Ubi me klinac sto mu to radi ili ne radi...skidao sam vec 2 verzije, jednu kupo na ulici (ciji je prvi DVD enkriptovan, al me mrzelo da se svadjam sa proavcem)... elem ima li ko neki pouzdan RS link za ovu igru a da joj je jednostavna instalacija i upotreba
Imas na mininova sajtu,ali svaki GTA IV kad skines obavezno instaliraj najnovije drajvere,instaliraj patch 1.0.2.0 jer sa njim sve radi a ako ti se ne svidja kako radi instaliraj 1.0.3.0 mada sam ja zabelezio bolje rezultate a 1.0.3.0 patchom,znaci skini sa mininove sa torenta!!!
samo treba cra*k dobar, svi Razor naravno rade sad zavisi za koju verziju treba, a inace ja sam skinuo cim je izbacena na internetu neku verziju ima 2 DVD-a od ~7GB (nije bila ni Razor nego neka kad jos nije ni crack-a bilo), i presao sam igru bez problema bez ikakvih patch-eva samo sa osnovnim Razor cra*kom, a sad to dal donosi bolje performanse 1.0.2.0 ili 3.0 patch to je pitanje ja i nisam nesto primetio kad sam isprobao 1.0.3.0, za igru treba Quad da bi normalno radila sto se tice performansi...
pod modifikovanjem coommand line-a. Ja govorim kad upalis igru da je igras normalno, e sad sta je to normalno, pa to je da ne pada ispod 30FPS ili bar da retko kad pada ispod 30, ja sam isto presao igru sa Dual Core AMD ali je zato isla 25FPS a padala i na 20, to nije normalno igranje ali trpeo sam jer je vrh igra, a command line sam samo radio ono da otvorim detalje...
Moj Dual Core E8400 nije imao problema sa tom igrom a commandline mi je pomogao oko memorije posto ova igra ima problema sa curenjem memorije.4Gb memorije plus 1Gb graficke memorije je bilo malo za ovu igru pa sam video na forumima da je neophodno ograniciti kolicinu memorije sa commandline.Igra je stvarno dobra ali dosta je lose optimizovana pa izgleda da ti trebaju NASA racunari da je poteras kako treba.
sa E8400 i 4850 da igra secka... Da lose je optimizovana, odnosno los port sa konzola... U svakom slucaju na Quad-u osetno bolje radi bez ikakvih prepravljanja commandline-a...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.