Usled nedostatka kvalitetnih igara (slozicete se svi znam:) morao sam se vratiti starom dobrom Oblivionu. Kad tamo... opet sam naleteo na isti problem Da li neko zna kako se prelazi na sledeci nivo? Igram vec oko 20 sati a jos uvek mi stoji da sam prvi nivo :( Iskustva, skilova ili cega vec imam i vise nego dovoljno da budem cenim bar 10-ti nivo, ali sam jos uvek prvi nivo a dole pored onog status bara mi stoji neka strelica kao da sam spreman sa naredni nivo... Pokusao sam da spavam danima i sve, ali nisam uspeo... da li neko moze da mi resi tu misteriju kako da predjem na sledeci nivo
Upravo tako, koliko se secam kada se pojavi ta strelica odspavas i dobijas visi nivo.Zasto tebi ne uspeva tesko je reci.Oblivion je poznat po raznoraznim bagovima.Jel imas poslednji patch za igru?
:: :: Usled nedostatka kvalitetnih igara (slozicete se svi znam:) morao sam se vratiti starom dobrom Oblivionu. Kad tamo... opet sam naleteo na isti problem Da li neko zna kako se prelazi na sledeci nivo? Igram vec oko 20 sati a jos uvek mi stoji da sam prvi nivo :( :: Iskustva, skilova ili cega vec imam i vise nego dovoljno da budem cenim bar 10-ti nivo, ali sam jos uvek prvi nivo a dole pored onog status bara mi stoji neka strelica kao da sam spreman sa naredni nivo.. :: Pokusao sam da spavam danima i sve, ali nisam uspeo... da li neko moze da mi resi tu misteriju kako da predjem na sledeci nivo :: ::
Kao prvo, instaliraj patch 1.2 ili 1.3 (ne mogu da se setim). Jako je mali. Ne kazem da je obavezan, ali mislim da jeste zbog nekih misija (ne mogu da se zavrse).Nivo dobijas cim odspavas. Moze i 1 sat spavanja. Ja sam je presao igru spavajuci po 1 sat, osim tamo gde sam cekao neke stvari ili nisam dobro skapirao misije Znaci, veruj mi, 1 sat, ali moras u krevet, vrecu, itd, onda se automatski pojavljuje ekran Next Level, a posle njega stize ekran sa podelom bodova. 95% nivoa sam doziveo spavanjem na krevetima u satorima u divljini, tako da je to to. Mozes i u gradu, ali ja sam bio mnogo vise u divljini. Drugim recima, tvoj izbor
life`s a bitch...and then you die.
:: :: Usled nedostatka kvalitetnih igara (slozicete se svi znam:) morao sam se vratiti starom dobrom Oblivionu. Kad tamo... opet sam naleteo na isti problem Da li neko zna kako se prelazi na sledeci nivo? Igram vec oko 20 sati a jos uvek mi stoji da sam prvi nivo :( :: Iskustva, skilova ili cega vec imam i vise nego dovoljno da budem cenim bar 10-ti nivo, ali sam jos uvek prvi nivo a dole pored onog status bara mi stoji neka strelica kao da sam spreman sa naredni nivo.. :: Pokusao sam da spavam danima i sve, ali nisam uspeo... da li neko moze da mi resi tu misteriju kako da predjem na sledeci nivo :: ::
E jeste u krevetu! :))))))) Evo izvalio sam sad i odmah sam dobio 7 nivoa... naravno posle 7x1 sat spavanja u krevetu :) Znaci zaboravio sam i gde mi je kuca i sve, samo sam provalio u neku kucu, ubijo nekog cuvara i nasrno na krevet :)))))) hehe...
Nego kako si to spavao u vreci? Ocu i ja da spavam u divljini... gde da nadjem vrecu? :)
Ljudi opet sam poceo da igram OBLIVION igra je vrh nego sam uzeo ekstra komp pa sad pikam sa svim detaljima! Sad me interesuje da li je neko imao problema sa zastajkivanjem pred svakog protivnika? Znaci detaljnije da objasnim kad se krecem po mapi i krenem na protivnika jednostavno mi se ubgajue nesto ucita i krene i tako je isto kad ga i ubijem to me dovodi do ludil.....jel zna neko resenje za to? Probao sam i da smanjim detalje i da snimim nove drajvere sve isto neki jebani bag!! Ako niko ne znam u cemu bi bio problem ima na kraju da snimim novi windows!!!! Inace imam sve patchove kinute i zadnju verziju snimljenu sa svim dodacima Knights of Nine i Shivering Ilands !!! Molim za pomoc! Unapred hvala!!!
The Elders Scrolls III Morrowind je najbolja igra koju sam u zivotu igrao 6 meseci bez prekida. Oblivion je samo vizuelno lepsi, ali je daleko laksi i jednostavniji, i po meni losiji... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Sta si hteo da kazes, sta je poenta tvog posta? Covek je pitao za pomoc oko obliviona, cemu ta prozivka?
Laksi je najvise zbog strelice koja ti govori gde tacno da ides. To naravno ubija misticnost, zanimljivost, i dosta od tezine. Ako si na to mislio, mogu da te razumem. Ali, sto mislis da je toliko losiji? Morrowind grafika je dosta prevazidjena, ima trouglove od drveca i neke druge probleme, nece svako danas da predje preko toga, veci vizuelni uzitak ce mu biti oblivion...
A to sto ti je najbolja igra u zivotu, to je tvoj ukus, a i verovatno si mlad. Meni su najbolje igre bile sa pocetka 90-ih. Ali podrzavam te da je Morrowind bio fantastican. Izlazi i sledeci deo, ali mislim tek 2010...
@korica
Ne znam sta bi moglo da bude. Znam da je ati imao problema sa texturama, ali ovo je mnogo ozbiljnije. Tesko je proceniti, narocito s obzirom da je igra starija. A moguce je da te zeza bas zbog instaliranih dodataka. Ja nisam imao problema
:: The Elders Scrolls III Morrowind je najbolja igra koju sam u zivotu igrao 6 meseci bez prekida :: Oblivion je samo vizuelno lepsi, ali je daleko laksi i jednostavniji, i po meni losiji.. :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
Hehehe, taj rad. Nego, mozda se nisam dobro izrazio. Pomenuo sam satore. U divljini spavas kad nadjes neciji kamp, a svaki malo veci kamp ima krevet, a ja sam greskom to nazvao vrecom. To vazi i za pecine. Gde god imas krevet, znaci prostirka, aj da kazemo dusek, tu mozes da spavas i dobijas nivoe, a samim tim i oporavljas.
:: :: :: :: E jeste u krevetu! :))))))) Evo izvalio sam sad i odmah sam dobio 7 nivoa... naravno posle 7x1 sat spavanja u krevetu :) Znaci zaboravio sam i gde mi je kuca i sve, samo sam provalio u neku kucu, ubijo nekog cuvara i nasrno na krevet :))))) :: hehe... :: :: Nego kako si to spavao u vreci? Ocu i ja da spavam u divljini... gde da nadjem vrecu? : :: :: :: P.S :: patch se skida
Pa moj post nema bas mnogo veze sa temom, ali sam ponesen tematikom napisao to sto jesam, obzirom da je Morrowind predhodni deo serijala The Elders Scrolls ( pre Obliviona), koji mi se najvise dopao od svih delova, jeste mator sa ruznom grafikom, ali opsirnost igre je to sto me je fasciniralo, ulozeno je mnogo truda,...
Ukusi se razlikuju.
Inace u novembru punim 25 godina, pa i nisam tako mlad, ali verujem da sam igrao manje igara od tebe, ti si neku baja, mnogo opasan i zajeban covek. I sta te boli ku#ac sta sam ja napisao...? Nije tvoja tema, pa gledaj svoja posla... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Sta si hteo da kazes, sta je poenta tvog posta? Covek je pitao za pomoc oko obliviona, cemu ta prozivka? :: :: Laksi je najvise zbog strelice koja ti govori gde tacno da ides. To naravno ubija misticnost, zanimljivost, i dosta od tezine. Ako si na to mislio, mogu da te razumem. Ali, sto mislis da je toliko losiji? Morrowind grafika je dosta prevazidjena, ima trouglove od drveca i neke druge probleme, nece svako danas da predje preko toga, veci vizuelni uzitak ce mu biti oblivion.. :: :: A to sto ti je najbolja igra u zivotu, to je tvoj ukus, a i verovatno si mlad. Meni su najbolje igre bile sa pocetka 90-ih. Ali podrzavam te da je Morrowind bio fantastican. Izlazi i sledeci deo, ali mislim tek 2010.. :: :: @koric :: :: Ne znam sta bi moglo da bude. Znam da je ati imao problema sa texturama, ali ovo je mnogo ozbiljnije. Tesko je proceniti, narocito s obzirom da je igra starija. A moguce je da te zeza bas zbog instaliranih dodataka. Ja nisam imao problem :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: The Elders Scrolls III Morrowind je najbolja igra koju sam u zivotu igrao 6 meseci bez prekida :: :: Oblivion je samo vizuelno lepsi, ali je daleko laksi i jednostavniji, i po meni losiji.. :: :: ________________________________________________ :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: ::
Cemu prozivka i teske reci? Imas neki problem? Tako reaguju samo ludaci. Reagujes kao da imas 18, a ne 25. Nije bitno ko je koliko i sta igrao, nego ja sto tebi nisam upotrebio nijednu psovku, a ti meni prvo pa musko (qrac):) Cudi me da je to dozvoljeno na PCB...Inace, i meni je muka kao i mnogima na berzi kad neko da odgovor ili prozivku na nesto sto nije tema. Zato sam reagovao.
:: Pa moj post nema bas mnogo veze sa temom, ali sam ponesen tematikom napisao to sto jesam, obzirom da je Morrowind predhodni deo serijala The Elders Scrolls ( pre Obliviona), koji mi se najvise dopao od svih delova, jeste mator sa ruznom grafikom, ali opsirnost igre je to sto me je fasciniralo, ulozeno je mnogo truda,.. :: :: Ukusi se razlikuju :: :: Inace u novembru punim 25 godina, pa i nisam tako mlad, ali verujem da sam igrao manje igara od tebe, ti si neku baja, mnogo opasan i zajeban covek. :: I sta te boli ku#ac sta sam ja napisao...? Nije tvoja tema, pa gledaj svoja posla... :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Sta si hteo da kazes, sta je poenta tvog posta? Covek je pitao za pomoc oko obliviona, cemu ta prozivka? :: :: :: :: Laksi je najvise zbog strelice koja ti govori gde tacno da ides. To naravno ubija misticnost, zanimljivost, i dosta od tezine. Ako si na to mislio, mogu da te razumem. Ali, sto mislis da je toliko losiji? Morrowind grafika je dosta prevazidjena, ima trouglove od drveca i neke druge probleme, nece svako danas da predje preko toga, veci vizuelni uzitak ce mu biti oblivion.. :: :: :: :: A to sto ti je najbolja igra u zivotu, to je tvoj ukus, a i verovatno si mlad. Meni su najbolje igre bile sa pocetka 90-ih. Ali podrzavam te da je Morrowind bio fantastican. Izlazi i sledeci deo, ali mislim tek 2010.. :: :: :: :: @koric :: :: :: :: Ne znam sta bi moglo da bude. Znam da je ati imao problema sa texturama, ali ovo je mnogo ozbiljnije. Tesko je proceniti, narocito s obzirom da je igra starija. A moguce je da te zeza bas zbog instaliranih dodataka. Ja nisam imao problem :: :: :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: :: :: The Elders Scrolls III Morrowind je najbolja igra koju sam u zivotu igrao 6 meseci bez prekida :: :: :: Oblivion je samo vizuelno lepsi, ali je daleko laksi i jednostavniji, i po meni losiji.. :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: ::
Najezim se kada neko pocne da filozofira i izigrava finocu, kao ti sada, pa je bolje da ti nista ne odgovorim. Tvoje misljenje me ne zanima. I smorili ste bre i ti i ostali sa tim vasim pricama, o tome kako PCB propada, ima puno nezrelih i nestrucnih koji postuju, bla bla bla
_________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Opa bato, vidi ti njega:) :: :: Cemu prozivka i teske reci? Imas neki problem? Tako reaguju samo ludaci. Reagujes kao da imas 18, a ne 25. Nije bitno ko je koliko i sta igrao, nego ja sto tebi nisam upotrebio nijednu psovku, a ti meni prvo pa musko (qrac):) Cudi me da je to dozvoljeno na PCB...Inace, i meni je muka kao i mnogima na berzi kad neko da odgovor ili prozivku na nesto sto nije tema. Zato sam reagovao :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: Pa moj post nema bas mnogo veze sa temom, ali sam ponesen tematikom napisao to sto jesam, obzirom da je Morrowind predhodni deo serijala The Elders Scrolls ( pre Obliviona), koji mi se najvise dopao od svih delova, jeste mator sa ruznom grafikom, ali opsirnost igre je to sto me je fasciniralo, ulozeno je mnogo truda,.. :: :: :: :: Ukusi se razlikuju :: :: :: :: Inace u novembru punim 25 godina, pa i nisam tako mlad, ali verujem da sam igrao manje igara od tebe, ti si neku baja, mnogo opasan i zajeban covek. :: :: I sta te boli ku#ac sta sam ja napisao...? Nije tvoja tema, pa gledaj svoja posla... :: :: ________________________________________________ :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: Sta si hteo da kazes, sta je poenta tvog posta? Covek je pitao za pomoc oko obliviona, cemu ta prozivka? :: :: :: :: :: :: Laksi je najvise zbog strelice koja ti govori gde tacno da ides. To naravno ubija misticnost, zanimljivost, i dosta od tezine. Ako si na to mislio, mogu da te razumem. Ali, sto mislis da je toliko losiji? Morrowind grafika je dosta prevazidjena, ima trouglove od drveca i neke druge probleme, nece svako danas da predje preko toga, veci vizuelni uzitak ce mu biti oblivion.. :: :: :: :: :: :: A to sto ti je najbolja igra u zivotu, to je tvoj ukus, a i verovatno si mlad. Meni su najbolje igre bile sa pocetka 90-ih. Ali podrzavam te da je Morrowind bio fantastican. Izlazi i sledeci deo, ali mislim tek 2010.. :: :: :: :: :: :: @koric :: :: :: :: :: :: Ne znam sta bi moglo da bude. Znam da je ati imao problema sa texturama, ali ovo je mnogo ozbiljnije. Tesko je proceniti, narocito s obzirom da je igra starija. A moguce je da te zeza bas zbog instaliranih dodataka. Ja nisam imao problem :: :: :: :: :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: :: :: :: :: The Elders Scrolls III Morrowind je najbolja igra koju sam u zivotu igrao 6 meseci bez prekida :: :: :: :: Oblivion je samo vizuelno lepsi, ali je daleko laksi i jednostavniji, i po meni losiji.. :: :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: ::
A ja se jezim od nadrkanih kao sto si ti. Ja ne izigravam nista, nego kazem ono sto mislim i mislim ono sto kazem. Bolje filozof nego besni pas.I nemoj da me stavljas u kosim sa ljudima u drugoj recenici, jer nista od toga nisam javno rekao na PCB, samo delimicno podrzao i to jednom. Ali ocigledno se osecas prozvanim. Tvoj problem. Poz
:: Najezim se kada neko pocne da filozofira i izigrava finocu, kao ti sada, pa je bolje da ti nista ne odgovorim :: Tvoje misljenje me ne zanima :: I smorili ste bre i ti i ostali sa tim vasim pricama, o tome kako PCB propada, ima puno nezrelih i nestrucnih koji postuju, bla bla bl ::
@Nikopol74 posto vidim da imas pozamasno igracko iskustvo,da li si mozda igrao Shadow of the evil iz `93. za C64...ovo te pitam posto igru nikako nisam uspeo da zavrsim jer je jezivo teska a igrao sam je u to vreme a i pre par godina na emulatoru... Pokusao sam da crtam i mapu al posle nekog vremena se izgubim... Inace delim tvoje misljenje da su igre s pocetka `90-ih tematski i idejno najbolje (pricam o FRP igrama)... Jos uvek se secam AD&D serijala za C64 i Amigu,zatim Ishara 1,2, i 3 pa Eye of Beholder...
Inace Oblivion je jos uvek za mene No1, ali i Witcher je tu negde...
Ti si bre prvi citirao mene i moj post, i lepo sam ti odgovorio. Ako neces da ti neko odgovori, onda brate nemoj da pises nista. Idi tamo tvojoj ribi, zeni li decku pa im prosipaj price, rekao sam ti da me ne zanimaju tvoja misljenja. Od mene dosta. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: A ja se jezim od nadrkanih kao sto si ti. Ja ne izigravam nista, nego kazem ono sto mislim i mislim ono sto kazem. Bolje filozof nego besni pas.I nemoj da me stavljas u kosim sa ljudima u drugoj recenici, jer nista od toga nisam javno rekao na PCB, samo delimicno podrzao i to jednom. Ali ocigledno se osecas prozvanim. Tvoj problem. Po :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: Najezim se kada neko pocne da filozofira i izigrava finocu, kao ti sada, pa je bolje da ti nista ne odgovorim :: :: Tvoje misljenje me ne zanima :: :: I smorili ste bre i ti i ostali sa tim vasim pricama, o tome kako PCB propada, ima puno nezrelih i nestrucnih koji postuju, bla bla bl :: :: ::
Kako je to `smesno` koliko je ovaj net jednostavno slep nacin komunikacije.Koliko ljudi nemaju mogucnost sporazumevanja i shvatanja u pravom smislu i koliko dolazi do nepotrebnih svadja i prepirki a da pri tom kada bi se licno upoznali verujem da bi sasvim druga prica bila ..Ima dosta dobrih ljudi a jednostavno ne mogu da nadju zajednicki jezik..
@Nikopol74
Bacaj ratnu sekiru i nekad skokni na Skype,zvao sam coveka za pasivne hladnjake.Bicu veceras kasnije na Skype pa da se cujemo..
Covece, pa nema te 5 dana, a ti jos meni kazes da skoknem ponekad tamo? Nisam ga ni gasio 5 dana, cak sam ti napisao poruku u off-u u kojom sam izrazio razocarenje tobom jer posle tolikog razgovora nikom nista. Ako tako retko i malo koristis skype, sto mi nisi rekao? Bas i ne bi preko PCB da pricam, a ti nikad nisi na skype-u
@vladapsd
Tek sam primetio tvoj post dok sam odgovarao Sky-u:) Ne znam zasto ga nisam provalio, to mi se retko desava. C64 sam imao od 1985 do negde pocetkom 1990-1991, onda sam uzeo Amigu 1.2, pa Amigu 600 (sa hardom od 20mb:), pa Amigu 1200, a onda oko 1992-3 PC 386. Ne znam Shadow of evil, ili se ne secam, ali s obzirom na godinu, ja sam tad vec imao PC. Znam da si pomenuo emulator, ali ja to inace mislim da nikad nisam koristio ni za jedan komp. Odusevile su me sve igre koje si pomenuo, zavrsio sam Beholdere 1,2, Ishar je legenda Francuskih programera, igrao sam jos stariji Champions of Krynn, i slicne pionire zanra. Moja omiljena, ali i za mene tada preteska je bila i mozda ostala Ultima Underworld 2 (1992 - sve je ispod zemlje u tunelima, a prvi 3d frp koliko se secam, osim naravno Ultima Underwold 1), mada je imala previse melanholicnu atmosferu (kod mene to nije lose:), pa Might and Magic serijal, itd.
Sto se Obliviona tice, on je stvarno u vrhu, ali kao sto je rekao besni philaemos, Morrowind jeste bio bolji, jer u Oblivionu su previse olaksali sa tom strelicom, a i bio je nesto duzi (Morrowind, po mom tripu) i vise misija `sa strane` je bilo zanimljivije. Ali osim strelice, to su sve nijanse. Za mene su vrh Deus Ex (oba, mada je prvi bolji), System Shock 2, Thief, itd. Svaka cast Bethesdi. Witcher me iznenadio, igrao sam ga jedno vreme. Jos uvek me ceka na hardu ali sam vec pomalo zaboravio sta treba da radim. U zadnjih 5-6 godina nisam aktivan igrac jer sam se prepustio poslu, a to me je bas sjebalo. Ali vracam se...Igram Mass Effect i Bioshock. A izlazi i Witcher 2 koliko se secam vesti, mada me ne hvataj za rec)
Ogranak Bethesde je upravo kupio ID softw0are, ne znam sta ce im, s obzirom da nisu dugo nista radili. Doduse, kazu da je chika Carmack bas guru za programiranje itd. Kakav li ce biti sledeci Elder Scrolls....
Kolko vidim witcher 2 je u nekoj najavi al tek za par godina,a mislim da ni elder scrolls 5 nece ranije... Voleo bih da odrade remake Champions of Krynn-a (ili death knigts of Krynn-a ili sl.) u nekom od danasnjih modernih engine-a - e to bi bile igre!
Inace Oblivion smatram boljim od Morrowind-a zbog toga sto pored dobre price i atmosfere poseduje i vanserijsku grafiku koja je i danas sasvim OK,dok je Morrowind ipak bio nesto vizuelno slabiji iako je izasao 2002. (mada je odlicna igra i proveo sam sigurno jedno 600 `radnih sati` uz nju...)
Dark Messiah Might and Magic?Meni je ta igra ostala za pamcenje za sva vremena.E sad ukusi se razliku ali meni se svidja nevidjeno.Igrao sam i Oblivion,to je malo opsirnija igrica ali sam vise odusevljen Dark Messiah.Opet kazem zavisi od licne impresije..Ko nije probao nek proba.Po meni je igra odlicna.
@Nikopol74 Sad ti objasnih situaciju..Resili smo sve..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.