Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Superstars V8 Racing poblem
STRANA 1 OD 1
Miguelinho Superstars V8 Racing poblem 21.06.2009. 11:43 T18179

status: user
broj poruka: 211
instalirao sam igru, resetovao komp (igra to zahteva) i kad sam podesio graficke i zvucne detalje, startujem igru...da bih mogao `normalno` da vozim, koristim Logitech Rumble pad 2...
i u svakoj voznji podesavam komande na isti nacin, tako sam navikao...
e u ovoj igri je to prakticno nemoguce (bar za mene, za sad) jer ma kako god da podesim komande, automobil odbija da krene...proverim da nisam nesto zeznuo u postavkama realnosti, ali sve je ok, cak sam ostavio i automatski menjac...medjutim, ako promenim bilo koju komandu, auto odbija da krene unapred, samo rikverc...cak sam namestio i manuelni menjac, isti slucaj...komande za prebacivanje brzina ne rade...
da li se neko susretao sa ovim problem? da li neko uopste igra ovu igru? :D
default-ne postavke su mi bzvz, zato i menjam (cisto kao napomena ako me neko to pita).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs