u dobrom i organizovanom savezu, zivot ce ti biti u nekom trenutku laksi, ali u nekom drugom jako komplikovan. Naime, moraces da se povinujes nekim, po nekad cudnim odlukama vodja saveza, ali to je cena ratne igre. Taktika je jako vazna i ne mogu je voditi svi u savezu, vec grupa koja je odgovorna za to. Cesto ces morati da saljes pomoc svojim saigracima kada ti se cini da si ti najugrozeniji, ili pak neces dobiti pomoc onda kada mislis da ti je najpotrebnija. Ipak neko drugi odredjuje prioritete u savezu, a ne ti, osim ako nisi ti medju vodjama saveza :: Ko nisi spreman da budes uz igru rano ujutru, u podne, popodne, nocu, batali i ne pocinji da je igras. Uvucice ti se pod kozu i samo ces o tome misliti. Vrlo dobro zna o cemu ti pricam, jer sam igrao sva tri naroda na tri naloga. Na kraju sam bio i u pobednickoj alijansi na RS3. Mnog ovremena je otislo :: :: ::
@eseses to su ti tri servera isto kao za kanter sto ih imas dosta samo sto jedan server traje godinu dana i onda se restartuje i sve iz pocetka rs1-njemu ce uskoro kraj za mesec dana od prilike rs2-njemu ce kraj u februaru sledece godine rs3-on je poceo 17.6.2009 on ce se zavrsi sledece fodine u slucno vreme
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.