Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
PES 2009 puca u Become a legend i pitanje za Nvidia drivere
STRANA 1 OD 1
vukdusan PES 2009 puca u Become a legend i pitanje za Nvidia drivere 21.06.2009. 23:37 T18199

status: user
broj poruka: 800

Dosao sam do 9 nedelje, dao 3 gola na tekmi, posle tekme auto save, i taman sam stigao da procitam da sam usao u tim, kad me izbaci na desktop. Probao sam 3-4 puta da udjem, i opet isto, samo ucita, i posle sekundu me izbaci. Sta da radim? Nemoj te mi samo reci ispocetka, stvarno mi se ne igra opet...Pogledao sam na netu, i dosta njih ima slican problem, ali nigde resenja.

Drugo, instalirao sam nove nvidia drivere, 186 valjda, i od tad svaki put kad upalim komp rezoluciju stavi nekad na 1600x900 a nekad na 1280x800. Kako da stavim da se upali sa 1680x1050 kao do sad?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkoja ... 21.06.2009. 23:44 #122902

broj poruka: 124
sacekaj novi patch za igricu, ako puno njih ima taj problem sigurno ce se resiti.

pazi, to za 186 nema sanse, jer samo Ati ima problema sa drajverima (kakva glupost, prosto sam morao to da kazem)
moguce je da ti se to desava, ako nisi skroz ocistio prethodnu verziju drajvera (ne mora da znachi i ako si uradio uninstall). probas da pocistis drajvere, ako ne onda istaliraj sistem ponovo.
vukdusan Polupacu ga 21.06.2009. 23:53 #122904

Instalirao sam 1.4 i kaze save data corrupted!!!!
Znaci polupacu ga, ***** mu mater u *****, kakvi bre superiorni radoholicari japanci, idioti retardirani svi do jednog, ne mogu normalnu igru da naprave, dete im *****
Nije mi dovoljno sto me ceo komsiluk brije u ovome nego sad jos i ovo...
A bre...

MaliAbner Re: ... 21.06.2009. 23:59 #122906

broj poruka: 7769
Pazi ovako je to kod mene.
Nikad ali nikad nisam radio uninstal starih drajvera da bih instalirao nove cak sta vise smatram to izuzetnom gluposcu ne na ovo sto radim nego ne uninstal starih.

U vezi sa PES2009 pa nisi jedini koji ima problema sa tom igrom, posto sam par puta popio slicnu stvar resio sam da radim save na 5 mesta, pazi kad me nije mrzelo da nakon svake odigrane utakmice uradim save 2-3 (ponekad citavih 5 puta).
To sa autosave me je prosto izludjivalo ali sam se pomirio da je to jedini naci da ne pijem BSOD (posto se i to desilo u par navrata) i to sa nVidija grafikom i eksplicitnim pominjanjem njenog fajla u pomenutom pavusanu.

Generalno i dalje ne mislim da je samo do grafike, ali me je takodje nerviralo sto ne mogu da podesim 1680x1050 nego 1600x900 no to se resilo vsinc-om.

Cini mi se da je lekic koji vecina nas koristi previse musicav i da prosto nije onaj pravi, a sto se tice cekanja na onaj pravi pa malo je pooooduze to cekanje s obzirom da je igra prilicno stara za danasnje shvatanje IT-a.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: sacekaj novi patch za igricu, ako puno njih ima taj problem sigurno ce se resiti
::
:: pazi, to za 186 nema sanse, jer samo Ati ima problema sa drajverima (kakva glupost, prosto sam morao to da kazem)
:: moguce je da ti se to desava, ako nisi skroz ocistio prethodnu verziju drajvera (ne mora da znachi i ako si uradio uninstall). probas da pocistis drajvere, ako ne onda istaliraj sistem ponovo.
vladapsd pes2009 22.06.2009. 00:02 #122908

broj poruka: 1009
ja koristim skullpturin rip i posle 1.2 patcha prilagodjenog za taj rip nema problema sa saveom,ali je ostao problem sa komentatorom (sindrom preskakanja ploce)

vukdusan Re: pes2009 22.06.2009. 01:07 #122917

I ja koristim isti rip, posto mi se dogodilo ovo sa izbacivanjem probao sam da patchujem sa 1.4,ali je prikaziivao gresku, pa sam jednostavno skinuo lekic za 1.4 sa gamecopy***** i zamenio .exe file, i tada mi je rekao save data corrupted. Inace pes radi ok sad, mada cu tek sutra da probam become a legend. Sta mislite oce biti dobro sa ovakvim `petchovanjem` koje sam napravio? Ma da sam znao za problem tri save bih uradio... Jbt ne gine mi ispocetka... Auuu

:: ja koristim skullpturin rip i posle 1.2 patcha prilagodjenog za taj rip nema problema sa saveom,ali je ostao problem sa komentatorom (sindrom preskakanja ploce
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs