Imam problem u igri Need for Speed: UndercoveR , tokom igranja (sve zavisi, nekad posle sat vremena nekad posle 5 minuta) komp mi se zaledi. Ostane slika igrice tamo gde je stao dok sam igrao i tako stoji... Komp radi, cuje se ali ne mogu ni [b]CTRL + ALT + delete[/b] niti bilo kako drugacije da iskljucim igru, samo restart na duge dole.
Zna li neko u cemu je problem? Isti NfS kod druga radi kako treba sto znaci da kod mene nesto nije u redu!
Hvala svima unapred! Pozdrav!
[b]Konfiguracija:[/b] Procesor: AMD Phenom X3 Tripple-Core 8450 (2.1GHz, 1.5MB L2, 1800MHz FSB) Matična ploča: Asus M2N-X Plus Memorija: Kingston 3GB DDR2 800MHz Hard disk: WD Caviar 320GB 16MB cache SATA II Grafička kartica: Asus EAH4850/HTDI/512MB DDR3
sa tom konfiguracijom ne da ne bi smeo u toj igri da ti ledi nego...ne znam. mozda drajveri za grafiku? koje su ti temperature komponenata pri igranju? jel ti samo u toj igri zabada?
Ko je šiša ako samo ona pravi problem. Stavi novi patch za igru, pa lek za patch, proveri drajvere za grafu, i ako nastavi da zabada, izuvaj to sa kompa i divota. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako je samo u njoj mozda je neki bag u pitanju zbog kreka,ako ti se desava u svim igrama ,nesto je oko hardvera,ako si klokovo CPU vrati ga na default pa probaj.Iskljuci ipak cool n quiet to je problematicno na Nvidia chipsetima za AMD.
Proveri dobro temperature! To se i meni desavalo dok na staroj 7900GT nisam promenio hladjenje i stavio Cool Viva Pro... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Desavalo se to meni na kombinacijama Nvidia chipset i AMD CPU,ali kad je ukljucen cool n quiet.Nema pravila za reset ,cak ne mora ni da optereti masinu,dok se nisam dosetio pa iskljucio cool n quiet,to je na AMD chipsetovima lepo reseno ,kod Nvidia chipset-a ne.Cool n quiet je inace ukljucen na default u bios-u.Kad kad se iskljuci cool n quiet na Nvidia chipset za AMD sve je OK.E sad dal to Nvidia nije lepo resila o cemu se radi nemam pojma.Da te podsetim ako koristis XP treba da instalises AMD cpu driver za Vista ti ne treba.Ako ne stavis za XP cpu driver ,CPU se onda greje previse.
obradmi, Gde je ta cool n quiet opcija? I sta ona zapravo znaci? Nisam klokovao CPU. Koristim XP, i sada cu ga reinstalirati pa sutra opet probati NfS , ali vec sam radio to krajem prosle godine - znaci menjao sam 2-3 XPa i isto se desavalo.
mkukic, Temp. graficke je OK... Samo mi je sumnjiva temp. procesora , sva tri COREa su na 20ak stepeni... To mi je malo nesto. Da mozda nije ovo do maticne? Da l je to ikako moguce? :S
Jel ti je tih 65 stepeni u idle ili full load (dok se igras)? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nesto su mi sumnjive te temperature procesora... Ili one ne valjaju ili je kod tebe ledara u sobi... Ne moze da temp procesora bude niza od temp prostorije u kojoj se nalazi. Instaliraj Everest pa postuj temperature.
Temp graficke su OK! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Sutra kad instaliras svez sistem proveri temperature ponovo, a pogledaj i u BIOS-u sta kaze za temp procesora... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.