Ja skinuo jos pre nekoliko dana, al me zeza nesto Nintendo Wii, moram da odradim update sistema, al kad to uradim onda mi chip nista ne vredi, tako da izgleda da mi je doslo vreme da menjam chip za neki savremeniji, noviji i bolji(koji moze da se update-uje). :(
nema ni na usenetu rekonektovanja-ako pukne veza, isto je k`o sa torentima. nema ni placanja (evo vec 4 meseca koristim bez da placam), a sto je najbitnije-nema upload/download ratio!
2-1 and rising...your turn .)
:: Nema partova, rekonektovanja, placanja.... i brzina full :: :: - - - - :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: ::
:: :: nema ni na usenetu rekonektovanja-ako pukne veza, isto je k`o sa torentima. nema ni placanja (evo vec 4 meseca koristim bez da placam), a sto je najbitnije-nema upload/download ratio :: :: 2-1 and rising...your turn . :: :: :: Nema partova, rekonektovanja, placanja.... i brzina full :: :: :: :: - - - - :: :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: :: :: ::
:: Daj neke sire informacije o usenet servisu? :: Pozz :: :: - - - - :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: :: :: :: :: nema ni na usenetu rekonektovanja-ako pukne veza, isto je k`o sa torentima. nema ni placanja (evo vec 4 meseca koristim bez da placam), a sto je najbitnije-nema upload/download ratio :: :: :: :: 2-1 and rising...your turn . :: :: :: :: :: Nema partova, rekonektovanja, placanja.... i brzina full :: :: :: :: :: :: - - - - :: :: :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: :: :: :: :: ::
Koje sranje! Znaci ne verujem da je ovo `najbolja teniska simulacija`. Ovo je govno nevidjeno! Toliko nerealno, ne moze da se pogresi nego iz servisa, svi igraju kao bogovi bez greske, grafika OCAJNA, fizika jos gora! Kao neka igrica za mobilni!!!!! Jbt... toliko im je bilo tesko samo na neke sitnice da obrate paznju :P
Sta ti je pojam majke ti? To sto svaki poen osvojis u 2 - evenutualno 3 udarca, sto je sve na istu foru? Ili to sto ne moze da se podesi tezina u onom modu gde igras karijeru?
Ili ti je strava to sto ne mozes da posaljes loptu u aut? O da sve idu savrsene u polje!!! Mozda ti se svidja sto je protivnicki AI tako retardiran, da im se u 50% slucajeva desi da udare lopticu i ostane da stoje u mesto (cak i na `najtezoj` tezini).
Najzanimljiviji deo igre su one glupe igrice gde hranite krokodila i sl, pa onda moze se misliti sta je tu zanimljivo!
Mozda samo u multiplayer modu moze da ima neke drazi, ali i to veoma kratko!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.