Zdravo svima... Imam jedan veliki problem... U pitanju je DON`T SEND ERROR pri igranju igrica Evo za primer cu da dam PES 2009 i GRID, znachi udjem u PES i u Exhibiton Modu odigram jednu utakmicu i izbaci me iz igrice sa porukom DON`T SEND ERROR... Isto tako i GRID, zavrshio sam jednu trku i on me izbaci sa isto porukom DONT SEND ERROR Dok mi npr. Crysis i CS 1.6 rade kako treba....
Moze li neko da mi pomogne?
Ako je od pomoci, konfiguracija mi je sledeca: Procesor: AMD Phenom X3 Tripple-Core 8450 (2.1GHz, 1.5MB L2, 1800MHz FSB) Matična ploča: Asus M2N-X Plus Memorija: Kingston 3GB DDR2 800MHz Hard disk: WD Caviar 320GB 16MB cache SATA II Grafička kartica: Asus EAH4850/HTDI/512MB DDR3
Vidim da si i u prethodnoj temi imao problema sa igrama (nfs ti je zakucavao)... Ja bih lepo na tvom mestu skinuo najnovije drivere za plocu, grafu, zvuk... i reinstalirao sistem.... Stavi XP SP3...
Nisi mi odgovorio da li ti je ta temperatura graficke od 65 stepeni u idle ili u full load-u. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Evo skinuo sam sada XP SP3 integrated in June CORPORATE. Sacu da ja instaliram, zatim da nabacim sve najnovije drajvere pa cemo videti sutra kako se igra ponasa.
Za pocetak, iskljuci `error reporting` (servis i pod `system/advanced`)
26.06.2009. 02:36
status: user broj poruka: 10997
Error rep. nikada nikome nije pomogao, a narocito korisnicima krcnutog softvera. Iz ostatka prilozenog izvestaja naslucuje se problem vezan za drajvere (a mozda bi mogao da reinstalises DirectX 9.0C - nikakvo brisanje postojeceg, samo instalises preko ovoga sto imas).
OK! Pazi samo da je untouched verzija! Nemoj da se igras sa nekim modifikovanim... Full format i javi sutra kakvi su rezultati...
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ja bih na tvom mestu instalirao Windows 7. Mnooooogo manje problema i glavobolje... XP je ionako bogu dosadio sa svojim problemima... __________________ Scourge of PCBerza
I da li su isti proizvodjaci ne sao da li su svi na 800mhz. Konkretno moze biti i losa memorija na grafickoj tj u 2d modu sve radi kako treba ali u 3d odmak rusi sistem.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: Ja sam imao slicnih problema dok nisam sredio memoriju kako treba.Posto imas 3gb kazi na koji su modeli u pitanju nadam se da su sva 3 stapa 800mhz.
Re: .... Evo kako: control panel, pa `system`, pa `advanced`...
26.06.2009. 08:24
status: user broj poruka: 10997
... tu ces, u desnom donjem uglu videti `error reporting`. SAMO gornji check-box stikliraj! To je prva faza. Izlazis odatle sa `OK`. (Pre ovog `OK`, kad si vec tu, proveri da li je iskljucen `automatic updates`. Ako nije, onda `turn off automatic u`. `OK)`. Druga faza: start (ooogromno `dugme` u levom donjem uglu ekrana). Administrative tools. Services. Tu nadjes `error reporting service`. Promena sa `automatic` na `disabled`. Restart kompa i WinXP vise nece praviti izvestaje o greskama i pokusavati da iste dostavi M$oftu. E sad, naravno, ostaje da se vidi sta u konkretnim igrama (ako sam razumeo tu je i neka 3D simulacija fudbala) nije uskladjeno sa gaficko-zvucnim podsistemom (drajveri za karte + DirectX pre svega). Kazem: `nije uskladjeno sa...` jer neke druge 3D igre `rade` kako treba.
:: tortojed :: Gde da iskljucim to :: Instaliracu sada sve najnovije drajvere i drx 9.0c posle reinstalacije WINa :: :: :: mkukic :: Untouched naravno. Ok, javljam rezultate sutra. pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.