:: :: Da li postoji neki domaci sajt kao sto braca Bugari imaju zamunda.net :: :: Ako ne postoji ni jedan domaci, koji onda od sajteva bar na engleskom je dovoljno dobar i pouzdan kao zamunda?
A kakvi su to sajtevi, nisam bas upucen ni u sta sto ne koristi rapid ili nesto slicno?
life`s a bitch...and then you die.
:: Poslao na mail :: :: :: :: :: :: Da li postoji neki domaci sajt kao sto braca Bugari imaju zamunda.net :: :: :: :: Ako ne postoji ni jedan domaci, koji onda od sajteva bar na engleskom je dovoljno dobar i pouzdan kao zamunda?
Pa ja sam ranije koristio forumW cisto da se informisem kada je koja igra ili neki dodatak izasao, ali je taj forum mrtav vec nekih mesec dana... A konkretno sam se smorio cekajuci da izadje Virtua Tennis 2009, znaci na onom budjavom gamespot su vec 2 puta napisali da je izasao, a NIJE! A na zvanicnom sega sajtu pise da ce izaci tokom juna...evo jun im prolazi a tenisa jos nema :(
Zamunda je super... ponekad nervira Bugarski, sto ne razumem komentare i slicno... tako da se ponekad zavuce neki virus. Inace je dosta pouzdan!
Postoji li jos neki tako `globalni` sajt kao zamunda, makar da je na engleskom jeziku?
:: Poslao na mail :: :: :: :: :: :: Da li postoji neki domaci sajt kao sto braca Bugari imaju zamunda.net :: :: :: :: Ako ne postoji ni jedan domaci, koji onda od sajteva bar na engleskom je dovoljno dobar i pouzdan kao zamunda?
:: :: posalji i meni : :: :: :: Poslao na mail :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li postoji neki domaci sajt kao sto braca Bugari imaju zamunda.net :: :: :: :: :: :: Ako ne postoji ni jedan domaci, koji onda od sajteva bar na engleskom je dovoljno dobar i pouzdan kao zamunda?
Virtua Tennis 2009 izlazi 30. juna, bez obzira sta pise gde. Strpi se:)
life`s a bitch...and then you die.
:: :: :: :: Pa ja sam ranije koristio forumW cisto da se informisem kada je koja igra ili neki dodatak izasao, ali je taj forum mrtav vec nekih mesec dana... A konkretno sam se smorio cekajuci da izadje Virtua Tennis 2009, znaci na onom budjavom gamespot su vec 2 puta napisali da je izasao, a NIJE! A na zvanicnom sega sajtu pise da ce izaci tokom juna...evo jun im prolazi a tenisa jos nema : :: :: Zamunda je super... ponekad nervira Bugarski, sto ne razumem komentare i slicno... tako da se ponekad zavuce neki virus. Inace je dosta pouzdan :: :: Postoji li jos neki tako `globalni` sajt kao zamunda, makar da je na engleskom jeziku ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.