Ogi, reci mi naslove nekih tabacina posto ih volim a ne znam ni jednu za PC noviju od 2000te
:: ja probao sad 5 min i izgasio, totalni krsh...ima tabacin :: 5 god starijih boljih i interesantnijih od ovoga shita....nikakvog smeka ni atmosfere :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Skini pcx2 emulator za PS2 i skini Dragon ball Z budokai 3 ....Najbolja tabacina koja postoji..jos ako volis DBZ sreci nema kraja .) ....za PC nema nista , sve shitovi ....
.PS2 ima dobru grafu tako da nije nikakav problem sto nije pc igra a radi super
ovaj street fighter mi je tako razocarao...tako je spor do bola, tako monoton, nema dusu nema nista..cak me i grafika nervira.
Ajd uzdravlje
:: Ogi, reci mi naslove nekih tabacina posto ih volim a ne znam ni jednu za PC noviju od 2000t :: :: :: :: ja probao sad 5 min i izgasio, totalni krsh...ima tabacin :: :: 5 god starijih boljih i interesantnijih od ovoga shita....nikakvog smeka ni atmosfere :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
Uvek bilo..Meni je igra definitivno losa.Grafika losa,ma sve mi je shit.Ovo je za neke klince od 12-13 godina! Jos da dodam da je na tastaturi nemoguce igrati,potreban je Gamepad!
@Sky da se o ukusima nije raspravljalo ti bi sad nosio odecu kao oni iz praistorije, ili iz srednjeg veka, ja mislim da je mnogo prijatnija pamucna majica nego kilo gvozdja, sta ti mislis, a sada se skida street fighter, samo me cudi sto ovako malo zauzima.
Pozdrav!
:: Uvek bilo..Meni je igra definitivno losa.Grafika losa,ma sve mi je shit.Ovo je za neke klince od 12-13 godina :: Jos da dodam da je na tastaturi nemoguce igrati,potreban je Gamepad :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
dajte neke slicice da vidim dali da skidam ili ne.... iskreno najjaca tuca ikada je segin `mortal kombat 3`.... mada i tekken nije los...ali MK je ubedljivo najjaci
rad je od coveka napravio majmuna
:: @Sky da se o ukusima nije raspravljalo ti bi sad nosio odecu kao oni iz praistorije, ili iz srednjeg veka, ja mislim da je mnogo prijatnija pamucna majica nego kilo gvozdja, sta ti mislis, a sada se skida street fighter, samo me cudi sto ovako malo zauzima :: :: Pozdrav :: :: :: :: Uvek bilo..Meni je igra definitivno losa.Grafika losa,ma sve mi je shit.Ovo je za neke klince od 12-13 godina :: :: Jos da dodam da je na tastaturi nemoguce igrati,potreban je Gamepad :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.