igra je djubre neopevano a drugi deo je jos gluplji od prvog pa ti onda vidi, majke mi dolje mi ponekad da pusac, jer u zadnje vreme se sve vise igraju stare igre od novig je retko sta dobro, u sustini sve se svodi da ti bude zanimljivo prvih 10 min i onda igras mehanicki sve je isto
instalirao sa Deamon Tools, Reloaded verzija, krekovao klasicno sve... Radi sve kako treba, igra je odlicna, jako zabavna i komicno uradjena ima dobrih fora... Pocinje se kao mali Overlord a kasnije postaje onaj veliki i ima moci i male gremline koji rae za njega, stvarno jedna od boljih igara koje sam u poslednje vreme probao...
:: instalirao sa Deamon Tools, Reloaded verzija, krekovao klasicno sve... Radi sve kako treba, igra je odlicna, jako zabavna i komicno uradjena ima dobrih fora... Pocinje se kao mali Overlord a kasnije postaje onaj veliki i ima moci i male gremline koji rae za njega, stvarno jedna od boljih igara koje sam u poslednje vreme probao.. :: :: ::
E nasao sam... problem je bio opet kod brace Bugara koji su zaboravili da stave crack, i onda sam morao da citam 180 komentara na bugarskom dok nisam izvalio sta je krek :)))))))))))
najvise ima akcije, igra ima dosta humora, ne izgleda toliko ozbiljno ali meni je bas zabavna... Svodi se na to da Overlord vodi svoje podanike i moze da im komanduje bori se protiv nekih vojnika eskima i jos raznih drugih ima i neke magije... Naravn postoji i prica koja sve tio prati sa komicnim likovima... Grafika je lepa mada nista specijalno, a igra nije zahtevna meni u 1680x1050 na High ide oko 40-60FPS sa 9800GTX+...
ovo je akciona avantura, kao ides sa svojim podanicima i kontrolises ih, klikom misa im komandujes a na Space sam udaras sa sekirom, a na WASD se krece na Alt baca magije sve to iz treceg lica...
Zna li neko kako da predjem onaj deo nivoa gde neku zacaranu kapiju cuvaju 3 ogromne `hidre` koje se ne mogu ubiti nego samo zacauriti na neko vreme? I sta tu treba da se radi, kako da se otvori ta zacarana ograda????
Ljudi nije ova igra ni malo naivna i ima bas dosta da se razmislja :) Ali stvarno! Evo svakih 10 minuta (efektivnog igranja) naletim na neki problem koji ne znam kako da resim :) Mozda deluje naivno na pocetku, ali posle postane itekako zanimljivo :)
DA LI NEKO IGRAAAAAAAAAA... ne znam kako da predjem jedan deo :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.