GTA4 18+, a igra ga klinac 7 godina, pa sad ti vidi.
Pozdrav!
:: Stvarno previse krvi, bar na samom pocetku.. :: Vidim da nije za klinca od 10 godina pa ce da padne uninstall :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Nije problem u klincu nego u roditeljima. Nisam siguran da li me razumes ali nema veze bices i ti jednom (pre ili kasnije) roditelj, zar ne?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: GTA4 18+, a igra ga klinac 7 godina, pa sad ti vidi :: :: Pozdrav :: :: :: :: Stvarno previse krvi, bar na samom pocetku.. :: :: Vidim da nije za klinca od 10 godina pa ce da padne uninstall :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Sacekaj malo kad igra odmakne,neces biti tako odusevljen.Posle postaje jaklo dosadna,monotona i gameplay se vrti isto.Drugo,sto rece ABNER ima previse krvi.
I Want to believe - The truth is out there
:: Igrica je extra,evo vec je igram 2-3 sata.Grafika je ok,prica extra,gameplay extra,jedino je zvucna podloga dosta losa.Znaci,odusevio sam se igrom :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ukusi se razlikuju, ali sve skorasnje igre koje su izasle su kopije starih sa boljom grafikom. Retko koja izadje i donese nesto novo. Nista licno, ali eseses tebi, koliko sam ja primetio, je svaka igra do jaja. Ne znam koliko godina imas, ali primetio sam da palijas sve sto ti padne pod ruku. Proci ce te to za koju godinu pa ces biti izbirljiviji mnogo. Za igru nemam nista lepo da kazem, moje misljenje, dosadna i monotona. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
Bio si u pravu...Sve jedno te isto.Ubi,dodji do cilja i sve tako u krug.Dosadniju igricu nisam igrao.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Sacekaj malo kad igra odmakne,neces biti tako odusevljen.Posle postaje jaklo dosadna,monotona i gameplay se vrti isto.Drugo,sto rece ABNER ima previse krvi :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Igrica je extra,evo vec je igram 2-3 sata.Grafika je ok,prica extra,gameplay extra,jedino je zvucna podloga dosta losa.Znaci,odusevio sam se igrom :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Ne brini se...ne padam ja na sve igre.Kad mi se igra ne svidja,odmah sledi uninstall.Na primer,Far Cry 2,samo sto sam ga instalirao,posle 5 min. sam ga uninstall-irao.Ista stvar sa Bioshock-om,tu igricu ne mogu da igram pa da mi neko uperi pistolj u glavu.
:: Bio si u pravu...Sve jedno te isto.Ubi,dodji do cilja i sve tako u krug.Dosadniju igricu nisam igrao :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Sacekaj malo kad igra odmakne,neces biti tako odusevljen.Posle postaje jaklo dosadna,monotona i gameplay se vrti isto.Drugo,sto rece ABNER ima previse krvi :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Igrica je extra,evo vec je igram 2-3 sata.Grafika je ok,prica extra,gameplay extra,jedino je zvucna podloga dosta losa.Znaci,odusevio sam se igrom :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
ne moze da igra remek delo poput Bioshock-a, ta igra ima bolju pricu od vecine filmova... Ne znam dal ti samo igras i ne pratis pricu, ali Bioshock je igra za 10 u svakom pogledu ! Far Cry 2 je vec dosadno djubre.... Ja sam Bioshock dva puta presao, i neverovatno je na koliko nacina moze da se odigra, kombinacije razlicitih oruzja, odluke, sve utice na tok igre, vrh grafika, optimizacija, ali prvenstveno odlicna prica, genijalno osmisljena...
O ukusima se ne raspravlja.Normalno da pratim pricu,ako cemo o prici,po meni jednu od najboljih ima Mass Effect.
:: ne moze da igra remek delo poput Bioshock-a, ta igra ima bolju pricu od vecine filmova.. :: Ne znam dal ti samo igras i ne pratis pricu, ali Bioshock je igra za 10 u svakom pogledu :: Far Cry 2 je vec dosadno djubre... :: ::
Ne raspravlja se to stoji.Ali ipak ako si i Bioshock igrao 5 min. i dao svoj sud tu nije u pitanju nikakav ukus jer zapravo nisi ni mogao da vidis kakva je igra, dok Far Cry 2 kakav je na pocetku takav je i na kraju... Mass Effect je odlicna igra ali nikada nece dostici uspeh jednog Bioshocka koliko god se nekima ne svidjao .).
:: O ukusima se ne raspravlja.Normalno da pratim pricu,ako cemo o prici,po meni jednu od najboljih ima Mass Effect :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ne moze da igra remek delo poput Bioshock-a, ta igra ima bolju pricu od vecine filmova.. :: :: Ne znam dal ti samo igras i ne pratis pricu, ali Bioshock je igra za 10 u svakom pogledu :: :: Far Cry 2 je vec dosadno djubre... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.